اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها مقدمه بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد. امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها ( ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي چكيده روشهاي غير حرارتي نگهداري موادغذايي از قبيل تكنولوژي فشار بالا، ميدانهاي پالس الكتريكي، اشعه دهي و امواج فرا صوت ،روشهاي نوين نگهداري مواد غذايي هستند. اين روشها علاوه بر غير فعا ل سازي انزيمهاي نا مطلوب ، ميكروارگانيسم هاي عامل فسا د در موادغذايي و تاخير در تسريع واكنشهاي شيميا يي و بيوشيميايي، اثر مشخص واثر منفي قابل ملاحظه اي بر رنگ، طعم،مزه وارزش تغذيه اي ندارند. از انجايي كه بسته بندي ي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی تاریخچه اشعه دهی مواد غذایی بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذایی پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذایی است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند. کشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با كيفيت بالا كه داراي طعم ومزه منتاسب وسيكوزيته وقوام مطلوب ، ظاهر بدون آب انداختگي وماندگاري طولاني دخالت دارند كه عبارتنداز« انتخاب شير ،افزودنيها ، هموژن كردن ،انتخاب كردن وانتخاب كشت،طراحي خط توليد ،حذف هوا ،استاندارد كردن شير ،عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي

دانلود مقاله آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي  گونه‏هاي مختلف ميكروارگانيزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندي مي‏گردند . ساير عوامل فيزيكي و شيميايي مواد غذايي نيز در رشد ميكروارگانيزم‏ها مؤثر مي‏باشد . يكي از عوامل مهم , تأثير pH بر روي مقاومت باكتريهاي به حرارت است . هرچه pH كمتر باشد يعني غلظت اسيد بيشتر باشد . مقاومت باكتريها و اسپور باكتريها به حرارت در دماي معين كمتر است . pH يكي از عوامل مؤثر در سرعت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي

دانلود مقاله پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از:1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و ... )2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و ... ) 3- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)4- مبارزه با جانوران موذي (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )5- بهداشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازندمیسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند. دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:انعقاد آنزیمیانعقاد اسیدیتغییر شکل دا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها آنزيمها همواره همراه با مواد بيولوژيكي مانند مواد غذايي هستند. در نتيجه، يكي از عناصر مهم در فرآوري مواد غذايي مي باشند. در بين فرآيندهاي مختلف مواد غذايي كه در گذشته هاي دور مورد استفاده قرار مي گرفتند، تنها آنهايي موفقيت آميز بوده اند كه از آنزيمها بهره مي گرفتند. در ظاهر، با مشاهده استفاده هاي موفقيت آميز از آنزيمها به وسيله افراد غير متخصص، مي توان تصور كرد كه اين كار به وسيله آب جوسازان بي سو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

دانلود تحقیق انواع فرآیند های اولترافیلتراسیون غشایی

دانلود تحقیق انواع فرآیند های اولترافیلتراسیون غشایی رنگ از عوامل موثری است که کیفیت ونوع ماده غذایی را می توان با آن  تشخیص داد.به عبارتی عواملی مانند فرآیندهای تبدیلی غذاها و فعالیت پاره ای از میکروارگانیسم ها در مواد غذایی باعث تغییرات رنگی در آنها می شود. از این نظر توسط رنگ مواد  غذایی،  به سادگی می توان از کیفیت و سالم بودن آنها آگاه شد.به طور خلاصه می توان گفت که رنگ در مواردی شاخص میزان ماندگی یا کهنگی یک ماده غذایی می باشد.با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان از جمله مهمترین غلات به شمار می ایداین گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه gramina  یا پواسه poaceae و جنس triticux تریتیکوم است. و به دو گونه اهلی و وحشی تقسیم می شود. این ماده غذایی نزدیک به 15.000_10.000 سال قبل ازز میلاد  در ناحیه واقع در غرب ایران و شرق عراق و همچنین در ترکیه.سوریه.اردن و مصر تکامل یافته واهلی این نواحی  شده است. تعداد گونه شناخته شده گندم متجاوز از3000است ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود تحقیق تکنولوژی PEF در صنایع غذایی

دانلود تحقیق تکنولوژی PEF در صنایع غذایی براي اينكه اغلب شركت هاي صنايع غذايي به يك تكنولوژي جديد علاقمند شوند پاسخ به اينكه آيا اين تكنولوژي پتانسيل بهبود تجارت آنها را دارد بايد مثبت باشد. سئوال بعدي كه بايد پاسخ داده شود اين است كه چگونه اين تكنولوژي جديد مي تواند تجارت آنها را بهبود بخشد. مشخصاً ، اگر تكنولوژي سبب ارزانتر شدن پروسه شده و به محصول مشابهي منجر شود سبب برانگيختن تمايل صنعتي مي شود. اين در صورتي ممكن مي شود كه پروسه هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي با در نظرگرفتن دامنه وسيع كاربرد تجاري آنها در اين پروژه مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصي در تغيير همه ماكرومولكولهاي بيولوژيكي اصلي، پروتئين ها، هيدراتهاي كربن، چربيها و اسيدهاي نوكلئيك و نيز مولكولهاي كوچكتر نظير اسيدهاي آمينه، قندهاا و ويتامين ها دخالت نمايند. اين دليل اصلي اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي است. مواد خام در ابتداي هر خط فرآي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات شاید متداول ترین تعریف روبه روشده بسته بندی هوشمند با بررسی اروپایی ارزیابی ایمنی وکارایی وتاثیراقتصادی- محیطی وپذیرش مصرف کننده بسته بندی موثروهوشمند به صورت سیستم هایی است که کنترل کننده تعریف غذاهای بسته بندی شده برای ارائه کردن اطلاعات درمورد کیفیت غذای بسته بندی شده درطول حمل ونگه داری است. اگرچه اطلاعات زیادی دراینترنت,  مجله های فنی  ,رسانه ها و غیره موجود است واطلاعات نسبتاً کمی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده حفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و ... اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باعث رشد ميكرواوگانيسمها در يك محصول بعد از توليد مي شوند عبارتند از:        1- سطح پايين بهداشت در ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود تحقیق کارخانجات پگاه و صنایع شیر

دانلود تحقیق کارخانجات پگاه و صنایع شیر با توجه به نقش مهم شیر و فرآورده های لبنی در سلامت مردم جامعه و اهمیت روز افزونی که متخصصان به این ماده غذایی میدهند،کارخانجات بسیاری در زمینه صنعت و لبنیات مشغول به تولید محصول و دادن خدمات به مردم میباشند. لذا در این پروژه به معرفی شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان پرداختم. با بررسی واحد های این شرکت،اطلاعات مربوط به دوره کار ورزی را جمع آوری و با استفاده از این داده ها این پروژه را آماده نمودم. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,000 تومان
تعداد صفحه(12):