اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود تحقیق كارخانه كشت و صنعت شمال

دانلود تحقیق كارخانه كشت و صنعت شمال  روغنها و چربيها از زمانهاي بسيار دور يكي از اجزا اصلي و مهم تشكيل دهنده غذاي انسان بوده است. كه يك گرم آن در حدود 2/9 كيلوكالري انرژي در بدن توليد مي كند. همچنين غذاي طبخ شده در روغن و چربي مزه و طعم مطلوبي را در بر خواهد داشت. با تغيير ساختار اجتماعي در دوراني كه ما در آن زندگي مي كنيم ، دگرگوني و چگونگي توليد مواد مورد نياز جامعه به خصوص مواد غذايي امري اجتناب ناپذير است در حال حاضر با تو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پروژه کارخانه شیر

دانلود پروژه کارخانه شیر شير بطور كلي عبارت است از تراوش‌هاي غدد پستاني حيوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاري از كلستروم مي‌باشد و در اثر دوشش كامل حيوان سالم بدست مي‌آيد شير و فرآورده‌هاي آن به همان سهولتي كه به مصرف مي‌رسند توليد نمي‌گردند. مراحل توليد محصولات لبني از تهيه شير، جمع آوري، حمل و نقل، تحويل به كارخانه، تغيير و تبديل در كارخانه و توزيع تا رسيدن به دست مصرف كننده همواره با دشوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس نياز انسان به غذا يكي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيك است كه عامل بقاي زندگي و طول عمر مي‌باشد. احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور مي‌كند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي كوشش كند. به طور كلي غذا به مادة جامد يا مايعي گفته مي‌شود كه بعد از خوردن و هضم شدن توليد حرارت و انرژي كرده و موجب ترميم بافت‌ها و رشد و نحوه تنظيم اعمال حياتي انسان مي‌گردد. تا اوايل قرن ن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود تحقیق تغذیه

دانلود تحقیق تغذیه امنیت غذایی: بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذایی در مرزهای ملی که درگذشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها مقدمه بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد. امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها ( ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي چكيده روشهاي غير حرارتي نگهداري موادغذايي از قبيل تكنولوژي فشار بالا، ميدانهاي پالس الكتريكي، اشعه دهي و امواج فرا صوت ،روشهاي نوين نگهداري مواد غذايي هستند. اين روشها علاوه بر غير فعا ل سازي انزيمهاي نا مطلوب ، ميكروارگانيسم هاي عامل فسا د در موادغذايي و تاخير در تسريع واكنشهاي شيميا يي و بيوشيميايي، اثر مشخص واثر منفي قابل ملاحظه اي بر رنگ، طعم،مزه وارزش تغذيه اي ندارند. از انجايي كه بسته بندي ي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی تاریخچه اشعه دهی مواد غذایی بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذایی پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذایی است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند. کشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله بررسی استفاده های کاربردي ضايعات صنعت آبگيري مركبات

دانلود مقاله بررسی استفاده های کاربردي ضايعات صنعت  آبگيري مركبات چكيده يك سوم از مركبات توليد شده تحت فرايند قرار مي گيرند كه اصلي ترين محصول توليدي آب مركبات است. 50% از ميوه كامل بعد از آب گيري باقي مي ماند كه اين باعث شده تا صنايع توليد آب مركبات حجم بالايي از محصولات جانبي را توليد كنند كه معمولا بعنوان خوراك دام و يا كود استفاده مي شوند و ميزاني از آنهم بعنوان ضايعات دور ريخته مي شود. در حالیکه می توان از این ضایعات در بخش های مختلف صنعت و همچنین صنایع غذ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذايی با استفاده از فرآوری نانو

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذايی با استفاده از فرآوری نانو چكيده : نانو تكنولوژي ، تكنولوژي سريع و نويني است كه امكان كار ، دست كاري ، توليد ابزارهاي گوناگون ، مواد و ساختارهايي در سطح مولكولي و حتي اتمي ایجاد می کند . با روش هاي نوين نانو مي توان ابزار چند كاره ، خود تنظيم ، خود ترميم و خود كنترل بسازيم .بنابراين نانو فناوري يكي از جديد ترين علوم موجود در جهان بوده به طوريكه امروزي سرمايه گذاري قابل توجهي را به خود اختصاص داده است . بر اساس برآورد تحقي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات

دانلود مقاله بهينه سازي فرايند سنتي توليد نبات چکيده اين پژوهش بر اساس معايب و مشكلات موجود در توليد سنتي نبات و همچنين با توجه به مهمترين پارامترهاي موثر در توليد اين محصول انجام گرفت. تيمارهای مورد استفاده برای شيره و نبات عبارت بودند از درجه فوق اشباع در چهار سطح 3/1 , 4/1 , 5/1 و 6/1 و درجه حرارت در سه سطح 70 , 80 و90 درجه سانتی گراد در سه تکرار. آزمايش های فيزيکوشيميايی شامل تعيين pH , رنگ و درصد قند انورت براي تمام نمونه های سنتی و آزم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله بررسي ويژگيهاي ميكروبي و فيزيكوشيميايي كنسانتره پروتئين ماهي ( FPC)‌ توليد شده از ماهي كپورنقره‌اي ( Hypophthalmichthys molitrix) ، به روش استخراج باكمك حلال ايزوپروپيل الكل

دانلود مقاله بررسي ويژگيهاي ميكروبي و فيزيكوشيميايي كنسانتره پروتئين ماهي ( FPC)‌ توليد شده از ماهي كپورنقره‌اي ( Hypophthalmichthys  molitrix) ، به روش استخراج باكمك حلال ايزوپروپيل الكل خلاصه:            كنسانتره پروتئين ماهي (FPC) پودري است به رنگ شيري يا سفيد مايل به خاكستري ، با ارزش تغذيه‌اي فراوان كه در بسياري از كشورها به منظور مصارف انساني در شرايطي كاملاً بهداشتي به طرق مختلف از انواع ماهيان خوراكي تهيه مي‌شود. درصد پروتئين اين فرآورده در مقايسه با ماهي اوليه بسيار بالاتر بوده و از لحاظ اسيدهاي آمينه ضروري نظير ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی

دانلود مقاله تركيبات و ويژگي هاي عملگری خرما، شيره و ساير محصولات جانبی چكيده سه واريته خرما از کشور عمان كه توسط خشك كن هاي خورشيدي و به صورت طبيعي خشك شده اند به همراه شيره و ساير محصولات خرما (كيك هاي فشرده و هسته) به منظور بررسي تركيبات فيبرهاي رژيمي، تركيبات فنولي كل و خواص آنتي اكسيداني مورد آزمايش قرار گرفتند. كربوهيدرات ها تركيب اصلي را در تمامي واريته هاي خرما، شيره و ساير محصولات تشكيل مي دهند و به همراه آن رطوبت و مقدار كمي پروتئين، چربي و خاكستر نيز وجود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله توسعه ساختار کیفیت و پایداری آن در صنایع غذائی بر پایه فنون مهندسی کیفیت

دانلود مقاله توسعه ساختار کیفیت و پایداری آن در صنایع غذائی بر پایه فنون مهندسی کیفیت        چکیده سال 1980 زمانی که دکتر دمینگ روش بکارگیری ابزارهای آماری را در مدیریت و توسعه کیفیت به ژاپنی ها آموخت، نتایج درخشان آن باعث تمایل شرکتهای غربی در بکارگیری از این ابزارهای کیفیت ساز شد. در این میان شرکتهای اتومبیل سازی با بکار گیری در فرآیندهای مختلف کار، این ابزارها را از ابعاد مختلف توسعه داده و با بهره گیری صحیح از آن توانستند رویکردی نو، در راستای مشتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء با خشک کردن خرما وتوليد پودر آن، ضمن افزايش مدت نگهداري انواع خرماي درجه دو و سه، امکان مصرف آن در فرمولاسيون موادغذايي صنعتي به عنوان جايگزين تمام يا قسمتي از شکر مصرفي فراهم مي شود.در اين تحقيق پنج واريته خرماي ايران با نام هاي:کبکاب بهبهان،خاصه بهبهان، سعمران آبادان،زاهدي ونيز شاهاني لارستان براي توليد پودر مورد استفاده قرار گرفتند. بعد از آناليز واريته ها،آنها بوسيله آون تحت خلاء در دماي70oc ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با كيفيت بالا كه داراي طعم ومزه منتاسب وسيكوزيته وقوام مطلوب ، ظاهر بدون آب انداختگي وماندگاري طولاني دخالت دارند كه عبارتنداز« انتخاب شير ،افزودنيها ، هموژن كردن ،انتخاب كردن وانتخاب كشت،طراحي خط توليد ،حذف هوا ،استاندارد كردن شير ،عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان
تعداد صفحه(12):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar