اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود کار آموزی كارخانه كيك و كلوچه شاداب

دانلود کار آموزی كارخانه كيك و كلوچه شاداب

چکيده

   براي تهيه ي خمير کيک و کلوچه در کارخانه مواد اوليه ( شکر ، تخم مرغ ، سايرافزودني ها و آب و غيره ) را با هم مخلوط مي کنند . سپس مواد را در دستگاه همزن قرار داده و ارد و روغن را اضافه مي کنند . در صورت لزوم از شير خشک نيز استفاده مي کنند تا مزه بهتري به محصول بدهند . بايد توجه داشت که ارد را قبل از اضافه کردن الک مي کنند .

   براي درست کردن مواد مغذي کلوچه از نشاسته و قند اينورت ، نارگيل و يا گردو استفاده مي شود . براي تهيه ي کلوچه هاي معمولي از گردو و يا نارگيل به مقدار کم ولي براي کلوچه ممتاز از مواد به مقدار زياد استفاده مي شود . ولي در کيک از اين مواد استفاده نمي شود مگر براي تزئينات کيک استفاده کنند .

   در مورد استفاده از نشاسته ، اگر نشاسته بکار گرفته شده از آرد گندم با شد 3 تا 5 وزن خود آب جذب مي کند . اگر نشاسته سيب زميني بکار گرفته شود مقدار آب بيشتري جذب مي کند . اما به دليل گران بودن کمتر از آن استفاده مي شود . در تهيه ي خمير کيک و کلوچه مقدار رطوبت بايد رعايت شود چرا که رطوبت يکي از عوامل بسيار مهم در کپک زدگي مي باشد . سپس خمير توليد شده وارد کلوچه زن ميشود و خمير از يک سو و مغزي از طرف ديگر تزريق شده و فرم کلوچه تشکيل مي گردد . سپس در سيني هايي در داخل واگن گذاشته مي شوند و به فر منتقل مي شوند و به مدت 7 دقيقه در فر مي مانند تا پخت در دماي 320 ـ 280 درجه سانتي گراد صورت گيرد . ولي در کيک ها نبا يد از 150 درجه سانتيگراد بيشتر شود زيرا سطح کيک ترک برداشته در نتيجه گازها خارج شده و حجم کيک کاهش پيدا کرده و رنگ پوسته کيک تيره تر از حد معمول مي شود و طعم و مزه نامطلوب پيدا مي کند . پس دما نيز در کيک و کلوچه متفاوت مي باشد .

   مواد تشکيل دهنده در کيک و کلوچه مثل هم هستند ولي اندازه ي مواد تشکيل دهنده در کيک و کلوچه متفاوت بوده و نحوه ي اختلاط آنها نيز متفاوت مي باشد . پس از آنکه محصولات پخته شدند از فر خارج و در سردخانه آنها را سرد مي کنند که معمولاًً سردخانه شامل چند فن مي باشد در مرحله آخر کلوچه را بست هبندي مي کنند و تاريخ انقضاء براي کلوچه 2 ماه پس از توليد مي باشد .

تاريخچه

   کارخانه کيک و کلوچه شاداب ( مهردوست ) واقع در کيلومتر 12 جاده آزادشهر به گنبد ، ناحيه ي صنعتي آقچلي در سال 1379 شروع به ساخت و در اواخر سال 1380 شروع به کار نمود.

   اين کارخانه به مساحت 3000 متر مربع مي باشد که سالن توليد مساحت 760 متر مربع را به خود اختصاص مي دهد . همچنين شامل دو سوله و يک سالن اداري که مساحت کارخانه را در بر مي گيرند .

   در حال حاضر با مديريت برادران کوهساري و جاجرمي ، 11 نفر کارگر و يک نفر مهندس صنايع غذايي مشغول بکار مي باشد . محصولات اين کارخانه متنوع بوده و تقريباًً 7 نوع کلوچه با طعم و شکل هاي مختلف توليد مي کنند . محصولات توليد شده را بيشتر در سطح منطقه و گاهي به خارج از استان صادر مي نمايند .


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
kar-amoozi-keik-koloche_332491_5205.zip409.6k





دانلود کار آموزی كارخانه ماكاراني آديش

دانلود کار آموزی كارخانه ماكاراني آديش -2 : مواداولیه مواداولیه اصلی کارخانه شامل آرد،آب وموادافزودنی مجازماکارونی ( بتاکاروتن ) می باشد. دراین میان آب توسط سیستم لوله کشی آب شرب منطقه تامین می شود. آرداین واحد صنعتی ازکارخانه آردمشهد تامین می گردد که به ازای هرکیلوگرم مبلغ0 4200 ریال پرداخت می شودوسپس توسط شرکت های حمل ونقل به محل کارخانه حمل می گردد. آرد خریداری شده درانباری به مساحت 200 مترمربع که دیوارهاوسقف آن ازنوع مقاوم،رنگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

دانلود گزارش کار آموزی کارخانه بهروز

دانلود گزارش کار آموزی کارخانه بهروز تاریخچه بهروز فروتن بهروز فروتن در سال 1324 در محله اميريه تهران پا به عرصه حيات گذاشت . پدرش كه در تربيت و پرورش او نقش فراواني داشت، گرچه از وضعيت مالي مناسبي برخوردار بود، اما با اين اعتقاد كه « بچه بايد جوهر كار داشته باشه » بهروز را از همان دوران كودكي همراه تحصيل علم و دانش ، در زمان تعطيلي مدرسه به شاگردي و فراگرفتن رمز و راز كار واداشت تا علم و كار را باهم بیاموزد. وی مدتي د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

دانلود گزارش کار آموزی نان قدس رضوی

دانلود گزارش کار آموزی نان قدس رضوی مقدمه کارخانه نان قدس رضوی وابسته به آستان قدس رضوی می باشد که شرکت خصوصی وابسته به آستان قدس می باشد ودارای محصولات مختلفی ازقبیل دونات ، کیک کلوچه رضوی ، محصول جدید اشترودل، کیک اسفنجی و روغني می باشد. این کارخانه بیش از 30سال سابقه تولید دارد هر فعالیت خود را با تولید نان آغاز کرده است و اکنون یکی از بزرگترین و مهم ترین کارخانجات در زمینه تولید انواع محصولات کیک و کلوچه می باشد. این کارخانه ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک فروشگاه یونی فور یو

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar