فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه

دانلود مقاله نگاهي به ارزش تغذيه با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفه‌ای تبدیل شده است که بر عهده‌ي صاحبان صنایع غذایی است. بدین ترتیب اکنون کشور ما و حتی دیگر کشورهای درحال توسعه در جایگاهی قرار گرفته‌اند که عمده‌ي مواد غذایی موجود در سبد غذایی خانوارهای آن به صورت صنعتی فرآیند شده‌اند و رفته رفته از درصدی از این مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله نگاهداري هويج در سردخانه

دانلود مقاله نگاهداري هويج در سردخانه   مقدمه بطور كلي كيفيت سبزيجات را پس از برداشت از مزرعه نمي‏توان بهبود بخشيد و هدف از نگاهداري حفظ كيفيت اوليه است . سبزيجات كيفيت خود را به چند طريق از دست مي‏دهند و فهرست ذيل نمايانگر زيانهائي است كه ممكن است در فاصله برداشت از مزرعه و هنگام مصرف به كيفيت آنها وارد آيد : - تغييرات متابوليك كه با تنفس گياه و يا رسيدن آن ارتباط دارد . - كم شدن رطوبت كه در نتيجه آن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان

دانلود مقاله نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن

دانلود مقاله نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن     امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را خنثی می کنند.    امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی نانو تكنولوژي،توانمندي توليد مواد،ابزار ها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطح مولكولي و اتمي و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد.علم نانو، عبارت است از مطالعه و پژوهش  وسايل و ساختار هايي كه در كوچكترين واحد ديمانسيون ( 200 )نانومتر يا كوچكتر وجود دارند . از تعاريف فوق بر مي آيد كه نانو تكنولوژي يك رشته نيست بلكه رويكرد جديدي در تمام رشته هاست .براي نانو تكنولوژي كاربرد هايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود مقاله نقش بسته‌ بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)

دانلود مقاله نقش بسته‌ بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده) لزوم ايجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس توليدي كارخانجات، نقش پيدايش شكل و روش خاصي در ارائه آن به مصرف‌كنندگان مي‌باشد. بدين صورت كه اجناس توليدي مي‌بايست در جهت استانداردهاي خاص مصرفي حركت كرده و آن چيزي نيست مگر سلايق فردي و عامه‌پسند. لذا حجم وسيع از اجناس مصرفي به‌دليل داشتن بازار رقابتي شروع به خودنمايي كرده و چشمان مصرف‌كنندگان به خود خيره مي‌كند. كه در اي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها

دانلود مقاله نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها     آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید و کاتاراکت نقش دارند.    همانطور که از نامشان پیداست ، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که قادرند با اثرات م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله نانو تکنولوژی و صنایع غذایی

دانلود مقاله نانو تکنولوژی و صنایع غذایی نانو تكنولوژي،توانمندي توليد مواد،ابزار ها و سيستمهاي جديد با در دست گرفتن كنترل در سطح مولكولي و اتمي و استفاده از خواص آنها درمقیاس نانو می باشد.علم نانو، عبارت است از مطالعه و پژوهش  وسايل و ساختار هايي كه در كوچكترين واحد ديمانسيون ( 200 )نانومتر يا كوچكتر وجود دارند . از تعاريف فوق بر مي آيد كه نانو تكنولوژي يك رشته نيست بلكه رويكرد جديدي در تمام رشته هاست .براي نانو تكنولوژي كاربرد هايي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی بسته بندي عبارت است از هنر وعلم اماده سازي مواد غذايي براي انبار کردن ،ودر نها يت فروش . بسته بندي بايد تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اينکه اهداف اوليه بسته بندي يعني خاصيت حفاظتي و جذابيت رانيز دارا باشد . با عنايت به اين که مواد بسته بندي توسط ماشين هاي مختلف فرايند مي شوند بنابراين خواص ديگري نيز بايد داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابليت پذيرش چاپ ، قابليت استفاده در ماشين هاي لفاف ، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی

دانلود مقاله مقدمه ای بر بسته بندی در سال های اخیر افزایش بازاریابی برای کالاهای مورد نیاز مشتری و طراحی سیمای ظاهری بسته بندی با سود مداوم و پیوسته رابطه مستقیم دارد . رقابت سخت و مشتریان مشکل پسند فشار زیادی را بر تولیدکنندگان وارد می سازند . عوامل مؤثر در طراحی و تولید یک طرح موفقیت و بسته بندی پیشرفته و مدرن به تداخل عوامل مختلفی چون ضمانت مداوم و پیوسته کیفیت تولیدات از قبیل مزه و ماندگاری یک کالای غذایی وابسته است . به هر حال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق کشمش

دانلود تحقیق کشمش    به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت ( به رنگ تيره) که در معرض نور خورشيد يا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهيه می شود، کشمش گفته ميشود. کشمش يک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومين محصول حاصل از انگور می باشد. تاريخ  توليد کشمش های آفتابی به بيش از 3000قبل برمیگردد. تصور می رود که کشف کشمش بطور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود مقاله پنیر

دانلود مقاله پنیر پنیر طبیعی از تغلیظ انتخابی اجزای سازندۀ غیر قابل حل شیر به دست می آید. حرارت، اسید، نمک و باکتریها بطور انفرادی یا مشترکاً در تبدیل مادۀ غلیظ شده به مادۀ غذایی با کیفیت قابل پیش بینی و بعداً به مادۀ غذائی عمل آمد، با همکاری موجودات ذره بینی و آنزیمها، نقش مؤثری به عهده دارند.اغلب، پنیر را بر اساس مواد مهم متغیر آن طبقه بندی می کنند. یکی از طبقه  بندیها که در آن پنیر طبیعی با در نظر گرفتن مقد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله فناوری نانو پیرامون مواد غذایی

دانلود مقاله فناوری نانو پیرامون مواد غذایی فناوري نانو از جمله مباحث جديد در سطح جهان است و از آن¬جا كه تحولي بزرگ درامر فناوري شناخته مي¬شود، انتظارمي رود درآينده نقش گسترده¬اي در فناوري¬هاي توليد و طراحي داشته باشد.  باتوجه به سهم انكارناپذير محصولات فن محور و ارزش افزوده ايجاد شده توسط آن¬ها در توسعه¬ي اقتصادي كشورها و نيز درصد بالاي نرخ بيكاري افراد تحصيل كرده در كشور، به نظرمي¬رسد اين فناوري راه¬حل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر

دانلود تحقیق بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر هدف از این پژوهش بررسی اثر آنتی بیوتیکی ناسین به دو فرم آزاد و انکپسوله یا غشالیپوزومی در پنیر است.براساس این مطالعه مشخص شد که میان عملکرد نایسین آزاد و محصور در ناکپسول های لیپوزومی بر روند کاهش جمعیت باکتریایی به خصوص لیتریا تفاوت معناداری وجود دارد. به طوریکه نایسین کپسول شده در کاهش جمعیت باکتریایی نسبت به نایسین آزاد و نژاد تولید کننده نایسین موثر تر بوده است. فعالیت نایسین نیز در پنیرهای دا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها آنزيمها همواره همراه با مواد بيولوژيكي مانند مواد غذايي هستند. در نتيجه، يكي از عناصر مهم در فرآوري مواد غذايي مي باشند. در بين فرآيندهاي مختلف مواد غذايي كه در گذشته هاي دور مورد استفاده قرار مي گرفتند، تنها آنهايي موفقيت آميز بوده اند كه از آنزيمها بهره مي گرفتند. در ظاهر، با مشاهده استفاده هاي موفقيت آميز از آنزيمها به وسيله افراد غير متخصص، مي توان تصور كرد كه اين كار به وسيله آب جوسازان بي سو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,000 تومان

دانلود تحقیق رنگ گیری از غشای گلبرگ زعفران

دانلود تحقیق رنگ گیری از غشای گلبرگ زعفران بنا به تعریف غشاء لایه ای است نازک که می تواند اجزاء یک سیال را به طور انتخابی از آن جدا نماید. به عبارت دیگر غشاء وسیله ای است که جداسازی مواد را عموماً بر اساس اندازه های مولکولی آنها ممکن    می سازد. در این فرآیند علاوه بر اندازه، عوامل دیگری نیز دخالت دارند.کلمه غشاء می تواند بر مواد مختلف و دارای ساختارهای گوناگون اطلاق شود. بنابراین بهتر است که تعریف آن بر اساس "چه می کند " و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق تهیه ادویه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتی

دانلود تحقیق تهیه ادویه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتی ادویه به هر قسمت از گیاه خشک شده ای اطلاق می گردد که بعنوان چاشنی و طعم دهنده به غذا افزوده می شود. برخی از انواع ادویه نیز بعنوان رنگ دهنده استفاده می شوند. ادویه ها نقش مهمی در کیفیت مواد غذایی از نظر عطر و طعم دارند از طرفی می توانند غذا را تا حدی در برابر میکروبها حفظ نمایند. ایالات متحده آمریکا ، بزرگترین مصرف کننده و وارد کننده ادویه در دنیاست. از سال 1980 مصرف ادویه در امریکا دو برابر شده و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان

دانلود تحقیق اقتصاد تولید نان از جمله مهمترین غلات به شمار می ایداین گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه gramina  یا پواسه poaceae و جنس triticux تریتیکوم است. و به دو گونه اهلی و وحشی تقسیم می شود. این ماده غذایی نزدیک به 15.000_10.000 سال قبل ازز میلاد  در ناحیه واقع در غرب ایران و شرق عراق و همچنین در ترکیه.سوریه.اردن و مصر تکامل یافته واهلی این نواحی  شده است. تعداد گونه شناخته شده گندم متجاوز از3000است ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق ترکیبات شیر

دانلود تحقیق ترکیبات شیر شیر مایعی است غیر از آغوز، که به وسیله پستانداران جهت تغذیه نوزاد آنها ترشح می شود.ترکیبات عمده شیر عبارتند از آب، چربی، پروتئین و لاکتوز . ترکیب دقیق شیر در بین گونه های مختلف متفاوت است و از اینرو به طور مثال شیر انسان نسبت به شیر گاو دارای پروتئین کمتر و لاکتوز بیشتر است. معمولاً میزان پروتئین شیر مشخص کننده سرعت رشد نوزاد است؛ هر چه سرعت رشد بیشتر باشد شیر حاوی پروتئین بیشتر است.در حدود 85-80% ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق بررسی تشکیل طعم توسط لاکتیک اسیدباکتری ها و طعم بیوشیمیایی در محصولات پنیری

دانلود تحقیق بررسی تشکیل طعم توسط لاکتیک اسیدباکتری ها  و طعم بیوشیمیایی در محصولات پنیری توسعه ی عطر و طعم در تخمیرهای لبنی و به طور قابل ملاحظه ای در پنیرها، حاصل از یک سری از فرآیندهای «بیو» شیمیایی است که در آنها استارتر کالچرها «کشت های آغازگر» آنزیم ها را تولید می کنند. مخصوصاً که کاهش یافتن پروتئین ها توسط آنزیم ها، پروتئین ها «‌کازئین ها» را به سمت تشکیل ترکیبات طعم زا که به درک حسی بهتر محصولات لبنی سوق می دهد. به ویژه که کازئین ها با ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

nikofile دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar