فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي با در نظرگرفتن دامنه وسيع كاربرد تجاري آنها در اين پروژه مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصي در تغيير همه ماكرومولكولهاي بيولوژيكي اصلي، پروتئين ها، هيدراتهاي كربن، چربيها و اسيدهاي نوكلئيك و نيز مولكولهاي كوچكتر نظير اسيدهاي آمينه، قندهاا و ويتامين ها دخالت نمايند. اين دليل اصلي اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي است. مواد خام در ابتداي هر خط فرآي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات شاید متداول ترین تعریف روبه روشده بسته بندی هوشمند با بررسی اروپایی ارزیابی ایمنی وکارایی وتاثیراقتصادی- محیطی وپذیرش مصرف کننده بسته بندی موثروهوشمند به صورت سیستم هایی است که کنترل کننده تعریف غذاهای بسته بندی شده برای ارائه کردن اطلاعات درمورد کیفیت غذای بسته بندی شده درطول حمل ونگه داری است. اگرچه اطلاعات زیادی دراینترنت,  مجله های فنی  ,رسانه ها و غیره موجود است واطلاعات نسبتاً کمی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده حفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و ... اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باعث رشد ميكرواوگانيسمها در يك محصول بعد از توليد مي شوند عبارتند از:        1- سطح پايين بهداشت در ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پایان نامه بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها

دانلود پایان نامه بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است. غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشورهاي در حال توسعه داشته است به همين جهت سمبل غلات يعني گندم ونان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود پایان نامه کارخانجات پگاه و صنایع شیر

دانلود پایان نامه کارخانجات پگاه و صنایع شیر با توجه به نقش مهم شیر و فرآورده های لبنی در سلامت مردم جامعه و اهمیت روز افزونی که متخصصان به این ماده غذایی میدهند،کارخانجات بسیاری در زمینه صنعت و لبنیات مشغول به تولید محصول و دادن خدمات به مردم میباشند. لذا در این پروژه به معرفی شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان پرداختم. با بررسی واحد های این شرکت،اطلاعات مربوط به دوره کار ورزی را جمع آوری و با استفاده از این داده ها این پروژه را آماده نمودم. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود پایان نامه بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها

دانلود پایان نامه بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است. غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشورهاي در حال توسعه داشته است به همين جهت سمبل غلات يعني گندم ونان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود پایان نامه كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

دانلود پایان نامه كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي  استخراج با حلال يكي از قديمي‌ترين روش‌هاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برمي‌گردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روش‌هاي استخراجي نظير، سونيكيشن1، سوكسله2، استخراج با فاز جامد  و استخراج مايع-مايع  كه مدتها پيش ابداع شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء با خشک کردن خرما وتوليد پودر آن، ضمن افزايش مدت نگهداري انواع خرماي درجه دو و سه، امکان مصرف آن در فرمولاسيون موادغذايي صنعتي به عنوان جايگزين تمام يا قسمتي از شکر مصرفي فراهم مي شود.در اين تحقيق پنج واريته خرماي ايران با نام هاي:کبکاب بهبهان،خاصه بهبهان، سعمران آبادان،زاهدي ونيز شاهاني لارستان براي توليد پودر مورد استفاده قرار گرفتند. بعد از آناليز واريته ها،آنها بوسيله آون تحت خلاء در دماي70oc ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با كيفيت بالا كه داراي طعم ومزه منتاسب وسيكوزيته وقوام مطلوب ، ظاهر بدون آب انداختگي وماندگاري طولاني دخالت دارند كه عبارتنداز« انتخاب شير ،افزودنيها ، هموژن كردن ،انتخاب كردن وانتخاب كشت،طراحي خط توليد ،حذف هوا ،استاندارد كردن شير ،عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن مقدمه برای تولید صنعتی موادغذایی به مقدار زیادی آب لازم است به همین دلیل بیشتر کارخانه ها را به خاطر امکان استفاده مناسب وفراوان از آب، در کنار رودخانه ها بنا شده اند. در گذشته رودخانه از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بوده بنابراین کارخانه جات در محل های مناسبی مستقر شده اند. اخیرا به دلیل توسعه صنعتی، آب رودخانه، به قدر کفایت در دسترس نیست از این رو اختصاص دادن و استفاده از منابع آب، مسئله مهمی شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات

دانلود پایان نامه کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات معرفی شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود تحقیق آبمیوه آی سو

دانلود تحقیق آبمیوه آی سو كارخانجات توليد كنسانتره آبميوه از محصولات باغات كشور و استان آذربايجان غربي ضمن حفظ نگهداري باغات موجب شده تا زمينه اي براي اشتغال و ارزآوري جديد فراهم آورد به طوريكه از محل صادرات كنسانتره و آبميوه به طور متوسط ساليانه بالغ بر 40 ميليون دلار ارز عايد كشور شود. شركت شهدآب در راستاي سياستهاي كلي دولت مبني بر انجام سرمايه گذاري هاي مورد نياز و به منظور كمك به حل مشكل باغداران در سال 29/2/63 توسط با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود تحقیق تاریخچه بسته بندی در جهان

دانلود تحقیق تاریخچه بسته بندی در جهان تكنولوژي بسته بندي عبارت است از توسعه و دستيابي به روش هاي جديد توليد بسته بندي است بسته بندي ها بايد پيوسته با نيازهاي كمي و كيفي بازار تطبيق داده شود و در اينجا به تاريخچه مختصري از بسته بندي اشاره مي كنيم . بسته بندي بيش از آن كه توسط انسان ابداع شود به صورتهاي مختلف در طبيعت وجود داشته است . طبيعت نيز خود در ابتداي خلقت به بسته بندي مواد پرداخته است . هر انسان پرتقال ، تخم مرغ و نارنگي و . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

دانلود مقاله تغذیه کودک و معلول

دانلود مقاله تغذیه کودک و معلول استقلال كودك با غذا خوردن آزاد رشد مي كند.استقلال كودك با غذا خوردن آزاد رشد مي كند والدين بايد از تغذيه اجباري كودك خودداري كنند و كودك را هنگام غذا خوردن آزاد بگذارند تا احساس استقلال كودك رشد كند و با احساس رضايت از امر تغذيه، از غذا خوردن لذت ببرند.به مادران توصيه مي شود، غذاهاي متنوعي براي كودك تهيه كنند و به او اجازه امتحان تمام غذاها را بدهند تا كودك از بين آنها غذاي مورد علاقه خود را انتخا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

دانلود مقاله تهیه و تولید ماست

دانلود مقاله تهیه و تولید ماست تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر  این دام تهیه می کرده اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای 43- 40 درجه ی سانتیگراد نگهداری می نمایند. شیر پس از مدتی بر اث ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق روغن های گیاهی

دانلود تحقیق روغن های گیاهی در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گليسريدها تشکيل يافته است. تری گلسيريدها از اتصال گروه کربوکسل اسيدهای چرب با گليسرول(نوعی الکل) به وجود می آيد. اسيدهای چرب(FATTY ACID) از يک زنجيره هيدروکربن طويل و آبگريز و يک سر گروه کربوکسيل          (-COOH) و آبدوست تشکيل يافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پيوندهای دوگانه (C=C) اسيدهای چرب به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن دربسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن  مصرف شده است . پس حتي درصد كوچكي صرفه جويي در مصرف انرژي بهبود قابل توجهي را در كارايي  انرژي ايجاد مي كند . افزون بر اين ديگر  كيفيت نهايي محصول غذايي به شدت تحت تأثير روش و راهكار خشك كردن قرار دارد. در بخشهاي بعد اين فصل  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود مقاله آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي

دانلود مقاله آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي  سردخانه‏ها بر دو نوع مي‏باشد : 3-1- سردخانه متحرك 3-2- سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعه‏ايست از ساختمان و تاسيسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرايط خاصي نگهداري كالاي مورد نظر ( مواد خوراكي و فاسد شدني ) رااز نظر رطوبت نسبي و درجه حرارت و در صورت لزوم‏شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد و درجه حرارت و در صورت لزوم شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد .  3-2-1- سردخانه تولي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله آنزیم

دانلود مقاله آنزیم مهمترین گروه از پروتئینها هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای یاخته‌ای نیز معروفند. مقدمه آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها

دانلود مقاله آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها هدف از تدوين اين استاندارد، تعيين آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  هاي ثابت مي  باشد.2- دامنه كاربرداين استاندارد در مورد سردخانه  هاي ثابت كه از گاز آمونياك به عنوان شاره سرمازا استفاده مي  كنند، كاربرد د ارد.3- تعاريفدر اين استاندارد واژه  ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار برده مي  شود:3-1- سردخانه  هاي ثابت آمونياكي - مجموعه  ايست ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

nikofile دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar