اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود تحقیق تولید بستنی

دانلود تحقیق تولید بستنی بستنی مخلوط پیچیده ای شامل کریستال های یخ ، گویچه های چربی ، حباب هوا وفاز مایع است که در فاز مایع آن قند ، پروتئین ، ویتامین های شیر ، مواد پایدار کننده ، امولسیفایر ، رنگ ومواد طعم دهنده وجود دارد.  هنگام نگهداری بستنی ممکن است ، بافت آن دچار تغییراتی شود که مطلوب نباشد ودر نهایت باعث تولید محصولی با بافت زبر ویخی شود . از مواد پایدار کننده برای جلوگیری ازرشد بلورهای یخ قابل مشاهده دربستنی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود تحقیق تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

دانلود تحقیق تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی تاریخچه استفاده از مواد منعقد کننده در تصفیه آب به منظور حذف کدورت بسیار طولانی است و به استفاده مصریان از آلوم در 2000 سال قبل از میلاد بر می گردد. در سال 1767 در انگلستان، مردم عادی جهت زلال سازی آبهای گل آلود از این ماده استفاده نمودند. در سال 1884 اولین امتیاز فرایند انعقاد به وسیله پر کلراید آهن در شرکت نئواورلئان به ثبت رسید و یکسال بعد دانشگاه Rutger نتایج اولین تحقیقات خود را در مورد آلوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه مدت زمان طولاني است كه كلمه خامه همراه وهماهنگ و گوياي يك محصول با ارزش بوده است چربي شير يك بوي منحصر به فردي را ايجاد مي كند و خصوصيات آن باعث شده كه افزودني مورد پسند در خيلي غذاها باشد ، در خامه ، چربي شير حفظ گرديده و باعث حفاظت بوي مخصوص آن مي وشد روش هاي جديد بسته بندي و نگهداري باعث توليد انواع جديد خامه جهت استفاده مصرف كنندگان شده است اگرچه انواع فراورده هاي تقليدي و مشابه براي جايگزيني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد . گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پروژه مالی شرکت شیر قوچان

دانلود پروژه مالی شرکت شیر قوچان شير به عنوان يك ماده غذايي ارزشمند نخستين و كاملترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشكيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود . مواد غذايي مختلفي كه مورد استفاده بشر قرار مي گيرند عمدتاً به عنوان ماده غذايي آفريده نشده اند بلكه يك قسمت از يك موجود جاندار و يا زنده بوده يا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتياجات ديگري از قبيل ازدياد نسل و تغذيه زمستاني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود تحقیق آنزیم

دانلود تحقیق آنزیم بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد. امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها (آنزيمها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود تحقیق کارخانجات پگاه و صنایع شیر

دانلود تحقیق کارخانجات پگاه و صنایع شیر با توجه به نقش مهم شیر و فرآورده های لبنی در سلامت مردم جامعه و اهمیت روز افزونی که متخصصان به این ماده غذایی میدهند،کارخانجات بسیاری در زمینه صنعت و لبنیات مشغول به تولید محصول و دادن خدمات به مردم میباشند. لذا در این پروژه به معرفی شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان پرداختم. با بررسی واحد های این شرکت،اطلاعات مربوط به دوره کار ورزی را جمع آوری و با استفاده از این داده ها این پروژه را آماده نمودم. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

دانلود تحقیق بررسی وضعیت شرکت شیر و لبنیات صمیم قوچان

دانلود تحقیق بررسی وضعیت شرکت شیر و لبنیات صمیم قوچان باتوجه به نقش مهم شیر و فرآورده های لبنی در سلامت مردم جامعه و اهمیت روزافزونی که متخصصان به این ماده غذایی میدهند،کارخانجات بسیاری در زمینه صنعت و لبنیات مشغول به تولید محصول و دادن خدمات به مردم میباشند. لذا در این پروژه به معرفی شرکت شیر و لبنیات صمیم پرداختم. با بررسی واحد های این شرکت،اطلاعات مربوط به دوره کارورزی را جمع آوری و با استفاده از این داده ها این پروژه را آماده نمودم. اهمیت موضو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

دانلود مقاله اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت

دانلود مقاله اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت از سالهاي بسيار دور غلات به صور مختلف به عنوان پايه اصلي غذاي قسمت اعظمي از نفوس جهان بوده وامروزه نيز هنوز اين مقام را در تغذيه مردم حفظ نموده است. مصرف غلات در تغذيه، از مراحل ابتدايي وبه صورت دانه بوداده شروع گرديده وسپس مراحل تكاملي خودرا به شكل خميرونان مسطح ونازك طي نموده وامروزه درفرم نان حجيم و متخلخل و يادر انواع مختلف رشته، ماكاروني، شيريني، بيسكوئيت و... نقش عمده اي را در تغذيه، صنايع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود تحقیق پروتئين ها و انواع ساختارهاي آن

دانلود تحقیق پروتئين ها و انواع ساختارهاي آن پروتئين ها فراوان ترين ماكرو ملكول هاي بيولوژيك هستند كه در تمامي سلول ها و تمامي قسمت هاي سلولي يافت مي شوند. پروتئين ها همچنين داراي تنوع زيادي مي باشند. هزاران نوع پروتئين مختلف با اندازه هاي متفاوت از پپتيدهاي نسبتاً كوچك تا پليمرهاي بزرگ داراي وزن هاي مولكولي در حد ميليون ممكن است در يك سلول يافت شوند. به علاوه، پروتئين ها اعمال بسيار متنوع بيولوژيك را انجام داده و مهمترين محصولات نهايي مسيره ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار

دانلود مقاله طرح جايگزيني عرقيات سنتي گازدار بجاي نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار مواد تشكيل دهندة نوشابه‌هاي غيرالكلي گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شكر، گازكربنيك، اسانس‌ها، مواد پايداركننده،‌ رنگهاي مجاز خوراكي و اسيدهاي خوراكي. نوشيدني‌هاي غيرالكلي را برا اساس منشاء مواد اوليه بصورت زير تقسيم‌بندي مي‌كنند: آبهاي آشاميدني- آبهاي درماني- شير بعنوان نوشابه‌هاي گازدار از مواد مصنوعي و نوشابه‌هاي گازدار از مواد گياهي كه نوع اخير رايج‌ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود مقاله کشت زعفران

دانلود مقاله کشت زعفران زعفران از محصولات كشاورزي است كه از ديرباز در ايران، آسياي صغير و بخش هايي از اروپا به ويژه يونان شناخته و مصرف شده است. در گذشته مصرف زعفران به عنوان يك گياه دارويي به لحاظ خواص آن مد نظر بوده،‌ اما امروزه زعفران به لحاظ رنگ، طعم و مزه خوب در صنايع غذايي مصر گسترده‌اي دارد. با اين وجود، هنوز زعفران در بسياري از كشورها شناخته شده نيست و مصرف جهاني آن در حد قابل قبولي نمي‌باشد. بازا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله قارچ و انواع آن

دانلود مقاله قارچ  و انواع آن اين قارچ بخصوص در كشورهاي چين ،ژاپن و كره كشت مي شود. در منابع قديمي چين روشهاي كشت و پرورش اين قارچ بخوبي مورد بررسي قرار گرفته است . اين قارچ هم بر روي كمپوست و هم بر روي قطعات چوبي درختان كشت مي شود . كلاهك قارچ شي تا كه پهن و بين 5 تا 25 سانتي متر مي باشد . داراي سويه هاي مختلف به طول دوره بازدهي و زمان تشكيل اندام بازدهي مختلف مي باشد. بستر و روش كشت : اين قارچ روي چوبهاي خشك درختان مختلف بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون

دانلود مقاله پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون ميكروفيلتراسيون تكنيكي از فرايندهاي غشايي است كه طي آن مولكولهاي سنگين مواد محلول در يك حلال سبك يا سوسپانسيون ذرات كلوييدي به 2 جريان با غلظت هاي متفاوت تفكيك مي شود . جداسازي با غشا متخلخل با قابليت نفوذ پذيري انتخابي با قطر منفذ     و اعمال فشار هيدروليكي (1-2bar) بعنوان نيروي رانشي انجام مي‌گيرد. هر غشا بسته به اندازه منافذ داراي حداقل جداسازي است كه ذرات بزرگتر از اين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط

دانلود مقاله آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط اين پديده كه باكتري لاكتيكي هنگامي كه در محيطهاي كشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگي يا كشندگي بر روي سوشهاي وابسته به ارگانيسمهاي عامل فساد و مولد سم مي گردد، به مدت بيش از 60 سال مورد توجه بوده است. آنتاگونيسم به وجود آمده توسط باكتريهاي لاكتيكي به مطالعه وسيعي نياز داشته و چندين گزارش از تحقيقات اوليه منتشر شده است. نكات قابل توجه تازه‌اي از اين پديده به عنوان يك روش مفيد استف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان
تعداد صفحه(12):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar