اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله مراحل مختلف توليد قارچ دکمه ای

دانلود مقاله مراحل مختلف توليد قارچ دکمه ای

ـ فاز اول کمپوست سازی

اين مرحله از کمپوست سازی شامل خيس کردن و دپوی مواد اوليه به مدت ۵ تا ۳روز بوده که در سيستم ماشينی معمولاً ۳تا۴روز است. چهار مرحله قالب زنی که به مدت ۳ تا ۵ روز و معمولا ۴ روز انجام ميشود.قالب زنی در سيستم ماشينی ۳ مرحله وهر۳ روزيکبار انجام می شود.بنا بر اين در سيستم ماشينی طول پروسه  فاز اول حد اقل ۷ تا ۱۰ روز کاهش می يابد .

۲ـ فاز دوم کمپوست سازی

اين فاز شامل ۳ مرحله ۱ـ عمليات تخمير به مدت ۳ تا ۵ روز،۲ـ پاستوريزاسیون بمدت ۱۲ تا ۱۸ ساعت و۳ـ آمونياک زدايی ۳ تا ۵ روز بوده و تقريبا در هر دو سيستم شبيه هم انجام ميشود ( گاهی در سيستم دستی مرحله آمونياک زدايی ۱تا ۲ روز بيشتر بطول می انجامد).

۳ـ بذر زنی

اين مرحله بستگی مستقيم با سيستم توليد و تعداد کارگران و مهارت آنها داشته در سيستم استيلاژ حد اکثر يک روز و در سيستم کيسه ای و ساير سيستم ها بسته به مقدار کيسه ها و فاصله آنها با سالن های توليد و ارتفاع قفسه ها مختلف است .معمولا اين مرحله بايستی حد اکثر در مدت ۲ روز پايان يابد چرا که طولانی شدن اين مرحله زمينه آلودکی کمپوست آماده شده را فراهم آورده همچنين برداشت در يک زمان انجام نمی گيرد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 500 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
gharch-dokmei_331301_4311.zip48.9k





دانلود مقاله کاساوا

دانلود مقاله کاساوا گیاهی است درختچه ای و چند ساله،ازخانواده فرفیون ، که بصورت گیاه یکساله نیز در مزارع کشت می شود. برگهای کاساوا بزرگ،پنجه ای ومعمولاً دارای 5 انشعاب است . بعضی از ریشه های آن متورم وطویل شده ودر واقع همین ریشه ها منبع غنی نشاسته وکربوهیدرات هستند. برگ ، ریشه و سایر اندام ها ، حاوی مادة سمی گلوکوزید سیانوژیک هستند که با خیساندن ویا حرارت دادن بی اثر می شوند. برگها به دلیل پروتئین زیادی که دارند،شبیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله گل شمعدانی

دانلود مقاله گل شمعدانی گل شمعداني Pelargonium در باغ ايراني گلها را معمولا پاي درختان در حاشيه خيابانها مي‌كاشتند. ايرانيان از گلهايي استفاده مي كنند كه علاوه بر زيبايي داراي خواص مفيد ديگري نظير عطر خوش‌، استفاده‌هاي طبي و خوراكي باشد.ايرانيان در بعضي از باغها قسمتي از محوطه باغ‌، بنام باغچه، يا گلزار يا گلستان كه معمولا ً نزديك بناي اصلي بود را به كاشت گل اختصاص ميدادند.   نام رایج: شمعدان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله گیاه

دانلود مقاله گیاه مقدمه ، محصولات چربی با حرکات وضعی کوتاه (SRWC) برای سیستم های تولید متناسب استفاده می شوند که فشار بر جنگلهای بومی را کاهش می دهند . مدیریت شدید از عملیات کشاورزی همچون انتخابات و آماده سازی مکان ، ژنوتیپ ها (اصلاحات) بهبود یافته ، کنترل آفت و پاتوژن و آبیاری و کود دادن به منظور افزایش برداشت محصولات در عملیات جنگل داری سنتی استفاده می کند . صنوبرها در سیستم های تولید SRWC برای کاربردهای مضاعفی ه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar