تخفیف فروش ویژه کسب درآمد دائم سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها

دانلود مقاله نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها     آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید و کاتاراکت نقش دارند.    همانطور که از نامشان پیداست ، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که قادرند با اثرات م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,250 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله نانو تکنولوژی و صنایع غذایی

دانلود مقاله نانو تکنولوژی و صنایع غذایی نانو تكنولوژي،توانمندي توليد مواد،ابزار ها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطح مولكولي و اتمي و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد.علم نانو، عبارت است از مطالعه و پژوهش  وسايل و ساختار هايي كه در كوچكترين واحد ديمانسيون ( 200 )نانومتر يا كوچكتر وجود دارند . از تعاريف فوق بر مي آيد كه نانو تكنولوژي يك رشته نيست بلكه رويكرد جديدي در تمام رشته هاست .براي نانو تكنولوژي كاربرد هايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان 6,375 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد . با عنايت به اين که مواد بسته بندي توسط ماشين هاي مختلف فرايند مي شوند بنابراين خواص ديگري نيز بايد داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابليت پذيرش چاپ ، قابليت استفاده در ماشين هاي لفاف ، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان 6,375 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی در سال های اخیر افزایش بازاریابی برای کالاهای مورد نیاز مشتری و طراحی سیمای ظاهری بسته بندی با سود مداوم و پیوسته رابطه مستقیم دارد . رقابت سخت و مشتریان مشکل پسند فشار زیادی را بر تولیدکنندگان وارد می سازند . عوامل مؤثر در طراحی و تولید یک طرح موفقیت و بسته بندی پیشرفته و مدرن به تداخل عوامل مختلفی چون ضمانت مداوم و پیوسته کیفیت تولیدات از قبیل مزه و ماندگاری یک کالای غذایی وابسته است . به هر حال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق کشمش

دانلود تحقیق کشمش    به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت ( به رنگ تيره) که در معرض نور خورشيد يا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهيه می شود، کشمش گفته ميشود. کشمش يک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومين محصول حاصل از انگور می باشد. تاريخ  توليد کشمش های آفتابی به بيش از 3000قبل برمیگردد. تصور می رود که کشف کشمش بطور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان 8,500 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله آشنايي با کشتارگاه طیور

دانلود مقاله آشنايي با کشتارگاه طیور اگر به تاریخچه کشتارگاهها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتارگاهها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتار ها در محل خاصی متمرکز گردند,هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خودراذبح میکردو بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت بهداشتی نمودندو سپس این امر به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله روش های تولید پنیر پیتزا

دانلود مقاله روش های تولید پنیر پیتزا پنیر پیتزا (به انگلیسی: Pizza cheese) نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به‌کار می‌رود. این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و ... به‌کار گرفته می‌شود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد. این پنیر با پ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله پنیر

دانلود مقاله پنیر پنیر طبیعی از تغلیظ انتخابی اجزای سازندۀ غیر قابل حل شیر به دست می آید. حرارت، اسید، نمک و باکتریها بطور انفرادی یا مشترکاً در تبدیل مادۀ غلیظ شده به مادۀ غذایی با کیفیت قابل پیش بینی و بعداً به مادۀ غذائی عمل آمد، با همکاری موجودات ذره بینی و آنزیمها، نقش مؤثری به عهده دارند.اغلب، پنیر را بر اساس مواد مهم متغیر آن طبقه بندی می کنند. یکی از طبقه  بندیها که در آن پنیر طبیعی با در نظر گرفتن مقد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازندمیسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند. دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:انعقاد آنزیمیانعقاد اسیدیتغییر شکل دا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 5,950 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله فناوری نانو پیرامون مواد غذایی

دانلود مقاله فناوری نانو پیرامون مواد غذایی فناوري نانو از جمله مباحث جديد در سطح جهان است و از آن¬جا كه تحولي بزرگ درامر فناوري شناخته مي¬شود، انتظارمي رود درآينده نقش گسترده¬اي در فناوري¬هاي توليد و طراحي داشته باشد.  باتوجه به سهم انكارناپذير محصولات فن محور و ارزش افزوده ايجاد شده توسط آن¬ها در توسعه¬ي اقتصادي كشورها و نيز درصد بالاي نرخ بيكاري افراد تحصيل كرده در كشور، به نظرمي¬رسد اين فناوري راه¬حل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر

دانلود تحقیق بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر هدف از این پژوهش بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر است.براساس این مطالعه مشخص شد که میان عملکرد نایسین آزاد و محصور در ناکپسول های لیپوزومی بر روند کاهش جمعیت باکتریایی به خصوص لیتریا تفاوت معناداری وجود دارد. به طوریکه نایسین کپسول شده در کاهش جمعیت باکتریایی نسبت به نایسین آزاد و نژاد تولید کننده نایسین موثر تر بوده است. فعالیت نایسین نیز در پنیرهای دا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها آنزيمها همواره همراه با مواد بيولوژيكي مانند مواد غذايي هستند. در نتيجه، يكي از عناصر مهم در فرآوري مواد غذايي مي باشند. در بين فرآيندهاي مختلف مواد غذايي كه در گذشته هاي دور مورد استفاده قرار مي گرفتند، تنها آنهايي موفقيت آميز بوده اند كه از آنزيمها بهره مي گرفتند. در ظاهر، با مشاهده استفاده هاي موفقيت آميز از آنزيمها به وسيله افراد غير متخصص، مي توان تصور كرد كه اين كار به وسيله آب جوسازان بي سو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان 11,900 تومان 15% تخفیف

دانلود پروژه ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده

دانلود پروژه ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده برای تولید صنعتی موادغذایی مثل نان به مقدار زیادی آب لازم است به همین دلیل بیشتر کارخانه ها را به خاطر امکان استفاده مناسب و فراوان از آب، در کنار رودخانه ها بنا شده اند. در گذشته رودخانه از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بوده بنابراین کارخانه جات در محل های مناسبی مستقر شده اند. اخیرا به دلیل توسعه صنعتی، آب رودخانه، به قدر کفایت در دسترس نیست از این رو اختصاص دادن و استفاده از منابع آب، مسئله مهمی ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان 12,750 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق رنگ گیری از غشای گلبرگ زعفران

دانلود تحقیق رنگ گیری از غشای گلبرگ زعفران بنا به تعریف غشاء لایه ای است نازک که می تواند اجزاء یک سیال را به طور انتخابی از آن جدا نماید. به عبارت دیگر غشاء وسیله ای است که جداسازی مواد را عموماً بر اساس اندازه های مولکولی آنها ممکن    می سازد. در این فرآیند علاوه بر اندازه، عوامل دیگری نیز دخالت دارند.کلمه غشاء می تواند بر مواد مختلف و دارای ساختارهای گوناگون اطلاق شود. بنابراین بهتر است که تعریف آن بر اساس "چه می کند " و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق انواع فرآیند های اولترافیلتراسیون غشایی

دانلود تحقیق انواع فرآیند های اولترافیلتراسیون غشایی رنگ از عوامل موثری است که کیفیت ونوع ماده غذایی را می توان با آن  تشخیص داد.به عبارتی عواملی مانند فرآیندهای تبدیلی غذاها و فعالیت پاره ای از میکروارگانیسم ها در مواد غذایی باعث تغییرات رنگی در آنها می شود. از این نظر توسط رنگ مواد  غذایی،  به سادگی می توان از کیفیت و سالم بودن آنها آگاه شد.به طور خلاصه می توان گفت که رنگ در مواردی شاخص میزان ماندگی یا کهنگی یک ماده غذایی می باشد.با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق تهیه ادویه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتی

دانلود تحقیق تهیه ادویه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتی ادویه به هر قسمت از گیاه خشک شده ای اطلاق می گردد که بعنوان چاشنی و طعم دهنده به غذا افزوده می شود. برخی از انواع ادویه نیز بعنوان رنگ دهنده استفاده می شوند. ادویه ها نقش مهمی در کیفیت مواد غذایی از نظر عطر و طعم دارند از طرفی می توانند غذا را تا حدی در برابر میکروبها حفظ نمایند. ایالات متحده آمریکا ، بزرگترین مصرف کننده و وارد کننده ادویه در دنیاست. از سال 1980 مصرف ادویه در امریکا دو برابر شده و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان از جمله مهمترین غلات به شمار می ایداین گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه gramina  یا پواسه poaceae و جنس triticux تریتیکوم است. و به دو گونه اهلی و وحشی تقسیم می شود. این ماده غذایی نزدیک به 15.000_10.000 سال قبل ازز میلاد  در ناحیه واقع در غرب ایران و شرق عراق و همچنین در ترکیه.سوریه.اردن و مصر تکامل یافته واهلی این نواحی  شده است. تعداد گونه شناخته شده گندم متجاوز از3000است ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق ترکیبات شیر

دانلود تحقیق ترکیبات شیر شیر مایعی است غیر از آغوز، که به وسیله پستانداران جهت تغذیه نوزاد آنها ترشح می شود.ترکیبات عمده شیر عبارتند از آب، چربی، پروتئین و لاکتوز . ترکیب دقیق شیر در بین گونه های مختلف متفاوت است و از اینرو به طور مثال شیر انسان نسبت به شیر گاو دارای پروتئین کمتر و لاکتوز بیشتر است. معمولاً میزان پروتئین شیر مشخص کننده سرعت رشد نوزاد است؛ هر چه سرعت رشد بیشتر باشد شیر حاوی پروتئین بیشتر است.در حدود 85-80% ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق تکنولوژی PEF در صنایع غذایی

دانلود تحقیق تکنولوژی PEF در صنایع غذایی براي اينكه اغلب شركت هاي صنايع غذايي به يك تكنولوژي جديد علاقمند شوند پاسخ به اينكه آيا اين تكنولوژي پتانسيل بهبود تجارت آنها را دارد بايد مثبت باشد. سئوال بعدي كه بايد پاسخ داده شود اين است كه چگونه اين تكنولوژي جديد مي تواند تجارت آنها را بهبود بخشد. مشخصاً ، اگر تكنولوژي سبب ارزانتر شدن پروسه شده و به محصول مشابهي منجر شود سبب برانگيختن تمايل صنعتي مي شود. اين در صورتي ممكن مي شود كه پروسه هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات

دانلود تحقیق آنزيم در صنعت لبنيات اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي با در نظرگرفتن دامنه وسيع كاربرد تجاري آنها در اين پروژه مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.آنزيم ها قادرند به طور اختصاصي در تغيير همه ماكرومولكولهاي بيولوژيكي اصلي، پروتئين ها، هيدراتهاي كربن، چربيها و اسيدهاي نوكلئيك و نيز مولكولهاي كوچكتر نظير اسيدهاي آمينه، قندهاا و ويتامين ها دخالت نمايند. اين دليل اصلي اهميت آنزيم ها در صنايع غذايي است. مواد خام در ابتداي هر خط فرآي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 18,000 تومان 15,300 تومان 15% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar