تخفیف 10 درصدی به مناسبت عید کسب درآمد دائم فروش ویژه یونی سلس بلاگ یونی سلس سیستم تبادل لینک یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد . گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان 8,100 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله کارخانه آرد

دانلود مقاله کارخانه آرد چكيده    از آنجائيكه نان درهر وعده غذايي انسانها بايد بر سر سفره باشد لذا از اهميت خاصي برخوردار مي باشد بنابراين نحوه تهيه آرد بسيار مهم مي باشد. تمام كارخانه هاي آرد زير نظر اداره غله مي باشند. در كارخانه بعد از اينكه گندم مورد نظر را فراهم كردند يكسري آزمايشات را روي آنها انجام داده و براي مراحل بعدي ( آسياب كردن) شرايط را فراهم مي سازند.    ابتدا در قسمت انبار يك مرحله از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله بررسی استفاده های کاربردي ضايعات صنعت آبگيري مركبات

دانلود مقاله بررسی استفاده های کاربردي ضايعات صنعت  آبگيري مركبات چكيده يك سوم از مركبات توليد شده تحت فرايند قرار مي گيرند كه اصلي ترين محصول توليدي آب مركبات است. 50% از ميوه كامل بعد از آب گيري باقي مي ماند كه اين باعث شده تا صنايع توليد آب مركبات حجم بالايي از محصولات جانبي را توليد كنند كه معمولا بعنوان خوراك دام و يا كود استفاده مي شوند و ميزاني از آنهم بعنوان ضايعات دور ريخته مي شود. در حالیکه می توان از این ضایعات در بخش های مختلف صنعت و همچنین صنایع غذ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله مکانیسم های تولید اکریل آمید در غذا، خطرات و جلوگیری از تولید آن

دانلود مقاله مکانیسم های تولید اکریل آمید در غذا، خطرات و جلوگیری از تولید آن اکریل آمید یک مونومر مهم صنعتی است که از اواسط سالهای 1950 بصورت تجارتی به بازار عرضه گردید. این ترکیب یک ماده جامد کریستالی بدون رنگ و بو بوده که از قابلیت حلالیت بسیار خوبی در آب برخوردار است. اکریل آمید همراه با پلیمر آن کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف از جمله تصفیه شکر و تولید ژلهای مورد استفاده در آنالیزهای شیمیایی دارد. پلیمرزدایی از پلی اکریل آمید باعث وارد شدن مونومر اکریل آمید در محیط و آ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي چكيده روشهاي غير حرارتي نگهداري موادغذايي از قبيل تكنولوژي فشار بالا، ميدانهاي پالس الكتريكي، اشعه دهي و امواج فرا صوت ،روشهاي نوين نگهداري مواد غذايي هستند. اين روشها علاوه بر غير فعا ل سازي انزيمهاي نا مطلوب ، ميكروارگانيسم هاي عامل فسا د در موادغذايي و تاخير در تسريع واكنشهاي شيميا يي و بيوشيميايي، اثر مشخص واثر منفي قابل ملاحظه اي بر رنگ، طعم،مزه وارزش تغذيه اي ندارند. از انجايي كه بسته بندي ي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها مقدمه بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد. امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها ( ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات شاید متداول ترین تعریف روبه روشده بسته بندی هوشمند با بررسی اروپایی ارزیابی ایمنی وکارایی وتاثیراقتصادی- محیطی وپذیرش مصرف کننده بسته بندی موثروهوشمند به صورت سیستم هایی است که کنترل کننده تعریف غذاهای بسته بندی شده برای ارائه کردن اطلاعات درمورد کیفیت غذای بسته بندی شده درطول حمل ونگه داری است. اگرچه اطلاعات زیادی دراینترنت,  مجله های فنی  ,رسانه ها و غیره موجود است واطلاعات نسبتاً کمی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان 15,300 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی تاریخچه اشعه دهی مواد غذایی بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذایی پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذایی است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند. کشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

 دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی شرح مختصر : نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)،ابزارهای جدید برای شناسایی پاتوژن و حفاظت از محیط زیست مثالهای مهمی در رابطه با نانو می باشند. برخی نمونه های اساسی نانو به عنوان تکنولوژی قدرتمند مدرن عبارتند از : تولید،فرآیند و ارسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن

دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن انسان موجودی است همه چیز خوار یعنی همانطور که به میوه‌جات، سبزیجات و غلات و ... احتیاج دارد به غذاهای پروتئینی و لبنی نیز احتیاج دارد زیرا این مواد غنی از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های ضروری برای بدن هستند که حذف مطلق آنها منجر به ایجاد مشکلات فراوان برای فرد خواهد شد. بنابراین در این مبحث به بررسی ویژگی‌ها و شرایط نگهداری این مواد با ارزش می‌پردازیم. *** گوشت به بافت ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک چكيده: استفاده از كودهاي شيميايي به اندازه زياد و به كارگيري بي رويه آفت كش هاي شيميايي باعث آلودگي آب، هوا و خاك مي شود. طي اين فرايند آفت هاي موجود نسبت به سموم شيميايي مقاوم شده و آفت هاي جديدي نيز ظاهر مي شوند. سلامتي خاك نيز در اين روند تحت تاثير قرار مي گيرد و مقدار قابل جذب بعضي از ريز مغذي ها مانند روي ،مس و آهن پس از مدتي در خاك كاهش مي يابد.در اين تحقيق : مزاياي كشاورزي ارگانيك براي محي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی

دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی چكيده سه واريته خرما از کشور عمان كه توسط خشك كن هاي خورشيدي و به صورت طبيعي خشك شده اند به همراه شيره و ساير محصولات خرما (كيك هاي فشرده و هسته) به منظور بررسي تركيبات فيبرهاي رژيمي، تركيبات فنولي كل و خواص آنتي اكسيداني مورد آزمايش قرار گرفتند. كربوهيدرات ها تركيب اصلي را در تمامي واريته هاي خرما، شيره و ساير محصولات تشكيل مي دهند و به همراه آن رطوبت و مقدار كمي پروتئين، چربي و خاكستر نيز وجود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق تولید ماءالشعیر

دانلود تحقیق تولید ماءالشعیر مقدمه : امروزه با پیشرفت تکنولوژي و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولید انواع کالاهاي مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوي مصرف نوشابه ها شدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها( طبیعی یا مصنوعی( و گاز دار یا غیر گازدار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند صد میلیون لیتر از اینگونه محصولات نوشیدنی درجهان مصرف می ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 6,300 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله پیرامون نوشابه

 دانلود مقاله پیرامون نوشابه شرح مختصر : نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر فهرست فصل اول : کلیات 1-1تعریف ،ویژگی ها و مشخصات محصول نحوه ی بسته بندی و ظروف بسته بندی 2-1- نشانه گذاری 3-1- مصارف عمده ی محصول 4-1- ارائه ی دیدگاه های کلی در مورد قیمت و بازار فروش 5-1- قیمت فروش فصل دوم : بررسی های فنی 1-2 ارزیابی روشهای مختلف تولید 1-1-2- تشریح فرایند منتخب 2-2 بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 1-2-2 کنترل کیفیت فرآیند 2-2-2 کنترل کیفیت مواد اولیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات

دانلود مقاله بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات چکيده اين پژوهش بر اساس معايب و مشكلات موجود در توليد سنتي نبات و همچنين با توجه به مهمترين پارامترهاي موثر در توليد اين محصول انجام گرفت. تيمارهای مورد استفاده برای شيره و نبات عبارت بودند از درجه فوق اشباع در چهار سطح 3/1 , 4/1 , 5/1 و 6/1 و درجه حرارت در سه سطح 70 , 80 و90 درجه سانتی گراد در سه تکرار. آزمايش های فيزيکوشيميايی شامل تعيين pH , رنگ و درصد قند انورت براي تمام نمونه های سنتی و آزم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق پودر رب گوجه فرنگی

دانلود تحقیق  پودر رب گوجه فرنگی مقدمه يكي از فرآورده‏هاي اصلي گوجه‏فرنگي‏، پودر رب گوجه‏فرنگي مي‏باشد كه اخيراؤ در محصولات غذايي فرموله شده از قبيل سوپهاي خشك‏، غذاهاي آماده و غيره مورد مصرف بسيار دارد. پيشرفتهائي كه در فنون خشك كردن با شيوه افشاني حاصل گرديده‏، باعث شده كه به منظور توليد پودر رب گوجه‏فرنگي مرغوب و اقتصادي از اين روش استفاده شود، زيرا به دليل آتمسفر كنترل شده در اين سيستم‏، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 6,300 تومان 10% تخفیف

دانلودتحقیق در زمینه تولید آبميوه و کنسرو

دانلودتحقیق در زمینه تولید آبميوه و کنسرو -6 بسته بندی بسته بندی انواع کنسانتره عموما در بشکه های پلاستیک یا استیل با لفاف نایلونی یا لفاف های آلومینیومی چند لایه می گیرد. 5-6 فرایند تولید کنسانتره آلبالو و پرتغال ميوه ↓ عيارسنجي وتوزين(افت وزني) ↓ ذخيره سازي ↓ شستشووجداسازي ميوه ↓ دم گير(آلبالو) ↓ خردكن وخوشه گير ↓ گرم كن ↓ پرس(آبگيري) ↓ آروماگيري وتغليظ اوليه ↓ شفاف سازي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي با در نظرگرفتن دامنه وسيع كاربرد تجاري آنها در اين پروژه مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصي در تغيير همه ماكرومولكولهاي بيولوژيكي اصلي، پروتئين ها، هيدراتهاي كربن، چربيها و اسيدهاي نوكلئيك و نيز مولكولهاي كوچكتر نظير اسيدهاي آمينه، قندهاا و ويتامين ها دخالت نمايند. اين دليل اصلي اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي است. مواد خام در ابتداي هر خط فرآي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان 15,300 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء با خشک کردن خرما وتوليد پودر آن، ضمن افزايش مدت نگهداري انواع خرماي درجه دو و سه، امکان مصرف آن در فرمولاسيون موادغذايي صنعتي به عنوان جايگزين تمام يا قسمتي از شکر مصرفي فراهم مي شود.در اين تحقيق پنج واريته خرماي ايران با نام هاي:کبکاب بهبهان،خاصه بهبهان، سعمران آبادان،زاهدي ونيز شاهاني لارستان براي توليد پودر مورد استفاده قرار گرفتند. بعد از آناليز واريته ها،آنها بوسيله آون تحت خلاء در دماي70oc ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar