اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود تحقیق بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها

دانلود تحقیق بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است. غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشورهاي در حال توسعه داشته است به همين جهت سمبل غلات يعني گندم ونان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء

دانلود مقاله توليد پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء با خشک کردن خرما وتوليد پودر آن، ضمن افزايش مدت نگهداري انواع خرماي درجه دو و سه، امکان مصرف آن در فرمولاسيون موادغذايي صنعتي به عنوان جايگزين تمام يا قسمتي از شکر مصرفي فراهم مي شود.در اين تحقيق پنج واريته خرماي ايران با نام هاي:کبکاب بهبهان،خاصه بهبهان، سعمران آبادان،زاهدي ونيز شاهاني لارستان براي توليد پودر مورد استفاده قرار گرفتند. بعد از آناليز واريته ها،آنها بوسيله آون تحت خلاء در دماي70oc ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن مقدمه برای تولید صنعتی موادغذایی به مقدار زیادی آب لازم است به همین دلیل بیشتر کارخانه ها را به خاطر امکان استفاده مناسب وفراوان از آب، در کنار رودخانه ها بنا شده اند. در گذشته رودخانه از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بوده بنابراین کارخانه جات در محل های مناسبی مستقر شده اند. اخیرا به دلیل توسعه صنعتی، آب رودخانه، به قدر کفایت در دسترس نیست از این رو اختصاص دادن و استفاده از منابع آب، مسئله مهمی شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله کارخانه آرد

دانلود مقاله کارخانه آرد چكيده    از آنجائيكه نان درهر وعده غذايي انسانها بايد بر سر سفره باشد لذا از اهميت خاصي برخوردار مي باشد بنابراين نحوه تهيه آرد بسيار مهم مي باشد. تمام كارخانه هاي آرد زير نظر اداره غله مي باشند. در كارخانه بعد از اينكه گندم مورد نظر را فراهم كردند يكسري آزمايشات را روي آنها انجام داده و براي مراحل بعدي ( آسياب كردن) شرايط را فراهم مي سازند.    ابتدا در قسمت انبار يك مرحله از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود تحقیق کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات

دانلود تحقیق کارشناسی آزمایشات شیمیایی لبنیات معرفی شرکت آساک سنجش شرق شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود تحقیق آبمیوه آی سو

دانلود تحقیق آبمیوه آی سو كارخانجات توليد كنسانتره آبميوه از محصولات باغات كشور و استان آذربايجان غربي ضمن حفظ نگهداري باغات موجب شده تا زمينه اي براي اشتغال و ارزآوري جديد فراهم آورد به طوريكه از محل صادرات كنسانتره و آبميوه به طور متوسط ساليانه بالغ بر 40 ميليون دلار ارز عايد كشور شود. شركت شهدآب در راستاي سياستهاي كلي دولت مبني بر انجام سرمايه گذاري هاي مورد نياز و به منظور كمك به حل مشكل باغداران در سال 29/2/63 توسط با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود تحقیق تاریخچه بسته بندی در جهان

دانلود تحقیق تاریخچه بسته بندی در جهان تكنولوژي بسته بندي عبارت است از توسعه و دستيابي به روش هاي جديد توليد بسته بندي است بسته بندي ها بايد پيوسته با نيازهاي كمي و كيفي بازار تطبيق داده شود و در اينجا به تاريخچه مختصري از بسته بندي اشاره مي كنيم . بسته بندي بيش از آن كه توسط انسان ابداع شود به صورتهاي مختلف در طبيعت وجود داشته است . طبيعت نيز خود در ابتداي خلقت به بسته بندي مواد پرداخته است . هر انسان پرتقال ، تخم مرغ و نارنگي و . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود مقاله تغذیه کودک و معلول

دانلود مقاله تغذیه کودک و معلول استقلال كودك با غذا خوردن آزاد رشد مي كند.استقلال كودك با غذا خوردن آزاد رشد مي كند والدين بايد از تغذيه اجباري كودك خودداري كنند و كودك را هنگام غذا خوردن آزاد بگذارند تا احساس استقلال كودك رشد كند و با احساس رضايت از امر تغذيه، از غذا خوردن لذت ببرند.به مادران توصيه مي شود، غذاهاي متنوعي براي كودك تهيه كنند و به او اجازه امتحان تمام غذاها را بدهند تا كودك از بين آنها غذاي مورد علاقه خود را انتخا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود مقاله تهیه و تولید ماست

دانلود مقاله تهیه و تولید ماست تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر  این دام تهیه می کرده اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای 43- 40 درجه ی سانتیگراد نگهداری می نمایند. شیر پس از مدتی بر اث ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود تحقیق روغن های گیاهی

دانلود تحقیق روغن های گیاهی در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گليسريدها تشکيل يافته است. تری گلسيريدها از اتصال گروه کربوکسل اسيدهای چرب با گليسرول(نوعی الکل) به وجود می آيد. اسيدهای چرب(FATTY ACID) از يک زنجيره هيدروکربن طويل و آبگريز و يک سر گروه کربوکسيل          (-COOH) و آبدوست تشکيل يافته اند. بسته به موجود بودن و تعداد پيوندهای دوگانه (C=C) اسيدهای چرب به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن دربسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن  مصرف شده است . پس حتي درصد كوچكي صرفه جويي در مصرف انرژي بهبود قابل توجهي را در كارايي  انرژي ايجاد مي كند . افزون بر اين ديگر  كيفيت نهايي محصول غذايي به شدت تحت تأثير روش و راهكار خشك كردن قرار دارد. در بخشهاي بعد اين فصل  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي

دانلود مقاله آئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي  سردخانه‏ها بر دو نوع مي‏باشد : 3-1- سردخانه متحرك 3-2- سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعه‏ايست از ساختمان و تاسيسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرايط خاصي نگهداري كالاي مورد نظر ( مواد خوراكي و فاسد شدني ) رااز نظر رطوبت نسبي و درجه حرارت و در صورت لزوم‏شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد و درجه حرارت و در صورت لزوم شرايط اختصاصي مربوط تامين نمايد .  3-2-1- سردخانه تولي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله آنتی اکسیدان

دانلود مقاله آنتی اکسیدان ماجرای فیزیك ذرات بنیادی در دهه ۱۹۶۰ به ماجرای خلق مكانیك كوانتومی و آنچه كه در جهان فیزیكدانان در دهه های اول قرن بیستم می گذشت بی شباهت نیست. در اواخر دهه ۱۹۶۰ شتاب دهنده های پرانرژی از تصادم الكترون ها و پروتون ها و در برخی موارد ذرات دیگر، صدها ذره بنیادی فراهم كردند تا فیزیكدانان را از غنای آنچه كه در زیرلایه های اتم می گذرد آگاه كنند.● نگاهی به مدل استاندارد ذرات بنیادی در نیمه دوم قرن بیستم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله آنزیم

دانلود مقاله آنزیم مهمترین گروه از پروتئینها هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای یاخته‌ای نیز معروفند. مقدمه آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها

دانلود مقاله آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها هدف از تدوين اين استاندارد، تعيين آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  هاي ثابت مي  باشد.2- دامنه كاربرداين استاندارد در مورد سردخانه  هاي ثابت كه از گاز آمونياك به عنوان شاره سرمازا استفاده مي  كنند، كاربرد د ارد.3- تعاريفدر اين استاندارد واژه  ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار برده مي  شود:3-1- سردخانه  هاي ثابت آمونياكي - مجموعه  ايست ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان
تعداد صفحه(12):