تخفیف 10 درصدی به مناسبت عید کسب درآمد دائم فروش ویژه یونی سلس بلاگ یونی سلس سیستم تبادل لینک یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله مسمومیت غذایی

دانلود مقاله مسمومیت غذایی مسمومیت غذایی بر اثر خوردن غذای آلوده یا زیاد خوردن ایجاد می‌شود. علایم آن بیشتر با درگیری دستگاه گوارش همراه است و شدت این بیماری طیف گسترده‌ای دارد. گاهی آن‌قدر خفیف است که نیاز به اقدامات درمانی ندارد و گاهی در کودکان زیر 1 سال، افراد پیر و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف آن‌قدر شدت می‌یابد که جان آن‌ها را تهدید می‌کند. معمولاً مسمومیت غذایی از چند ساعت تا چند رو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله مضرات مصرف نمك

دانلود مقاله مضرات مصرف نمك نمك خوراكي (edible salt) يك ماده معدني و بـلـورين است كه عمدتاً از سـديم كلرايد (sodium chloride) تشـــكيل يافته است. از جمله مصارف نـمك خوراكـي مي تـوان بـه طـعم دهـي بـه مـواد غـذايـي، به عنوان يك نـگهدارنده مـواد غـذايـي (جلـوگيري از فسـاد مـــواد غذايي) و ترد كنندهگوشت اشاره كرد. تقسيم بندي نمك ها: 1-سنـگ نمك (rock salt): سـنگ نـمـك يـا هاليت (halite) يــك نمك تصفيه نشده، با رنـگ خاكستري و ممـ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی

دانلود مقاله معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی  به معناي شناسايي و ارزيابي خطر و نقطه كنترل بحراني مي باشد كه بعنوان يك سيستم پيشگيري در امر بهداشت مواد غذايي مطرح مي گردد. اين سيستم جهت جلوگيري از رخداد مخاطرات و مشكلات بالقوه در ايمني و بهداشت مواد غذايي طراحي گرديده است.اين امر با ارزيابي ريسك ها و خطرات قابل استناد به محصول غذايي يا فرايند توليد و سپس تعيين كردن مرحله اي از فرايند كه اين مخاطرات شناسايي شده را مي تواند كنترل كند، &zwn ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی نانو تكنولوژي فناوري جديدي است كه تمام دنيا را فراگرفته است و به تعبير دقيقتر "نانو تكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است ".در اين مقاله بعد از تعريف نانو به بيان دلايل كاربرد ها و ضرورتهاي توجه به اين فناوري اشاره شده است .تعريف نانو تكنولوژي نانو تكنولوژي،توانمندي توليد مواد،ابزار ها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطح مولكولي و اتمي و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن

دانلود مقاله نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند.    امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد ر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگهداری هویج در سردخانه

دانلود مقاله نگهداری هویج در سردخانه  بطور كلي كيفيت سبزيجات را پس از برداشت از مزرعه نمي‏توان بهبود بخشيد و هدف از نگاهداري حفظ كيفيت اوليه است . سبزيجات كيفيت خود را به چند طريق از دست مي‏دهند و فهرست ذيل نمايانگر زيانهائي است كه ممكن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به كيفيت آنها وارد آيد : - تغييرات متابوليك كه با تنفس گياه و يا رسيدن آن ارتباط دارد . - كم شدن رطوبت كه در نتيجه آن گياه پير و پ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه‌اي

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه‌اي با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفه‌ای تبدیل شده است که بر عهده‌ي صاحبان صنایع غذایی است. بدین ترتیب اکنون کشور ما و حتی دیگر کشورهای درحال توسعه در جایگاهی قرار گرفته‌اند که عمده‌ي مواد غذایی موجود در سبد غذایی خانوارهای آن به صورت صنعتی فرآیند شده‌اند و رفته رفته از درصدی از این مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگهداری اسفناج در سرد خانه

دانلود مقاله نگهداری اسفناج در سرد خانه  استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روش‏هاي نگهداري و تدوين شده در بيست و پنجمين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 38/8/24 تصويب گرديد . پس از تاييد شوراي عالي استاندارد و با استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگهداري انگور در سردخانه

دانلود مقاله نگهداري انگور در سردخانه  آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخاانه تهيه و تدوين شده و در شصت و ششمين كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذايي مورخ 66/10/13 مورد تاييد قرار گرفته , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .  براي حفظ همگامي و همآ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات  استاندارد شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني ميوه‏ها و سبزيجات تهيه و تدوين شده در بيست و هفتمين جلسه ملي كشاورزي و مواد غذائي مورخ 57/6/7 تصويب گرديد .  پس از تأييد شوراي عالي استاندارد و به استناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد . &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نوشابه

دانلود مقاله نوشابه نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نوشابه

دانلود مقاله نوشابه نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری قرار دارد؛ در حالی که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگهداری میوه ها و سبزیها

دانلود مقاله نگهداری میوه ها و سبزیها  استانداردهايي كه در باره شرايط مناسب نگهداري ميوه‏ها و سبزيها در سردخانه تدوين شده است روي ميزان مناسب بعضي از عوامل فيزيكي مانند درجه حرارت , رطوبت نسبي نسبت جريان هوا و ميزان تعويض هوا تأكيد دارند .  براي مشخص كردن اين عوامل و پيشگيري تعبيرهاي مختلف ( مثلا فرق بين حرارتي كه به يك فرآورده داده مي‏شود و حرارت فضاي محل نگهداري يا فرق نسبت جريان هوا و ميزان تعويض هوا ) تعريف اين ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگهداری انگور در سرد خانه

دانلود مقاله نگهداری انگور در سرد خانه  انگور يكي از ميوه‏هايي است كه بشر آن را از ديرباز شناخته و در طول قرون به روش‏هاي مختلف از آن بهره‏گيري نموده است .  درخت انگور كه در ايران آن را تاك , رز يا مو نيز مي‏نامند از نظر گياه‏شناسي داراي 60 گونه است كه مهم‏ترين آنها گونه Vitis vinifera از جنس Vitis و از خانواده Vitaceae مي‏باشد .  ارقام تاك قابليت تطابق با اكثر اقليم‏هاي آب و هوايي را داشت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفه‌ای تبدیل شده است که بر عهده‌ي صاحبان صنایع غذایی است. بدین ترتیب اکنون کشور ما و حتی دیگر کشورهای درحال توسعه در جایگاهی قرار گرفته‌اند که عمده‌ي مواد غذایی موجود در سبد غذایی خانوارهای آن به صورت صنعتی فرآیند شده‌اند و رفته رفته از درصدی از این مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نگاهداري هويج در سردخانه

دانلود مقاله نگاهداري هويج در سردخانه   مقدمه بطور كلي كيفيت سبزيجات را پس از برداشت از مزرعه نمي‏توان بهبود بخشيد و هدف از نگاهداري حفظ كيفيت اوليه است . سبزيجات كيفيت خود را به چند طريق از دست مي‏دهند و فهرست ذيل نمايانگر زيانهائي است كه ممكن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به كيفيت آنها وارد آيد : - تغييرات متابوليك كه با تنفس گياه و يا رسيدن آن ارتباط دارد . - كم شدن رطوبت كه در نتيجه آن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن

دانلود مقاله نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن     امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند.    امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,700 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی نانو تكنولوژي،توانمندي توليد مواد،ابزار ها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطح مولكولي و اتمي و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد.علم نانو، عبارت است از مطالعه و پژوهش  وسايل و ساختار هايي كه در كوچكترين واحد ديمانسيون ( 200 )نانومتر يا كوچكتر وجود دارند . از تعاريف فوق بر مي آيد كه نانو تكنولوژي يك رشته نيست بلكه رويكرد جديدي در تمام رشته هاست .براي نانو تكنولوژي كاربرد هايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله نقش بسته‌ بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)

دانلود مقاله نقش بسته‌ بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده) لزوم ايجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس توليدي كارخانجات، نقش پيدايش شكل و روش خاصي در ارائه آن به مصرف‌كنندگان مي‌باشد. بدين صورت كه اجناس توليدي مي‌بايست در جهت استانداردهاي خاص مصرفي حركت كرده و آن چيزي نيست مگر سلايق فردي و عامه‌پسند. لذا حجم وسيع از اجناس مصرفي به‌دليل داشتن بازار رقابتي شروع به خودنمايي كرده و چشمان مصرف‌كنندگان به خود خيره مي‌كند. كه در اي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,700 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar