تخفیف 10 درصدی به مناسبت عید کسب درآمد دائم فروش ویژه یونی سلس بلاگ یونی سلس سیستم تبادل لینک یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله استانداردهاي غذايي

دانلود مقاله استانداردهاي غذايي استاندارد سابقه بسيار طولاني داشته و بشر اوليه با الهام از پديده هاي طبيعي مانند گردش ايام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگي خود را استاندارد مي كرده است. استانداردها در سطوح مختلفي تدوين مي شوند از جمله سطح استانداردهاي بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي استاندارد International Standard Organization با نام مخفف ISO تدوين مي شوند. اين سازمان استانداردهاي قابل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله امنيت غذا و تغذيه

دانلود مقاله امنيت غذا و تغذيه در چشم انداز 20 ساله "ايران كشوري است توسعه يافته با جايگاه اول اقتصادي، علمي و فناوري در سطح منطقه …". جامعه ايراني در افق اين چشم انداز از جمله داراي ويژگي زير است:-    "برخوردار از سلامت، رفاه، امنيت غذايي، تأمين اجتماعي، فرصتهاي برابر، توزيع مناسب درآمد، نهاد مستحكم خانواده، به دور از فقر، فساد، تبعيض و بهره مند از محيط زيست مطلوب"-    "دست يافته به جايگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان 7,200 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه

دانلود مقاله آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه -1- زمان برداشت: گلابي را بسته به رقم بايد هنگامي برداشت كرد كه از ديد فيزيولوژي رسيده باشد.بديهي است كه ميوه در اين مرحله هنوز رنگ ،بو ، مزه كام پذير را ندارد و رسيدن به چوني بهينه نياز به گذشت زمان دارد.4-2- نشانه هاي رسيدن گلابي:با بهره گيري از نشانه هاي زير مي توان به رسيده بودن ميوه گلابي پي برد:  4-2- 1- سفتي بافت ميوه - سفتي بافت ميوه را مي توان با بهره گيري از ايستادگي سنج (مقاومت سنج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه مدت زمان طولاني است كه كلمه خامه همراه وهماهنگ و گوياي يك محصول با ارزش بوده است چربي شير يك بوي منحصر به فردي را ايجاد مي كند و خصوصيات آن باعث شده كه افزودني مورد پسند در خيلي غذاها باشد ، در خامه ، چربي شير حفظ گرديده و باعث حفاظت بوي مخصوص آن مي وشد روش هاي جديد بسته بندي و نگهداري باعث توليد انواع جديد خامه جهت استفاده مصرف كنندگان شده است اگرچه انواع فراورده هاي تقليدي و مشابه براي جايگزيني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي

دانلود مقاله آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي  گونه‏هاي مختلف ميكروارگانيزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندي مي‏گردند . ساير عوامل فيزيكي و شيميايي مواد غذايي نيز در رشد ميكروارگانيزم‏ها مؤثر مي‏باشد . يكي از عوامل مهم , تأثير pH بر روي مقاومت باكتريهاي به حرارت است . هرچه pH كمتر باشد يعني غلظت اسيد بيشتر باشد . مقاومت باكتريها و اسپور باكتريها به حرارت در دماي معين كمتر است . pH يكي از عوامل مؤثر در سرعت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله كنسرو نخود سبز در محلول نمك

دانلود مقاله كنسرو نخود سبز در محلول نمك گونه هاي نخود به در صورت براي توليد كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد . يكي   نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه داراي رنگ سبز و بافت نرم است و ديگري نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است . گونه هاي اين دو فراورده متفاوت هستند . دركشور ما بيشتر از نخود سبز براي توليد كنسرو آن استفاده مي شود كه فرآيند آن به طور خلاصه به شرح زير است : انتخاب گونه مناسب و برداشت محصول ، بهترين زما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله پنیر پیتزا

دانلود مقاله پنیر پیتزا در صورت لزوم چربی شیر را می توان به وسیلۀ تفکیک کنندۀ  مکانیکی به 3 درصد چربی شیر تنظیم کرد. شیر استاندارد شده را در 6/161 درجۀ فارنهایت (72 درجۀ سانتیگراد) به مدت 16 ثانیه پاستوریزه می کنند، سپس شیر را تا 90 درجۀ فارنهایت (2/32 درجۀ سانتیگراد) خنک  کرده، به وسیلۀ پمپ به تانک پنیرسازی منتقل می کنند.                ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله تهیه و تولید ماست

دانلود مقاله تهیه و تولید ماست تاریخچه تولید ماست به هزاران سال قبل برمی گردد. ماست برای اولین بار در مشرق زمین و در فلات ایران تهیه شد. در آن زمان این مناطق دارای زمین های حاصلخیزی برای نگهداری و پرورش گوسفند بوده و دام پروران اغلب ماست را از شیر  این دام تهیه می کرده اند. ماست از تلقیح دو نوع باکتری مخصوص به داخل شیر تولید می شود. پس از تلقیح، شیر را در دمای 43- 40 درجه ی سانتیگراد نگهداری می نمایند. شیر پس از مدتی بر اث ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله فناوری نانو پیرامون مواد غذایی

دانلود مقاله فناوری نانو پیرامون مواد غذایی فناوري نانو از جمله مباحث جديد در سطح جهان است و از آن¬جا كه تحولي بزرگ درامر فناوري شناخته مي¬شود، انتظارمي رود درآينده نقش گسترده¬اي در فناوري¬هاي توليد و طراحي داشته باشد.  باتوجه به سهم انكارناپذير محصولات فن محور و ارزش افزوده ايجاد شده توسط آن¬ها در توسعه¬ي اقتصادي كشورها و نيز درصد بالاي نرخ بيكاري افراد تحصيل كرده در كشور، به نظرمي¬رسد اين فناوري راه¬حل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله پروتئین

دانلود مقاله پروتئین پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری از پروتئین‌ها نیز می‌توانند وجود داشته باشند.پروتئین&zwn ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه كاربرد اسكوربيك اسيد در صنايع غذايي و دارويي

دانلود پایان نامه كاربرد اسكوربيك اسيد در صنايع غذايي و دارويي خواص احياكنندگي اسكوربيك اسيد يك پديده شناخته شده است كه كاربرد بسيار زيادي بعنوان معرف آنتي اكسيدان در غذاها و نوشيدني ها دارد. همه روشهاي جاري براي اندازه گيري اسكوربيك اسيد برمبناي خواص ردوكس آن استوار مي باشد. بنابراين الكترود خمير كربن اصلاح شده با فروسن را براي الكترواكسيداسيون اسكوربيك اسيد تهيه نموده ايم. در اين كار تحقيقاتي يك روش ولتامتري ساده، گزينشي و دقيق را براي اندازه گيري اسكوربيك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان 8,100 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله سویا

دانلود مقاله سویا وبياى روغني، سوژا يا سويا از دانه‌هاى مهم روغنى به‌شمار مى‌رود و اين گياه بر اساس بسيارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از ميلاد در چين کشت مى‌شده و به‌عنوان گياهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن اين گياه، شمال شرقى چين دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر چين در شرق آفريقا و استراليا نيز قرار دارد.     ارقام مهم سويا    ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود پاورپوینت شیر سویا

دانلود پاورپوینت شیر سویا دانه هاي سويا نقش مهمي در اغلب جوامع آسيايي به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربي براي ارزش غذايي شان بهتر شناخته شده اند .بيشترين برجستگي ، نقش فعاليت هاي حياتي آنها در درمان و پيشگيري  بيماري ها  است و به همين جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرين  درمان واستفاده هاي پزشکي اصلي از دانه هاي سويا درخواست استفاده از آنها را افزايش داده زيرا آنها «  نقش غ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله خیار

دانلود مقاله خیار خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند . خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . گلهای آن زرد رنگ که به دو صو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله قارچ و انواع آن

دانلود مقاله قارچ  و انواع آن اين قارچ بخصوص در كشورهاي چين ،ژاپن و كره كشت مي شود. در منابع قديمي چين روشهاي كشت و پرورش اين قارچ بخوبي مورد بررسي قرار گرفته است . اين قارچ هم بر روي كمپوست و هم بر روي قطعات چوبي درختان كشت مي شود . كلاهك قارچ شي تا كه پهن و بين 5 تا 25 سانتي متر مي باشد . داراي سويه هاي مختلف به طول دوره بازدهي و زمان تشكيل اندام بازدهي مختلف مي باشد. بستر و روش كشت : اين قارچ روي چوبهاي خشك درختان مختلف بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,850 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله رنگ ها

دانلود مقاله رنگ ها قرن هاست که به مواد غذايط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اينکه روش توليد رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبيعي حيوانی, گياهی و معدنی استفاده می شد.جاذبه مواد غذايي حاوی رنگ, اشتها را تحريک کرده و لذت خوردن غذا را افزايش می دهد. همچنين به سهولت می توان نشان داد که رنگ, اهميت زيادی در احساس عطر و طعم دارد. اگر رنگ و عطر و طعم در مواد غذايي با يکديگر هماهنگی نداشته باشند, به ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,400 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون   1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .  2 ـ دامنه كاربرد  1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .  2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآورد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله سيستم هاي (HACCP ) در صنايع غذايي

دانلود مقاله سيستم هاي (HACCP ) در صنايع غذايي HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA ) ريشه گرفته استسسيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی

دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند.شیرین کننده های کالری زادسته اول كه شامل "فروكتوز"، "سوربيتول" و "مانيتول" مي باشند، حاوي كالری هستند و بنابراين مصرف آنها بايد حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنين مصرف زياد سوربيتول و مانيتول به علت عدم جذب كامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد.بنابراين قبل از مصرف فرآورده هاي غذايي رژيمي به برچسب روي آنها كه ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله تغذیه و افسردگی

دانلود مقاله تغذیه و افسردگی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته محققان اعتقاد دارند جهت پیشبرد درمان ، بهتر است از روان درمانی و دارو درمانی نیز استفاده شود و تغذیه مناسب در کنار درمان اصلی رعایت شود. نتایج "تحقیق درباره ارتباط غذا و شرایط روحی و رو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar