تخفیف 10 درصدی به مناسبت عید کسب درآمد دائم فروش ویژه یونی سلس بلاگ یونی سلس سیستم تبادل لینک یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود پروژه کارخانه شیر

دانلود پروژه کارخانه شیر شير بطور كلي عبارت است از تراوش‌هاي غدد پستاني حيوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاري از كلستروم مي‌باشد و در اثر دوشش كامل حيوان سالم بدست مي‌آيد شير و فرآورده‌هاي آن به همان سهولتي كه به مصرف مي‌رسند توليد نمي‌گردند. مراحل توليد محصولات لبني از تهيه شير، جمع آوري، حمل و نقل، تحويل به كارخانه، تغيير و تبديل در كارخانه و توزيع تا رسيدن به دست مصرف كننده همواره با دشوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان 8,100 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق بررسی تشکیل طعم توسط لاکتیک اسیدباکتری ها و طعم بیوشیمیایی در محصولات پنیری

دانلود تحقیق بررسی تشکیل طعم توسط لاکتیک اسیدباکتری ها  و طعم بیوشیمیایی در محصولات پنیری توسعه ی عطر و طعم در تخمیرهای لبنی و به طور قابل ملاحظه ای در پنیرها، حاصل از یک سری از فرآیندهای «بیو» شیمیایی است که در آنها استارتر کالچرها «کشت های آغازگر» آنزیم ها را تولید می کنند. مخصوصاً که کاهش یافتن پروتئین ها توسط آنزیم ها، پروتئین ها «‌کازئین ها» را به سمت تشکیل ترکیبات طعم زا که به درک حسی بهتر محصولات لبنی سوق می دهد. به ویژه که کازئین ها با ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان 15,300 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان از جمله مهمترین غلات به شمار می ایداین گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه gramina  یا پواسه poaceae و جنس triticux تریتیکوم است. و به دو گونه اهلی و وحشی تقسیم می شود. این ماده غذایی نزدیک به 15.000_10.000 سال قبل ازز میلاد  در ناحیه واقع در غرب ایران و شرق عراق و همچنین در ترکیه.سوریه.اردن و مصر تکامل یافته واهلی این نواحی  شده است. تعداد گونه شناخته شده گندم متجاوز از3000است ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان 15,300 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن

دانلود مقاله فناوری نوین خشک کردن دربسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن  مصرف شده است . پس حتي درصد كوچكي صرفه جويي در مصرف انرژي بهبود قابل توجهي را در كارايي  انرژي ايجاد مي كند . افزون بر اين ديگر  كيفيت نهايي محصول غذايي به شدت تحت تأثير روش و راهكار خشك كردن قرار دارد. در بخشهاي بعد اين فصل  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,850 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله آنتی اکسیدان

دانلود مقاله آنتی اکسیدان ماجرای فیزیك ذرات بنیادی در دهه ۱۹۶۰ به ماجرای خلق مكانیك كوانتومی و آنچه كه در جهان فیزیكدانان در دهه های اول قرن بیستم می گذشت بی شباهت نیست. در اواخر دهه ۱۹۶۰ شتاب دهنده های پرانرژی از تصادم الكترون ها و پروتون ها و در برخی موارد ذرات دیگر، صدها ذره بنیادی فراهم كردند تا فیزیكدانان را از غنای آنچه كه در زیرلایه های اتم می گذرد آگاه كنند.● نگاهی به مدل استاندارد ذرات بنیادی در نیمه دوم قرن بیستم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

دانلود پایان نامه كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي  استخراج با حلال يكي از قديمي‌ترين روش‌هاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برمي‌گردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روش‌هاي استخراجي نظير، سونيكيشن1، سوكسله2، استخراج با فاز جامد  و استخراج مايع-مايع  كه مدتها پيش ابداع شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان 8,100 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن مقدمه برای تولید صنعتی موادغذایی به مقدار زیادی آب لازم است به همین دلیل بیشتر کارخانه ها را به خاطر امکان استفاده مناسب وفراوان از آب، در کنار رودخانه ها بنا شده اند. در گذشته رودخانه از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بوده بنابراین کارخانه جات در محل های مناسبی مستقر شده اند. اخیرا به دلیل توسعه صنعتی، آب رودخانه، به قدر کفایت در دسترس نیست از این رو اختصاص دادن و استفاده از منابع آب، مسئله مهمی شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق بسته بندی

دانلود تحقیق بسته بندی آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته بندی و کارکردهای مهم آن امر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان 7,200 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط

دانلود مقاله آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط اين پديده كه باكتري لاكتيكي هنگامي كه در محيطهاي كشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگي يا كشندگي بر روي سوشهاي وابسته به ارگانيسمهاي عامل فساد و مولد سم مي گردد، به مدت بيش از 60 سال مورد توجه بوده است. آنتاگونيسم به وجود آمده توسط باكتريهاي لاكتيكي به مطالعه وسيعي نياز داشته و چندين گزارش از تحقيقات اوليه منتشر شده است. نكات قابل توجه تازه‌اي از اين پديده به عنوان يك روش مفيد استف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,850 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله تولید پنیر

دانلود مقاله تولید پنیر رئولوژي پنير ابزاري مهم براي بررسي و شناسايي ويژگي هاي بافتي و ساختماني آن و با تغيير شكل نمونه بواسطة بكارگيري انواع متفاوتي از ابزارآلات سر و كار دارد. نتايج آزمون هاي تغيير شكل كوچك و بزرگ به منظور فهميدن اثر تركيبات ، فرآيند تبديل و انبارداري و غيره تفسير مي گردد. به وسيلة ابداع تجهيزات پيشرفته تحليل بافت سطح مقطع ، آزمون برشي نوساني با ميدان نوسان كوچك رئولوژي تنش پويا و آزمون هاي رهايي تنش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

دانلود سمینار استفاده از فرايند HPP در غير فعال سازي MO غذايي

دانلود سمینار استفاده از فرايند HPP  در غير فعال سازي MO   غذايي مقدمه اولين اطلاعات در زمينه فشار هيدرواستاتيك قوي بر موجودات زنده در سال 1883 توسط Certes بدست آمد . وي باكتريهاي زنده را از نمونه هاي آبي كه از عمق 1500 متري ( فشار50mpa ) بدست آمده بود را ايزوله كرد و مطالعات خود را در اين زمينه با استفاده از دستگاه فشار قوي كه فشار هيدرواستاتيك ايجاد ميكرد ادامه داد. در صنايع غذايي مهمترين كار توسط Berhite انجام شد و در ژوئن 1899 تحت عنوان ((تاثير فشار در نگه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

دانلود مقاله اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.1-    جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:الف)جستجو:اصول آزمايش:بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار

دانلود مقاله طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار مواد تشكيل دهندة نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شكر، گازكربنيك، اسانس‌ها، مواد پايداركننده،‌ رنگهاي مجاز خوراكي و اسيدهاي خوراكي. نوشيدني‌هاي غيرالكلي را برا اساس منشاء مواد اوليه بصورت زير تقسيم‌بندي مي‌كنند: آبهاي آشاميدني- آبهاي درماني- شير بعنوان نوشابه‌هاي گازدار از مواد مصنوعي و نوشابه‌هاي گازدار از مواد گياهي كه نوع اخير رايج‌ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان 6,750 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

دانلود مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده  و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميزان مصرف نان كاسته شده است، ليكن نان هنوز هم بخش عمده اي از انرژي روزانه مردم كشورهاي مختلف و بويژه اقشار كم درآمد جامعه ر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

دانلود مقاله فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، به علت غیر فعال کر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذايی با استفاده از فرآوری نانو

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذايی با استفاده از فرآوری نانو چكيده : نانو تكنولوژي ، تكنولوژي سريع و نويني است كه امكان كار ، دست كاري ، توليد ابزارهاي گوناگون ، مواد و ساختارهايي در سطح مولكولي و حتي اتمي ایجاد می کند . با روش هاي نوين نانو مي توان ابزار چند كاره ، خود تنظيم ، خود ترميم و خود كنترل بسازيم .بنابراين نانو فناوري يكي از جديد ترين علوم موجود در جهان بوده به طوريكه امروزي سرمايه گذاري قابل توجهي را به خود اختصاص داده است . بر اساس برآورد تحقي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست

دانلود مقاله فرآوري توليد ماست يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با كيفيت بالا كه داراي طعم ومزه منتاسب وسيكوزيته وقوام مطلوب ، ظاهر بدون آب انداختگي وماندگاري طولاني دخالت دارند كه عبارتنداز« انتخاب شير ،افزودنيها ، هموژن كردن ،انتخاب كردن وانتخاب كشت،طراحي خط توليد ،حذف هوا ،استاندارد كردن شير ،عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده حفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و ... اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باعث رشد ميكرواوگانيسمها در يك محصول بعد از توليد مي شوند عبارتند از:        1- سطح پايين بهداشت در ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی تاریخچه استفاده از مواد منعقد کننده در تصفیه آب به منظور حذف کدورت بسیار طولانی است و به استفاده مصریان از آلوم در 2000 سال قبل از میلاد بر می گردد. در سال 1767 در انگلستان، مردم عادی جهت زلال سازی آبهای گل آلود از این ماده استفاده نمودند. در سال 1884 اولین امتیاز فرایند انعقاد به وسیله پر کلراید آهن در شرکت نئواورلئان به ثبت رسید و یکسال بعد دانشگاه Rutger نتایج اولین تحقیقات خود را در مورد آلوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان 13,500 تومان 10% تخفیف

دانلود گزارش کارآموزی توليد غذاي منجمد آماده مصرف

 دانلود گزارش کارآموزی توليد غذاي منجمد آماده مصرف شرح مختصر : امروزه صنعت غذا يكي از مهمترين مشكلات براي مردم محسوب مي‌شود. از سوي ديگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در كنار آقايان باعث شده تا فرصت تهيه غذا برايشان ميسر نباشد. در اين ميان كارشناسان و صاحبان صنايع غذايي براي اين مشكل راه‌هاي متعددي را براي سريع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا اين مشكل مرتفع گردد. از اين رو تصميم گرفتم با تهيه گزارشي از روند توليد غذاي آماده تهيه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar