اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود تحقیق محصولات لبني شير پاستوريزه پگاه

دانلود تحقیق محصولات لبني شير پاستوريزه پگاه

پيشگفتار

بي شك صنعت لبنيات دركشور ما سابقه طولاني داشته، اما متأسفانه كمتر در اين زمينه كار تحقيقاتي و مطالعاتي انجام شده است و بايد اذعان داشت كه ريشه هاي اين ضعف در نظام آموزشي تربيت نيروي انساني متخصص ما نهفته بوده ونيز فاصله غير معقولي كه بين مراكز علمي وصنعتي بوجود آمده است.

تبديل و فرآوري محصولات غذايي نيز از ديرزمان موردتوجه بشربوده است.قديمي ترين روش تبديل تهيه خشكبار‍، خشك، دوددادن ونمك زدن آن، سردكردن گوشت وماهي وقديمي ترين روش نگهداري انبار كردن غلات است.

نيكلاآپرت (N.Appert) در آغاز قرن نوزدهم باتوليد اولين كنسرو تجارتي براي ارتش ناپلئون،تحولي در صنايع كمپوت وكنسرو بوجود آورد و از آن زمان تاكنون اين صنايع پيشرفت زيادي به خود ديده است.

دستگاههاي قوطي سازي وقوطي پر كني، اتوكلاوهاي تحت فشار، بخارداغ، دستگاههاي دقيق كنترل عمليات وغيره، تهيه محصولات با ارزش غذايي خوب وباحداقل احتمال آلودگي را ميسركرده وتكنولوژي سرمايش وانبارهاي كنترل اتمسفرنيز امكان نگهداري سبزي وميوه تازه رابراي مدت زيادي ممكن ساخته است.

باتوجه به كيفيت بالاي گوجه فرنگي توليد شده و همچنين گيلاس در ايران،امكان توليد رب گوجه فرنگي وكمپوت گيلاس باكيفيت بالا وجودداردو باتوجه به امكانات فراهم شده جهت صادرات آنها به مقدار زياد درسالهاي اخيرلزوم توجه به توليد يك محصول بهداشتي باكيفيت شديداً احساس مي شودتا شاهد عودت محصول توليدشده ازشركتهاي خريدارخارجي به دليل كيفيت پائين وياعدم انطباق محصول با شرايط اعلام شده ازطرف آنها نباشيم.

توجه به كيفيت مواد غذايي دركشورهاي خارجي به عنوان يك اصل مهم مطرح      مي شود. امروزحتي كيفيت بسته بندي ازجايگاه خاص برخوردار است.

آنچه در اين پايان نامه آمده، كوششي است ناتمام براي گردآوري مطالب پراكنده اي كه دراين زمينه موجود بوده وبه اضافه مختصري تجارب شخصي كه اميد آن مي رود باتوجه به ضعف بضاعت علمي وتجربي حقير،اين مجموعه حاضر كه در سطحي بسيار مقدماتي و اوليه تهيه گرديده است مفيد واقع شود. به اميد روزي كه زمينه هاي همكاري هر چه بيشتر عالمين وعاملين فراهم گردد تا باعث شكوفايي صنعت،خصوصاً صنايع غذايي شده تا مرهمي بر پيكره بيمار اقتصاد كشور عزيزمان باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

محصولات لبني شيرپاستوريزه پگاه

مقدمه:

انسان از دير باز ارزش غذايي شير و نقش آن را در تغذيه شناخته ودر اين زمينه تاكنون مقالات وكتاب هاي زيادي نيز نوشته است. اما مي دانيم كه شير با داشتن ويژگي ها وصفات ممتاز غذايي،به سرعت در معرض آلودگي هاي گو ناگون قرار دارد واگر بهداشت آن در مراحل مختلف شير دوشي،جمع آوري، حمل ونقل،تبديل وفرآوري در كارخانه، توزيع ومصرف رعايت نشود، مي تواند بيماريها وعوارض مختلفي را از حيوان به انسان ويا از انسان به انسان منتقل كند.

از سال 1930كه استفاده از دستگاه هاي پاستوريزاسيون در فرآوري شير، متداول وعرضه فرآورده هاي غير پاستوريزه در كشورهاي صنعتي ممنوع شد، شيوع اينگونه بيماريها به مقدار قابل ملاحظه اي كاهش يافته وبا استناد به گزارشهاي بي شمار،تا كنون شيوع هيچ گونه بيماري ناشي از مصرف شير و فرآورده هاي آن كه بطور صحيح پاستوريزه شده باشد،ديده نشده است.

متاًسفانه در كشورهاي در حال توسعه هنوز چنين وضع مطلوبي پديد نيامده وبه همين دليل احتمال بروز بيماريهاي بسياري با مصرف شير و فرآورده هاي غير پاستوريزه آن وجود دارد.اين در حالي است كه به دليل فقدان يا عدم كفايت شيوه هاي پژوهشي و گزارشي موجود،وسعت ودامنه حقيقي موضوع هنوز در مرحله حدس و تخمين باقي مانده است.

در حال حاضر فقط حدود يك سوم شير توليد شده در كشور به كارخانه هاي فرآوري شير تحويل مي شود كه مشمول استاندارد اجباري است وعلاوه بر كنترل هاي لازم برروي فرآورده هاي توليد شده،مراكز ذي صلاح كشور از جمله اداره كل نظارت بر مواد غذايي و مؤسسه استاندارد وتحقيقات صنعتي نيز برآن نظارت دارند.اما دو سوم باقي مانده شير توليدي در كشور به دليل تعدد كارگاه هاي كوچك و ناشناخته در كشور قابل كنترل نيست. با توجه به اينكه عرضه فرآورده هاي شيري غير پاستوريزه هنوزدر كشور ممنوع نشده، در صورت عدم استفاده مردم از شير خام و فرآورده هاي غير پاستوريزه، شيرخام بيشتري جذب كارخانه ها شده وبه تبع آن بهداشت وتندرستي جامعه حفظ خواهد شد.

« مدت زمان كارآموزي وحضور در شركت شير پاستوريزه پگاه خراسان واحد 1 از تاريخ 6/4/86 تا تاريخ 14/4/86 بمدت 60 ساعت مي باشد.»

تاريخچه كارخانه :

شركت شير پاستوريزه پگاه خراسان (سهامي عام) متشكل از دو كارخانه مي باشد :

كارخانه شماره1:

اين كارخانه كه در كيلو متر 13 جاده قوچان واقع شده است، درسال 1355 از سوي شركت تهيه وتوزيع شير ايران تأسيس و درسال 1356 به بهره برداري رسيد.اين كارخانه، اولين كارخانه اي است كه بر ايجاد مراكز جمع آوري شيرخام اهتمام ورزيد ودر اين زمينه الگوي ساير كارخانه ها قرار گرفت.

مديريت كارآمد وتلاش دلسوزانه مديران وكاركنان موجب توسعه اين كارخانه، افزايش توليد و تنوع محصولات شده است. محصولات توليدي اين كارخانه عبارتنداز:

شير:شير پاستوريزه يك ليتري، شير استريل پاكتي يك و 4/1ليتري و 250 سي سي، شير استريل نايلوني يك ليتري

ماست :انواع ماست در بسته بندي هاي900 گرمي_ ماست دبه اي3 كيلويي_ ماست فله

خامه :خامه استريل 200 و250سي سي

كره :در بسته بنديهاي25،15و100 گرمي- كره نايلوني يك كيلوگرمي

پنير :پنير يواف 450 گرمي- پنير باف200 گرمي- پنير ليواني 500گرمي - پنير يواف حلب.

شيرهاي طعم دار :

1- شير كاكائو استريل 150 و200سي سي

2- شير كاكائو ليواني200سي سي

3- شيرموز استريل200 سي سي وشير موز ليواني200 سي سي

4- شير خشك اسكيم- پودر آب پنير- پودر پنير

كارخانه شماره2 :

اين كارخانه در سال 1345 با سرمايه گذاري بخش خصوصي وبا هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومي وصرفاً انگيزه خدمات عام المنفعه با نام شركت شير پاستوريزه مشهد مورد بهره برداري قرار گرفت.در سال 1363 بيش از 55% از سهام اين شركت توسط شركت صنايع شير ايران خريداري وظرفيت توليد آن افزايش يافت. اين كارخانه در سال1379 بخاطر مسائل زيست محيطي به محل جديد خود واقع در انتهاي شهرك صنعتي طوس انتقال وبه بهره برداري رسيد.

عمده محصولات توليدي اين كارخانه عبارتند از :

شير :شير پاستوريزه يك ليتري و750 گرمي

خامه :خامه ليواني100 گرمي- خامه شكلاتي

ماست :ماست موسير150 ،250 و380 گرمي-ماست چكيده نايلوني يك كيلويي- ماست چكيده ليواني750 گرمي- ماست ليواني 100و500 گرمي وماست 3كيلويي

پنير :پنير يواف100 و200 گرمي

دوغ :دوغ خانواده5/1 ليتري – دوغ يك و4/1 ليتري

كشك :كشك ليواني 250 گرمي


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
labani-pegah_322874_3949.zip90.7k





نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar