تخفیف فروش ویژه کسب درآمد دائم سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله روش جلوگيري از اسراف و كاهش ضايعات

دانلود مقاله روش جلوگيري از اسراف و كاهش ضايعات اسراف عبارتست از خرج كردن مال بسيار در غرض كوچك، يا تجاوز از حدّ كه در آيات و رواياتي فروان از اين كار نهي شده است.راههاي پيشگيري از اتلاف و اسراف1-    تعيين حدود مالكيت و مشتركات كه در اسلام اطلاق مي شود به آبها، زمين و متعلقاتش از قبيل معادن، جنگلها و مراتع، انفال و غيره …2-    تعيين شيوه هاي بهره برداري3-    سهم صاحبان توليد4-   &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی

دانلود مقاله روش های نگهداری مواد غذایی خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

دانلود مقاله روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم        می گردند:دسته اول_ روشهای حجمی: در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcockدسته دوم_ روشهای وزن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله سرکه

دانلود مقاله سرکه نتايج تحقيق و بررسی دانشمندان در مورد فوايد سرکه سيب و خواندنيهايی درباره سرکهامروز از تلفيق چند مقالخ علمی و مفيد و نتايج تحقيق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزيزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنيهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام اميدوارم مورد استفاده و بهره عزيزان قرار گيرد...سرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله سموم مواد غذایی

دانلود مقاله سموم مواد غذایی انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمت‌های خوراکی گیاه ذخیره می‌شود آیا تا به حال میوه‌ای خورده‌اید که مزه‌اش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی را روی زبان‌تان حس کنید؟ اگر این‌طور است پس مطالب زیر را بخوانید:موادشیمیایی مورد استفاده در کشاورزی، درست همان چ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله سوء تغذیه

دانلود مقاله سوء تغذیه سوء تغذیه یکی از مهمترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کودکان می باشد . عدم تعادل بین مواد غذایی و انرژی مصرفی با نیاز بدن برای رشد ، نگهداری وعملکرد اعضای بدن ، عامل ایجاد این ناهنجاری است .کاوشیکور و ماراسموس ۲ نمونه از کمبود انرژی - پروتئین از این بیماری می باشند . اختلاف بین این دو نمونه بر اساس عدم وجود ادم و تورم بین بافتی است که در کواشیوکور این ادم وجود دارد ولی در ماراسموس این علامت را نداری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,525 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله سویا

دانلود مقاله سویا وبياى روغني، سوژا يا سويا از دانه‌هاى مهم روغنى به‌شمار مى‌رود و اين گياه بر اساس بسيارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از ميلاد در چين کشت مى‌شده و به‌عنوان گياهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن اين گياه، شمال شرقى چين دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر چين در شرق آفريقا و استراليا نيز قرار دارد.     ارقام مهم سويا    ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله سيستم هاي (HACCP ) در صنايع غذايي

دانلود مقاله سيستم هاي (HACCP ) در صنايع غذايي HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA ) ريشه گرفته استسسيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,525 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله سیلو

دانلود مقاله سیلو سيلو كردن عملي است كه به وسيله آن برخي از غذاهاي دام در محلي محفوظ و حتي المقدور بدون هوا تحت تخمير قرار گرفته و نگهداري مي شود. اين محل ها سيلو ناميده مي شود. (سيلو كلمه اي است اسپانيائي و به معني انبار و يا زير زمين مي باشد) و مواد سيلو شده را غذاي تخمير شده، غذاي ترش و يا سيلو     مي نامند.ارزش غذائي علوفه سيلو شده نسبتاً خوب و اتلاف غذائي آن نسبت به ساير روش هاي نگهداري كمت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله شیر

دانلود مقاله شیر شیر باارزش‌ترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که می‌تواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را داراست. میزان مصرف سالانه مواد لبنی در یک کشور از نظر تغذیه و بهداشت، نشانه‌ای از وضع اجتماعی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله غذا های بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

دانلود مقاله غذا های بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری  طولانی, در برگيرنده آن دسته از مواد غذايی است که در سرما نگهداری می شوند تا کيفيت آنها به مدت بيش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و ساير فرآيندهايی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمين کند. سرد کردن   هردل   مهمی در به تاخير انداختن فساد مواد غذايی و جلوگيری از رشد عوامل بيماريزا می ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، به علت غیر فعال کر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

دانلود مقاله آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي  در سردخانه  هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .  اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي مي‏رسند كاربرد ندارد .  2- آماده سازي گوجه فرنگي  2-1- برداشت : گوجه فرهنگي بايد در هواي خشك برداشت شود .  2-1-2- ميزان رسيده بودن گوجه فرنگي در هنگام برداشت بستگي به عوامل زير دارد:&nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله فرآیند انجماد مواد غذایی

دانلود مقاله فرآیند انجماد مواد غذایی كار فرآيند انجماد مواد غذايي و عرضه آن كه بوسيله كميسيون فني نگهداري مواد غذايي در سرد خانه زير صفر تهيه و تدوين شده و در هشتادمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ 68/8/30 مورد تائيد قرار گرفته ,  اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان آئين كار رسمي ايران منتشر مي‏گردد .  براي حفظ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع

دانلود مقاله کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع كاتاليزگرها موادي هستند كه سرعت واكنش‌هاي شيميايي را افزايش مي‌هند ولي در واكنش مصرف نمي‌شوند.كاتاليزگرها چه در كاربردهاي صنعتي وچه در فرآيندهاي بيولوژيكي اهميت بسياري دارند زيرا در واكنشهاي صنعتي لازم است كه سرعت واكنش به طريقي مثلاً استفاده از كاتاليزگرها افزايش داده شود تا توليد فرآورده‌هاي حاصل از ان از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد، اگر چه مي‌توان با افزايش دما سرعت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله کمبود آهن

دانلود مقاله کمبود آهن کم خونی نام عمومی است که به گروهی از اختلالات کمبود سلولهای قرمز خون دربدن داده می شود. گلبولهای قرمزخون حاوی ماده ای بنام هموگلوبین هستند که این ماده مسئول حمل اکسیژن از ریه ها به تمام سلولهای بدن است. برای درست کردن گلبولهای قرمز خون بدن احتیاج به مواد اولیه: پروتئین - آهن ـویتامین ب12 و اسید فولیک دارد که در دستگاه سازندۀ گلبولهای قرمز (مغزاستخوان ها) گلبولهای قرمز خون را بسازد. بنابراین اگر یک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله ماست

دانلود مقاله ماست ماست یک محصول شیری تخمیر شده نیمهجامد است که چندین قرن قبل در کشور بلغارستان تولید شد و سپس محبوبیت آن افزایش یافت و اکنون در بیشتر قسمت‌های جهان مصرف می‌شود. اگرچه قوام، عطر و طعم آن از منطقه‌ای به منطقه دیگر فرق می‌کند اما اجزاء سازنده و شیوه تولید آن کم و بیش یکسان است.اجزاء سازندهگرچه از شیر حیوانات مختلف برای تولید ماست در مناطق مختلف جهان استفاده می‌شد اما بیشتر تولی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله ماشین های بسته بندی

دانلود مقاله ماشین های بسته بندی ماشينهاي مورد استفاده جهت بسته‌بندي مواد غذايي امروزه در طرح تيپهاي متفاوت ساخته و مورد استفاده قرار مي‌گيرند بيان يك تقسيم‌بندي جامع و مانع براي همة ماشينها كاري مشكل است اما در ذيل سعي شده با ارائه يك تقسيم‌بندي با توجه به نحوة عمل كرد اين ماشينهاي شماي كلي از تنوع ماشينهاي مورد استفاده در صنايع غذايي و بسته‌بندي مواد غذايي ارائه گردد.1- ماشينهاي پركن:اين نوع ماشينها عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله مراحل تهيه قند از چغندر قند

دانلود مقاله مراحل تهيه قند از چغندر قند مراحل حمل چغندر قند به كارخانه را مي توان در نمودار زير مشاهده كرد.دستگاه تخليهخاك برگشتي به كاميونكاميون حامل خاكتوزينخروج از كارخانهاولين مرحله كه در كارخانه بعد از حمل چغندر قند انجام مي شود مرحله عيارسنجي مي باشد كه اين مرحله به سه روش انجام كه مختصراً به آن اشاره مي كنيم . 1-نمونه برداري با دست كه اين روش داراي اشكال مي باشد چون عيار از بالاي كاميون برداشته مي شود كه قسمت هاي پايين كاميون عيا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون   1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .  2 ـ دامنه كاربرد  1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .  2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآورد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar