تخفیف 10 درصدی به مناسبت عید کسب درآمد دائم فروش ویژه یونی سلس بلاگ یونی سلس سیستم تبادل لینک یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات

دانلود تحقیق بسته بندي فعال و هوشمند ميوه جات و سبزيجات شاید متداول ترین تعریف روبه روشده بسته بندی هوشمند با بررسی اروپایی ارزیابی ایمنی وکارایی وتاثیراقتصادی- محیطی وپذیرش مصرف کننده بسته بندی موثروهوشمند به صورت سیستم هایی است که کنترل کننده تعریف غذاهای بسته بندی شده برای ارائه کردن اطلاعات درمورد کیفیت غذای بسته بندی شده درطول حمل ونگه داری است. اگرچه اطلاعات زیادی دراینترنت,  مجله های فنی  ,رسانه ها و غیره موجود است واطلاعات نسبتاً کمی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 16,000 تومان 14,400 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق بررسی تشکیل طعم توسط لاکتیک اسیدباکتری ها و طعم بیوشیمیایی در محصولات پنیری

دانلود تحقیق بررسی تشکیل طعم توسط لاکتیک اسیدباکتری ها  و طعم بیوشیمیایی در محصولات پنیری توسعه ی عطر و طعم در تخمیرهای لبنی و به طور قابل ملاحظه ای در پنیرها، حاصل از یک سری از فرآیندهای «بیو» شیمیایی است که در آنها استارتر کالچرها «کشت های آغازگر» آنزیم ها را تولید می کنند. مخصوصاً که کاهش یافتن پروتئین ها توسط آنزیم ها، پروتئین ها «‌کازئین ها» را به سمت تشکیل ترکیبات طعم زا که به درک حسی بهتر محصولات لبنی سوق می دهد. به ویژه که کازئین ها با ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 16,000 تومان 14,400 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده

دانلود مقاله بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده حفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و ... اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باعث رشد ميكرواوگانيسمها در يك محصول بعد از توليد مي شوند عبارتند از:        1- سطح پايين بهداشت در ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق برنج

دانلود تحقیق برنج برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دورة رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط‌رس (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیرهریشهریشة برنج سطحی و افشانبوده و حداکثر در عمق ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متری خاک نفوذ می‌نماید. در این گیاه بغیر از ریشه‌های جنینی از محل گره‌ها نیز ریشه بوجود م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه شناسايي و سنجش عوامل تعيين کننده عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي

دانلود پایان نامه شناسايي و سنجش عوامل تعيين کننده  عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي به علت افزایش گرایش کشورمان به اقتصاد جهانی و توجه به توسعه صادرات غیر نفتی، عملکرد صادراتی شرکت ها یکی از موضوعات کلیدی در این حیطه محسوب می شود . در بین صنایع مختلف صادراتی غیر نفتی ، صنعت مواد غذایی از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و یکی از صنایع مهم ایرا ن بشمار می رود بطوریکه در سبد کالاهای صادراتی غیر نفتی بعد از صنعت پتروشیمی با 18 درصد سهم صادرات رتبه دوم را به خود اختصاص داده است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان 8,100 تومان 10% تخفیف

دانلود تحقیق تولید بستنی

دانلود تحقیق تولید بستنی بستنی مخلوط پیچیده ای شامل کریستال های یخ ، گویچه های چربی ، حباب هوا وفاز مایع است که در فاز مایع آن قند ، پروتئین ، ویتامین های شیر ، مواد پایدار کننده ، امولسیفایر ، رنگ ومواد طعم دهنده وجود دارد.  هنگام نگهداری بستنی ممکن است ، بافت آن دچار تغییراتی شود که مطلوب نباشد ودر نهایت باعث تولید محصولی با بافت زبر ویخی شود . از مواد پایدار کننده برای جلوگیری ازرشد بلورهای یخ قابل مشاهده دربستنی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان 10,800 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها

دانلود پایان نامه بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است. غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشورهاي در حال توسعه داشته است به همين جهت سمبل غلات يعني گندم ونان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان 6,300 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی تاریخچه استفاده از مواد منعقد کننده در تصفیه آب به منظور حذف کدورت بسیار طولانی است و به استفاده مصریان از آلوم در 2000 سال قبل از میلاد بر می گردد. در سال 1767 در انگلستان، مردم عادی جهت زلال سازی آبهای گل آلود از این ماده استفاده نمودند. در سال 1884 اولین امتیاز فرایند انعقاد به وسیله پر کلراید آهن در شرکت نئواورلئان به ثبت رسید و یکسال بعد دانشگاه Rutger نتایج اولین تحقیقات خود را در مورد آلوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان 12,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه مدت زمان طولاني است كه كلمه خامه همراه وهماهنگ و گوياي يك محصول با ارزش بوده است چربي شير يك بوي منحصر به فردي را ايجاد مي كند و خصوصيات آن باعث شده كه افزودني مورد پسند در خيلي غذاها باشد ، در خامه ، چربي شير حفظ گرديده و باعث حفاظت بوي مخصوص آن مي وشد روش هاي جديد بسته بندي و نگهداري باعث توليد انواع جديد خامه جهت استفاده مصرف كنندگان شده است اگرچه انواع فراورده هاي تقليدي و مشابه براي جايگزيني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان 3,600 تومان 10% تخفیف

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد . گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان 7,200 تومان 10% تخفیف

دانلود پروژه مالی شرکت شیر قوچان

دانلود پروژه مالی شرکت شیر قوچان شير به عنوان يك ماده غذايي ارزشمند نخستين و كاملترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشكيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود . مواد غذايي مختلفي كه مورد استفاده بشر قرار مي گيرند عمدتاً به عنوان ماده غذايي آفريده نشده اند بلكه يك قسمت از يك موجود جاندار و يا زنده بوده يا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتياجات ديگري از قبيل ازدياد نسل و تغذيه زمستاني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه آنزیم

دانلود پایان نامه آنزیم بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد. امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها (آنزيمها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان 8,100 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه کارخانجات پگاه و صنایع شیر

دانلود پایان نامه کارخانجات پگاه و صنایع شیر با توجه به نقش مهم شیر و فرآورده های لبنی در سلامت مردم جامعه و اهمیت روز افزونی که متخصصان به این ماده غذایی میدهند،کارخانجات بسیاری در زمینه صنعت و لبنیات مشغول به تولید محصول و دادن خدمات به مردم میباشند. لذا در این پروژه به معرفی شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان پرداختم. با بررسی واحد های این شرکت،اطلاعات مربوط به دوره کار ورزی را جمع آوری و با استفاده از این داده ها این پروژه را آماده نمودم. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان 12,600 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه بررسی وضعیت شرکت شیر و لبنیات صمیم قوچان

دانلود پایان نامه بررسی وضعیت شرکت شیر و لبنیات صمیم قوچان باتوجه به نقش مهم شیر و فرآورده های لبنی در سلامت مردم جامعه و اهمیت روزافزونی که متخصصان به این ماده غذایی میدهند،کارخانجات بسیاری در زمینه صنعت و لبنیات مشغول به تولید محصول و دادن خدمات به مردم میباشند. لذا در این پروژه به معرفی شرکت شیر و لبنیات صمیم پرداختم. با بررسی واحد های این شرکت،اطلاعات مربوط به دوره کارورزی را جمع آوری و با استفاده از این داده ها این پروژه را آماده نمودم. اهمیت موضو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان 12,600 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت

دانلود مقاله اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت از سالهاي بسيار دور غلات به صور مختلف به عنوان پايه اصلي غذاي قسمت اعظمي از نفوس جهان بوده وامروزه نيز هنوز اين مقام را در تغذيه مردم حفظ نموده است. مصرف غلات در تغذيه، از مراحل ابتدايي وبه صورت دانه بوداده شروع گرديده وسپس مراحل تكاملي خودرا به شكل خميرونان مسطح ونازك طي نموده وامروزه درفرم نان حجيم و متخلخل و يادر انواع مختلف رشته، ماكاروني، شيريني، بيسكوئيت و... نقش عمده اي را در تغذيه، صنايع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دانلود پایان نامه پروتئين ها و انواع ساختارهاي آن

دانلود پایان نامه پروتئين ها و انواع ساختارهاي آن پروتئين ها فراوان ترين ماكرو ملكول هاي بيولوژيك هستند كه در تمامي سلول ها و تمامي قسمت هاي سلولي يافت مي شوند. پروتئين ها همچنين داراي تنوع زيادي مي باشند. هزاران نوع پروتئين مختلف با اندازه هاي متفاوت از پپتيدهاي نسبتاً كوچك تا پليمرهاي بزرگ داراي وزن هاي مولكولي در حد ميليون ممكن است در يك سلول يافت شوند. به علاوه، پروتئين ها اعمال بسيار متنوع بيولوژيك را انجام داده و مهمترين محصولات نهايي مسيره ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان 7,200 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار

دانلود مقاله طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار مواد تشكيل دهندة نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شكر، گازكربنيك، اسانس‌ها، مواد پايداركننده،‌ رنگهاي مجاز خوراكي و اسيدهاي خوراكي. نوشيدني‌هاي غيرالكلي را برا اساس منشاء مواد اوليه بصورت زير تقسيم‌بندي مي‌كنند: آبهاي آشاميدني- آبهاي درماني- شير بعنوان نوشابه‌هاي گازدار از مواد مصنوعي و نوشابه‌هاي گازدار از مواد گياهي كه نوع اخير رايج‌ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,850 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله کشت زعفران

دانلود مقاله کشت زعفران زعفران از محصولات كشاورزي است كه از ديرباز در ايران، آسياي صغير و بخش هايي از اروپا به ويژه يونان شناخته و مصرف شده است. در گذشته مصرف زعفران به عنوان يك گياه دارويي به لحاظ خواص آن مد نظر بوده،‌ اما امروزه زعفران به لحاظ رنگ، طعم و مزه خوب در صنايع غذايي مصر گسترده‌اي دارد. با اين وجود، هنوز زعفران در بسياري از كشورها شناخته شده نيست و مصرف جهاني آن در حد قابل قبولي نمي‌باشد. بازا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله قارچ و انواع آن

دانلود مقاله قارچ  و انواع آن اين قارچ بخصوص در كشورهاي چين ،ژاپن و كره كشت مي شود. در منابع قديمي چين روشهاي كشت و پرورش اين قارچ بخوبي مورد بررسي قرار گرفته است . اين قارچ هم بر روي كمپوست و هم بر روي قطعات چوبي درختان كشت مي شود . كلاهك قارچ شي تا كه پهن و بين 5 تا 25 سانتي متر مي باشد . داراي سويه هاي مختلف به طول دوره بازدهي و زمان تشكيل اندام بازدهي مختلف مي باشد. بستر و روش كشت : اين قارچ روي چوبهاي خشك درختان مختلف بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

دانلود مقاله پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون

دانلود مقاله پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون ميكروفيلتراسيون تكنيكي از فرايندهاي غشايي است كه طي آن مولكولهاي سنگين مواد محلول در يك حلال سبك يا سوسپانسيون ذرات كلوييدي به 2 جريان با غلظت هاي متفاوت تفكيك مي شود . جداسازي با غشا متخلخل با قابليت نفوذ پذيري انتخابي با قطر منفذ     و اعمال فشار هيدروليكي (1-2bar) بعنوان نيروي رانشي انجام مي‌گيرد. هر غشا بسته به اندازه منافذ داراي حداقل جداسازي است كه ذرات بزرگتر از اين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar