اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد . گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود تحقیق شناسايي و سنجش عوامل تعيين کننده عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي

دانلود تحقیق شناسايي و سنجش عوامل تعيين کننده  عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي به علت افزایش گرایش کشورمان به اقتصاد جهانی و توجه به توسعه صادرات غیر نفتی، عملکرد صادراتی شرکت ها یکی از موضوعات کلیدی در این حیطه محسوب می شود . در بین صنایع مختلف صادراتی غیر نفتی ، صنعت مواد غذایی از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و یکی از صنایع مهم ایرا ن بشمار می رود بطوریکه در سبد کالاهای صادراتی غیر نفتی بعد از صنعت پتروشیمی با 18 درصد سهم صادرات رتبه دوم را به خود اختصاص داده است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر فهرست فصل اول : کلیات 1-1تعریف ،ویژگی ها و مشخصات محصول نحوه ی بسته بندی و ظروف بسته بندی 2-1- نشانه گذاری 3-1- مصارف عمده ی محصول 4-1- ارائه ی دیدگاه های کلی در مورد قیمت و بازار فروش 5-1- قیمت فروش فصل دوم : بررسی های فنی 1-2 ارزیابی روشهای مختلف تولید 1-1-2- تشریح فرایند منتخب 2-2 بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 1-2-2 کنترل کیفیت فرآیند 2-2-2 کنترل کیفیت مواد اولیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله روش های تولید پنیر پیتزا

دانلود مقاله روش های تولید پنیر پیتزا پنیر پیتزا (به انگلیسی: Pizza cheese) نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به‌کار می‌رود. این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و ... به‌کار گرفته می‌شود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد. این پنیر با پ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود تحقیق تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

دانلود تحقیق تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی تاریخچه استفاده از مواد منعقد کننده در تصفیه آب به منظور حذف کدورت بسیار طولانی است و به استفاده مصریان از آلوم در 2000 سال قبل از میلاد بر می گردد. در سال 1767 در انگلستان، مردم عادی جهت زلال سازی آبهای گل آلود از این ماده استفاده نمودند. در سال 1884 اولین امتیاز فرایند انعقاد به وسیله پر کلراید آهن در شرکت نئواورلئان به ثبت رسید و یکسال بعد دانشگاه Rutger نتایج اولین تحقیقات خود را در مورد آلوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,000 تومان

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه مدت زمان طولاني است كه كلمه خامه همراه وهماهنگ و گوياي يك محصول با ارزش بوده است چربي شير يك بوي منحصر به فردي را ايجاد مي كند و خصوصيات آن باعث شده كه افزودني مورد پسند در خيلي غذاها باشد ، در خامه ، چربي شير حفظ گرديده و باعث حفاظت بوي مخصوص آن مي وشد روش هاي جديد بسته بندي و نگهداري باعث توليد انواع جديد خامه جهت استفاده مصرف كنندگان شده است اگرچه انواع فراورده هاي تقليدي و مشابه براي جايگزيني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود تحقیق كاربرد اسكوربيك اسيد در صنايع غذايي و دارويي

دانلود تحقیق كاربرد اسكوربيك اسيد در صنايع غذايي و دارويي خواص احياكنندگي اسكوربيك اسيد يك پديده شناخته شده است كه كاربرد بسيار زيادي بعنوان معرف آنتي اكسيدان در غذاها و نوشيدني ها دارد. همه روشهاي جاري براي اندازه گيري اسكوربيك اسيد برمبناي خواص ردوكس آن استوار مي باشد. بنابراين الكترود خمير كربن اصلاح شده با فروسن را براي الكترواكسيداسيون اسكوربيك اسيد تهيه نموده ايم. در اين كار تحقيقاتي يك روش ولتامتري ساده، گزينشي و دقيق را براي اندازه گيري اسكوربيك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک چكيده: استفاده از كودهاي شيميايي به اندازه زياد و به كارگيري بي رويه آفت كش هاي شيميايي باعث آلودگي آب، هوا و خاك مي شود. طي اين فرايند آفت هاي موجود نسبت به سموم شيميايي مقاوم شده و آفت هاي جديدي نيز ظاهر مي شوند. سلامتي خاك نيز در اين روند تحت تاثير قرار مي گيرد و مقدار قابل جذب بعضي از ريز مغذي ها مانند روي ،مس و آهن پس از مدتي در خاك كاهش مي يابد.در اين تحقيق : مزاياي كشاورزي ارگانيك براي محي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود تحقیق تولید ماءالشعیر

دانلود تحقیق تولید ماءالشعیر مقدمه : امروزه با پیشرفت تکنولوژي و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولید انواع کالاهاي مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوي مصرف نوشابه ها شدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها( طبیعی یا مصنوعی( و گاز دار یا غیر گازدار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند صد میلیون لیتر از اینگونه محصولات نوشیدنی درجهان مصرف می ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی مدرن مواد غذایی

دانلود مقاله بسته بندی مدرن مواد غذایی آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته بندی و کارکردهای مهم آن امر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و برگه میوه ها

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و برگه میوه ها نگهداري مواد غذايي به طريقه ي خشك كردن يكي از قديمي ترين روش هاست. مردم قديم ميوه ها ، سبزيها ، گوشت و ماهي را در فصول پربار در گرماي خورشيد و يا كنار آتش و دود خشك مي كردند تا در فصول كميابي به مصرف برسانند. اكر چه بشر هزاران سال است كه مواد غذايي را بدين طريق خشك مي كرده ولي شروع اصلي كنسرو اسيون غذاها با خشك كردن مصنوعي مربوط به حدود 200 سال قبل است . اين عمل بدان معني است كه بجاي گرماي خورشيد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود مقاله آشنايي با کشتارگاه طیور

دانلود مقاله آشنايي با کشتارگاه طیور اگر به تاریخچه کشتارگاهها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتارگاهها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتار ها در محل خاصی متمرکز گردند,هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خودراذبح میکردو بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت بهداشتی نمودندو سپس این امر به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پروژه ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده

دانلود پروژه ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده برای تولید صنعتی موادغذایی مثل نان به مقدار زیادی آب لازم است به همین دلیل بیشتر کارخانه ها را به خاطر امکان استفاده مناسب و فراوان از آب، در کنار رودخانه ها بنا شده اند. در گذشته رودخانه از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بوده بنابراین کارخانه جات در محل های مناسبی مستقر شده اند. اخیرا به دلیل توسعه صنعتی، آب رودخانه، به قدر کفایت در دسترس نیست از این رو اختصاص دادن و استفاده از منابع آب، مسئله مهمی ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که  شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود تحقیق كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

دانلود تحقیق كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي  استخراج با حلال يكي از قديمي‌ترين روش‌هاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برمي‌گردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روش‌هاي استخراجي نظير، سونيكيشن1، سوكسله2، استخراج با فاز جامد  و استخراج مايع-مايع  كه مدتها پيش ابداع شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان
تعداد صفحه(12):