فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه

دانلود مقاله آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه -1- زمان برداشت: گلابي را بسته به رقم بايد هنگامي برداشت كرد كه از ديد فيزيولوژي رسيده باشد.بديهي است كه ميوه در اين مرحله هنوز رنگ ،بو ، مزه كام پذير را ندارد و رسيدن به چوني بهينه نياز به گذشت زمان دارد.4-2- نشانه هاي رسيدن گلابي:با بهره گيري از نشانه هاي زير مي توان به رسيده بودن ميوه گلابي پي برد:  4-2- 1- سفتي بافت ميوه - سفتي بافت ميوه را مي توان با بهره گيري از ايستادگي سنج (مقاومت سنج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه

دانلود مقاله ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه يكي از مهمترين عوامل شكل دهنده الگوي غذايي جامعه، مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذيه ای افراد آن جامعه است اين عادات از بدو تولد در درون خانواده شكل مي گيرد كه خود وابسته به بستري است كه جامعه فراهم مي آورد. اما مجموعه عواملي كه اين بستر را مي سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است كه خود تحت تأثير وضعيت جغرافياي، فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و آگاهيهاي تغذيه اي در افراد جامعه است.اطلاعات موج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی سیب زمینی وروشهای نگهداری آن

دانلود مقاله ارزش غذایی سیب زمینی وروشهای نگهداری آن ارزش غذایی سیب زمینی و روش های نگه داری آن به طریقه سنتی و صنعتی میزان تولید سیب زمینی در سال ۱۳۷۹،۲/۴ میلیون تن درسال بوده است. مواد غذایی از زمان برداشت در معرض فساد و بروز ضایعات متنوع قرار می گیرند كه با توجه به نوع ماده غذایی میزان ضایع شدن آن ها متغیر بوده و گاهی ممكن است در مدت چند ساعت، مواد غذایی به كلی غیر قابل مصرف شود. سیب زمینی به علت دارا بودن آب زیاد، از فساد پذیری بالایی برخوردار ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله استانداردهاي غذايي

دانلود مقاله استانداردهاي غذايي استاندارد سابقه بسيار طولاني داشته و بشر اوليه با الهام از پديده هاي طبيعي مانند گردش ايام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگي خود را استاندارد مي كرده است. استانداردها در سطوح مختلفي تدوين مي شوند از جمله سطح استانداردهاي بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوين مي شوند. اين سازمان استانداردهاي قابل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله اصول پایه در طراحی بسته بندی

دانلود مقاله اصول پایه در طراحی بسته بندی طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد:-    روشی برای حفاظت محتویات بسته-    عامل موثری بر قیمت گذاری محصول-    بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند.-    بخشی از خود محصولاین مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این معنی نیست که طراحی ن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود مقاله امنيت غذا و تغذيه

دانلود مقاله امنيت غذا و تغذيه در چشم انداز 20 ساله "ايران كشوري است توسعه يافته با جايگاه اول اقتصادي، علمي و فناوري در سطح منطقه …". جامعه ايراني در افق اين چشم انداز از جمله داراي ويژگي زير است:-    "برخوردار از سلامت، رفاه، امنيت غذايي، تأمين اجتماعي، فرصتهاي برابر، توزيع مناسب درآمد، نهاد مستحكم خانواده، به دور از فقر، فساد، تبعيض و بهره مند از محيط زيست مطلوب"-    "دست يافته به جايگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.1-    جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:الف)جستجو:اصول آزمايش:بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی

دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند.شیرین کننده های کالری زادسته اول كه شامل "فروكتوز"، "سوربيتول" و "مانيتول" مي باشند، حاوي كالری هستند و بنابراين مصرف آنها بايد حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنين مصرف زياد سوربيتول و مانيتول به علت عدم جذب كامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد.بنابراين قبل از مصرف فرآورده هاي غذايي رژيمي به برچسب روي آنها كه ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله بامیه

دانلود مقاله بامیه محل پيدايش يا موطن اصلى باميه آفريقاى مرکزى است. البته برخى از دانشمندان آن را بومى آفريقا و آسيا دانسته‌اند. امروزه کاشت و مصرف باميه درکشورهاى خاورميانه، هندوستان نواحى اطراف درياى مديترانه و اروپاى شرقى متداول مى‌باشد. به‌علاوه اين محصول در ساير کشورهاى جهان و از جمله کشورهاى آمريکائى به‌عنوان سبزى مورد استفاده قرار مى‌گيرد.  شرح گیاه اصل بامیه از آسیا و یا آفریقا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت

دانلود مقاله بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت ميكروارگانيسمها يكي از عوامل كاهش دهنده مدت زمان نگهداري محصولات غذايي هستند . از آنجايي كه پوششهاي پلاستيكي گوشتهاي بسته بندي شده در حين حمل و نقل و نگهداري دچار آسيب ديدگي مي شوند و اين آسيب و پارگي پوششها موجب افزايش آلودگي مي گردد . ضروري به نظر مي رسد براي بررسي ميزان تاثير پوششها در جلوگيري از افزايش بار ميكروبي ، مقدار بار ميكروبي در لاشه هاي گوشت داراي پوشش سالم و آسيب ديده تمهيداتي براي ج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق بسته بندی

دانلود تحقیق بسته بندی آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته بندی و کارکردهای مهم آن امر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی

دانلود مقاله بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی بسته بندی چهره كالاست. در یك تقسیم بندی كلی، سه سطح اصلی می توان برای هر كالا در نظر گرفت. اول خود كالا كه خدمات مشكل گشا یا فواید اساسی آن را هنگام خرید انتظار دارند. شالوده كالا پاسخ به این پرسش است كه خریدار واقعاً چه چیز را می خرد؟ در سطح بعدی طراحان كالا بر مبنای شالوده كالا، یك كالای واقعی را به وجود می آورند كه بسته بندی در این سطح قرار می گیرد.     بسته بندی به همراه مو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله پاستوریزه سازی

دانلود مقاله پاستوریزه سازی پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد. * (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت. * (HTST): حرارت دادن مواد غذایی تا 72.8 سانتی گراد به مدت 15 ثانیه. * (UHT)=(ULTRA-PASTEURIZED): حرارت د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله پروتئین

دانلود مقاله پروتئین پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری از پروتئین‌ها نیز می‌توانند وجود داشته باشند.پروتئین&zwn ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود مقاله پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي

دانلود مقاله پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي اجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از:1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و ... )2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و ... ) 3- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)4- مبارزه با جانوران موذي (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )5- بهداشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله تعیین عیار پروتئین

دانلود مقاله تعیین عیار پروتئین اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سود که برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله تغذیه

دانلود مقاله تغذیه حفظ تعادل مواد غذايي در كودكان به آساني ميسر نيست زيرا نيازهاي غذايي آنها با رشدشان تغيير مي‌كند علاوه بر اين كه سليقه و عادات غذايي و ميزان فعاليت‌شان نيز متغير است. نيازهاي غذايي يك كودك براساس سن ، سايز و متابوليسم بدن، شرايط سلامت آنها و ساير عوامل عوض مي‌شود.نوزادان همه نيازهاي غذايي‌شان را از طريق شير مادر يا شير خشك تامين مي‌كنند.سني كه در آن كودك مي‌تواند غذاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله تغذیه و افسردگی

دانلود مقاله تغذیه و افسردگی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته محققان اعتقاد دارند جهت پیشبرد درمان ، بهتر است از روان درمانی و دارو درمانی نیز استفاده شود و تغذیه مناسب در کنار درمان اصلی رعایت شود. نتایج "تحقیق درباره ارتباط غذا و شرایط روحی و رو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله تولید سرکه سیب

دانلود مقاله تولید سرکه سیب استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد .به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور :1=سیب عباسی 2= سیب شیخی 3= سیب علی موری 4= سیب گلشاهی 5= سیب گلاب6= سیب قاسم شاهی 7= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی در دو وا ریته زیر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود مقاله تولید کمپوست

دانلود مقاله تولید کمپوست هدف از توليد کمپوست، ايجاد يك محيط غذايي يكنواخت، حاوي خصوصيات لازم جهت رشد و نمو ميسليوم قارچ و عاري از هرگونه عوامل رقيب باكتريايي، ويروسي مي‌باشد. ميسليوم قارچ در انواع مختلفي از مواد گياهي و كودهاي حيواني، قادر به رشد و نمو مي‌باشد كه از تركيب متناسب اين گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزيه و تخمير، تركيبي همگن بدست آمده كه مملو از حشرات و موجودات ذره‌بيني مي‌باشد. بسياري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

nikofile دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar