فروش ویژه و ارزان بیش از 10 هزار فایل دانشجویی فروش ویژه کسب درآمد دائم سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله درباره هیجان

دانلود مقاله درباره هیجان در روان‌شناسی هیجان ها معمولاً به احساس‌ها و واکنش های عاطفی اشاره دارند، هر هیجان از سه مؤلفه ی اساسی بر خورد است: مؤلفه ی شناختی، افکار، باور ها و انتظار هایی که نوع و شدت پاسخ هیجانی را تعیین می کنند. آن چه برای یک فرد فوق العاده لذت بخش است، ممکن است برای دیگری کسل کننده یا آزارنده باشد . مؤلفه ی فیزیولوژیکی که شامل تغییرات جسمی در بدن است. برای مثال، هنگامی که بدن از نظر هیجانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله پيام هاي تغذيه اي در مورد مصرف ماهي

دانلود مقاله پيام هاي تغذيه اي در مورد مصرف ماهي مصرف ماهي سبب کاهش کلسترول و تري گليسريد خون و جلوگيري از بيماري هاي قلبي عروقي و برخي از سرطان ها مي شود. ماهي داراي خواص ضد التهابي بوده و موجب درمان التهاب, کاهش سردردهاي ميگرني و کاهش دردهاي عضلاني, مي شود .مصرف ماهي و روغن ماهي براي بيماران ديابتي مفيد است زيرا قند خون را افزايش نمي دهد.مصرف ماهي و روغن ماهي سبب افزايش ظرفيت ذهني مي شود و اثرات سودمندي در پيشگيري از آلزايمر و تخفيف علائم آنها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله پنیر

دانلود مقاله پنیر پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آبلیمو هم به کار می رود. پنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه ماده ی جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذا یی

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذا یی بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت استفاده در ماشین های لفاف ، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود مقاله بخش عمده زندگی و تلاش روزانه ی ما برای تهبه غذاست

دانلود مقاله بخش عمده زندگی و تلاش روزانه ی ما برای تهبه غذاست غذا چیست ؟هر ماده جامد یا مایع که پس از ورود به بدن بتواند علاوه بر گرسنگی نیازهای بدن را تامین کندمواد غذایی بر اساس بیشترین و مهمترین نوع ماده مغذی به 6گروه تقسیم می شوند:1-نان وغلات که بیشترین غذای انسان را تامین می کنند و ماده مغذی آنها مواد قندی و نشاسته ای می باشد (برای حرکت )2-گروه میوه ها :دارای آبو املاح و ویتامین ها (محافظت و شادابی)3-کروه سبزی ها :آبو املاح و ویتامین ها (محافظت و شادابی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله اشپزخانه

دانلود مقاله اشپزخانه مواد لازم: 1 عدد ( به تعداد نفرات)ماهي قزل آلا2عدد گوجه فرنگي حلقه شده 1عدد ليموترش تازه حلقه شده به مقدار لازم نمكبه مقدار لازم پودر زنجبيلبه مقدار لازم سير و شويد تازه  طرز تهيه:بهترين روش طبخ براي ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميزكردن داخل شكم آن را كمي سيرتازه بماليد و مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده و بگذاريد يك ساعت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال  پیش از میلاد کشت می شده  و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن پس از تلخی ز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی زیتون

دانلود مقاله ارزش غذایی زیتون هر 100 گرم قسمت خوراکی میوه ی زیتون به ‌طور متوسط مواد مغذی زیر را دارد:آب 60 گرم، چربی 20گرم، مواد قندی 100 گرم، پروتئین 1 گرم، املاح (کلسیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، مس، منگنز) 3/0 گرم و ویتامین‌های متعدد از جمله D, A و E. از نکات قابل توجه در ترکیبات زیتون مقدار کلسیم موجود در آن است که این میزان، بیش از کلسیم موجود در شیر گاو (122میلی گرم) می‌ باشد. به طور کلی 100 گرم قسمت خوراکی می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله بررسی شکوفایی مضر جلبکی در حوزه جنوب غربی دریای خزر

دانلود مقاله  بررسی  شکوفایی مضر جلبکی در حوزه جنوب غربی  دریای خزر مقدمه  دریای خزر بزرگترین دریاچه بسته دنیا با مساحت 386400 کیلومتر مربع و 7250 کیلو متر خط ساحلی تحت فشار شدید تهدیدهای زیست محیطی از قبیل تغییرات سطح اب دریای خزر، صید بیش از حد مجاز، خطر ورود آبزیان مهاجم، آلودگیهای صنعتی، کشاورزی و شهری قرار دارد و اکثر کشورهای ساحلی دریای خزر در حال توسعه می باشند. سواحل جنوبی ایران با حوزه آبریزی حدود 17700 کیلومتر مربع که در بر گیرنده 7 درصد حوزه آبریز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان

دانلود مقاله درباره ایدز

دانلود مقاله درباره ایدز ایدز یا نشانگان نقص اکتسابی ایمنی در اثر ویروسی به نام HIV (ویروس نقص ایمنی انسان) به‌وجود می‌آید. از زمان آلوده شدن بدن به HIV تا بروز ایدز ممکن است ۶ ماه تا ده سال و یا بیش‌تر طول بکشد در این مدت گرچه فرد به ظاهر سالم به نظر می‌رسد، اما ناقل بیماری است و می‌تواند افراد دیگر را آلوده کند. AIDS مخفف عبارت «نشانگان نقص ایمنی اکتسابی» به زبان انگلیسی است. بر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله درباره عسل

دانلود مقاله درباره عسل عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر پر ارزش است که از قرنها پیش به عنوان عالیترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو در دمان اکثر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است . ماده اصلی آن شهد گلها و گیاهان مطر و شفابخش است که توسط زنبور داران عسل پس از مکیدن ، تغلیظ و تغییر شکل دادن ساخته شده و به عنوان یک غذای خوشمزه و کامل در دسترس انسان قرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده 2 مقدمه : كيفيت ميكروبيال آب نوشيدني مي تواند تغيير كند همزمان با انتقال آن از گياه مورد آزمايش به همه شبكه ي توزيعي ، حاصلخيزي ميكروبيال به عوامل زير بستگي دارد : * زمان هاي عبور * شرايط سيستم *مواد تركيبي * دماي آب * باقيمانده غير آلوده * شرايط هيدروليك * ويژگيهاي نخستين فيزيكي ، شيميايي وميكروبيال آب تصفيه شده . معنادار و عملي نيست تا براي يك شبكه آب نوشيدن باير جدا از همه ميكروارگانيسم ها تل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله کمپوت سیب

دانلود مقاله کمپوت سیب کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله مواد پخت سمنو در قدیم

دانلود مقاله مواد پخت سمنو در قدیم چنانكه ميدانيد سمنو يكي از هفت خوردني است كه در سفره هفت سين بايد چيده شود ولي پختن سمنو هفت سين آئين و تشريفات خاص ندارد. براي پختن سمنو يك ديگ مسين و يك پاروَك، لازم است. 1 – پاروَك- پاروي چوبي كوچكي است براي بهم زدن سمنو در ديگ بكار مي رود اين پارو را با دو دست مي‌گيرند بطوريكه يك دست در بالاي آن و دست ديگر در ميانه دسته آن باشد. براي پختن سمنو ديگ مسين را بر روي اجاقي كه از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله درباره نان

دانلود مقاله درباره نان   نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد .   تاریخچه نان نا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله درباره نوشابه

دانلود مقاله درباره نوشابه پژوهشگران كشور موفق به توليد افزودني شيرين كننده انواع نوشيدني ها و خوراكي با مزاياي ويژه نسبت به شربت هاي رايج شدند. دكتر مهناز هاشمي روان، دانش آموخته دكتري تخصصي صنايع غذايي گرايش بيوتكنولوژي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات اظهار كرد: در اين راستا تحقيقات اين پروژه با استفاده از پساب هاي قندي صنايع غذايي به تهيه آنزيم گلوكز ايزومراز اقدام كرده و با استفاده از شربت گلوكزي، شربت فروكتوزي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله نوشیدنی

دانلود مقاله نوشیدنی منظور از نوشیدنی، انواع مایعاتی است که مخصوص مصرف انسان تهیه می شود. ماده ی اصلی انواع نوشیدنی ها، معمولاً آب می باشد. البته آب خود یکی از مهم ترین مایعات نوشیدنی محسوب می گردد. انواع انواع نوشیدنی ها عبارتند از: آب که شامل آب لوله کشی شهری یا انواع آب های معدنی می شود که داخل بطری به فروش می رسند. آب میوه یا آب سبزیجات که یا به صورت تازه مصرف می شوند و یا از آنها کنسانتره تهیه می کنند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله درباره ویتامینD

دانلود مقاله درباره ویتامینD مطمئنا با نام ویتامین D آشنایی دارید و از بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان نیز مطالبی شنیده اید و  یا شاید تاکنون کودکان یا افراد بزرگسالی را دیده اید که پاهای هلالی شکل دارند ، دلیل آن چیست؟ آیا هلالی شدن پای افراد به سمت خارج یا داخل یک مسئله ژنتیکی است یا یک کمبود  تغذیه ای ؟ با توضیحاتی که در مورد ویتامینD داده خواهد شد این مساله روشن می شود. ویتامینD را کالسفیرول گویند که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون 	  روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال  پیش از میلاد کشت می شده  و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن ... م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود مقاله رژیم غذایی

دانلود مقاله رژیم غذایی           هدف از نوشتن مطالبی در مورد تغذیه این است که به بیمارانی که دوره نقاهت را می گذرانند و خانواده و سایر افرادی که در ارتباط با بیماران هستند کمک شود تا بیماران بهتر تغذیه شوند و از غذا خوردن بیشتر لذت ببرند . همچنین درصورتی که بیماری یا درمان برای آنها مشکلاتی ایجاد نماید بتوانند به رفع این مشکلات بپردازند و به درمان آنها کمک شود . زیرا بیماران ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان
تعداد صفحه(33):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar