اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله پنیر پیتزا

دانلود مقاله پنیر پیتزا در صورت لزوم چربی شیر را می توان به وسیلۀ تفکیک کنندۀ  مکانیکی به 3 درصد چربی شیر تنظیم کرد. شیر استاندارد شده را در 6/161 درجۀ فارنهایت (72 درجۀ سانتیگراد) به مدت 16 ثانیه پاستوریزه می کنند، سپس شیر را تا 90 درجۀ فارنهایت (2/32 درجۀ سانتیگراد) خنک  کرده، به وسیلۀ پمپ به تانک پنیرسازی منتقل می کنند.                ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله پنیر فراوری شده

دانلود مقاله پنیر فراوری شده فرآوري به طور محسوسي ساختار پنير ساده را تغيير داده و موجب ظهور ساختارهاي جديد در پنير فرآوري شده مي شود ، تغييرات با استفاده از ميكروسكوپهاي نوري و الكتروني كه مكمل يكديگرند بررسي مي شوند ، روشهاي آماده سازي نمونه نسبتا ساده ، رنگ كننده خاص پروتيئن ، چربي ، باكتري و تركيبات پنيري ديگر و آزمايش نمونه ها با استفاده از تجهيزات قابل اجراء استفاده از ميكروسكوپ نوري را به عنوان اولين روش مورد انتخاب مط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله تکنولوژی شیر

دانلود مقاله تکنولوژی شیر بر اساس آمارهاي معاونت امور دام  وزارت جهاد توليد شير در سال 74 حدود 48/4 ميليون تن ، در سال 81 حدود 5/6 ميليون تن و در سال 82 حدود 10 ميليون تن اعلام گرديد ، كه حدود 80 درصد مربوط به شير گاو است . در كشور ما  شير از منابع مختلفي تهيه مي گردد ، مثل گاو كه شامل نژادهاي« بومي ، دو رگه و اصيل خارجي»،گوسفند ، بز و گاوميش.در چند دهة گذشته با توسعة دامداريهاي صنعتي در بخشهاي خصوصي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله دوغ

دانلود مقاله دوغ دوغ ، عبارت است از شیر پاستوریزه پس چرخ که به وسیله کشت لاکتیک و باکتری های مولد رایحه تخمیر شده است . دلمۀ اسیدی به دست آمده ، از خصوصیات اصلی آن است . ترکیبات فرّاری که در نتیجۀ تخمیر حاصل شده اند ، به آن رایحه و عطر مطبوعی می دهند . این محصول به نامهای دوغ ، دوغ تجارتی ، یا شیر پس چرخ کشت داده شده ، معروف است که ممکن است به آن چربی ، میوه و رایحه اضافه شده باشد . دوغ کشت داده شده ، به علت مغذ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که  شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود پاورپوینت شیر سویا

دانلود پاورپوینت شیر سویا دانه هاي سويا نقش مهمي در اغلب جوامع آسيايي به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربي براي ارزش غذايي شان بهتر شناخته شده اند .بيشترين برجستگي ، نقش فعاليت هاي حياتي آنها در درمان و پيشگيري  بيماري ها  است و به همين جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرين  درمان واستفاده هاي پزشکي اصلي از دانه هاي سويا درخواست استفاده از آنها را افزايش داده زيرا آنها «  نقش غ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله فوايد مصرف امگا 3

دانلود مقاله فوايد مصرف امگا 3 اسیدهای چرب امگا3 به دلیل حضور در غشای سلولی در فعالیت‌های فیزیولوژیک بدن نقش حیاتی دارند این روزها کمتر کسی است که کلمه امگا 3 را نشنیده باشد. به‌طورکلی روغن‌ها و چربی‌ها از مهمترین اجزای تشکیل دهنده غذای انسان به شمار می‌آیند. چربی‌ها در سلولها و بافتهای بدن وجود دارند و در ساختمان غشای سلولی نقش مهمی ‌ایفا می‌نمایند.  از آنجا که یک گرم چربی در بدن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله اصول نگهداری مواد غذایی بوسیله کنسرو کردن

دانلود مقاله اصول نگهداری مواد غذایی بوسیله کنسرو کردن انسان در حل مشکلات ناتوان است و نمی داند که چگونه زندگی کند . اختراعات نتایج ترکیب مشاهدات و تفکرات حافظه است . یک اختراع معمولا ترکیبی از چندین مورد مورد است که شناخته شده هستند ولی سازماندهی نشده اند ، بعلاوه جمع آوری یک یا چندین مورد از اطلاعات قبلی و آفرینش یک مفهوم که قبلا درک نشده است راهی بسوی یک اختراع می باشد . کنسرو سازی که امروزه آن را میشناسیم نتیجه یک حرکت دسته جمعی است . فرانسه در ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله تولید پنیر

دانلود مقاله تولید پنیر رئولوژي پنير ابزاري مهم براي بررسي و شناسايي ويژگي هاي بافتي و ساختماني آن و با تغيير شكل نمونه بواسطة بكارگيري انواع متفاوتي از ابزارآلات سر و كار دارد. نتايج آزمون هاي تغيير شكل كوچك و بزرگ به منظور فهميدن اثر تركيبات ، فرآيند تبديل و انبارداري و غيره تفسير مي گردد. به وسيلة ابداع تجهيزات پيشرفته تحليل بافت سطح مقطع ، آزمون برشي نوساني با ميدان نوسان كوچك رئولوژي تنش پويا و آزمون هاي رهايي تنش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

دانلود مقاله كنسرو نخود سبز در محلول نمك

دانلود مقاله كنسرو نخود سبز در محلول نمك گونه هاي نخود به در صورت براي توليد كنسرو مورد استفاده قرار مي گيرد . يكي   نخود سبز يا در واقع نخود نارس كه داراي رنگ سبز و بافت نرم است و ديگري نخود رسيده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسيده است . گونه هاي اين دو فراورده متفاوت هستند . دركشور ما بيشتر از نخود سبز براي توليد كنسرو آن استفاده مي شود كه فرآيند آن به طور خلاصه به شرح زير است : انتخاب گونه مناسب و برداشت محصول ، بهترين زما ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله مقدمه اي بر توليد شير

دانلود مقاله مقدمه اي بر توليد شير تهيه شير دام از حدود 6000 سال قبل بوسيلة انسان شروع شده است حيوانات شيرده امروزي انواع تكامل يافته اجداد وحشي خود مي باشند كه در طي هزاران سال در پستي و بلندي هاي دشت ها و به طور طبيعي زندگي مي كردند . نگه داري دام براي بهره وري از شير و گوشت آن منشاء تحول عظيمي  در تاريخ زندگي بشر بوده است . به طور طبيعي براي اين كار حيوانات چند منظوره انتخاب شده اند بدان معني كه بتوانند علاوه بر تهيه شير د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

دانلود مقاله فرايند توليد نان

دانلود مقاله فرايند توليد نان كيفيت نانوايي آردي كه تازه آسياب شده باشد در طول يك تا دو ماه نگهداري بهبود مي يابد اگر آرد در معرض هوا قرار بگيرد اين بهبود كيفيت سريعتر مي شود در طي نگهداري توام با هوادهي ابتدا اسيدهاي چرب در اثر فعاليت ليپوليتيك افزايش مي يابد و بعدا در اثر فعاليت ليپواكسيداز كاهش پيدا مي كند محصولات اكسيداسيون اسيدهاي چرب پديدار مي شوند نسبت اسيد لينولئيك در ليپيدها تقليل مي يابد و پيوندهاي دي سولفيدهاي (- S& ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود تحقیق كاربرد اسكوربيك اسيد در صنايع غذايي و دارويي

دانلود تحقیق كاربرد اسكوربيك اسيد در صنايع غذايي و دارويي خواص احياكنندگي اسكوربيك اسيد يك پديده شناخته شده است كه كاربرد بسيار زيادي بعنوان معرف آنتي اكسيدان در غذاها و نوشيدني ها دارد. همه روشهاي جاري براي اندازه گيري اسكوربيك اسيد برمبناي خواص ردوكس آن استوار مي باشد. بنابراين الكترود خمير كربن اصلاح شده با فروسن را براي الكترواكسيداسيون اسكوربيك اسيد تهيه نموده ايم. در اين كار تحقيقاتي يك روش ولتامتري ساده، گزينشي و دقيق را براي اندازه گيري اسكوربيك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها

دانلود تحقیق بررسي طرح توليد نان هاي صنعتي و بهبود دهنده ها غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است. غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشورهاي در حال توسعه داشته است به همين جهت سمبل غلات يعني گندم ونان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي

دانلود تحقیق كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني در صنايع غذايي  استخراج با حلال يكي از قديمي‌ترين روش‌هاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برمي‌گردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روش‌هاي استخراجي نظير، سونيكيشن1، سوكسله2، استخراج با فاز جامد  و استخراج مايع-مايع  كه مدتها پيش ابداع شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان
تعداد صفحه(12):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar