اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله کارخانه آرد

دانلود مقاله کارخانه آرد

چكيده

   از آنجائيكه نان درهر وعده غذايي انسانها بايد بر سر سفره باشد لذا از اهميت خاصي برخوردار مي باشد بنابراين نحوه تهيه آرد بسيار مهم مي باشد. تمام كارخانه هاي آرد زير نظر اداره غله مي باشند. در كارخانه بعد از اينكه گندم مورد نظر را فراهم كردند يكسري آزمايشات را روي آنها انجام داده و براي مراحل بعدي ( آسياب كردن) شرايط را فراهم مي سازند.

   ابتدا در قسمت انبار يك مرحله از بوجاري (تميز كردن) انجام مي شود و بعد توسط بالابر به قسمت سيلوي گندم خشك كه داراي چهار مخزن مي باشد گندمها انتقال داده مي شوند. بعد از اينكه گندمها مدتي را در اين قسمت باقي ماندند توسط بالابر وارد قسمت دستگاه شن گيرشده تا با عمل تكان دادن و لرزش ذرات شن و سنگ را جدا سازد. بعد از اين مرحله وارد دستگاه سياه دانه گير (ترييور اسپيرال ) شده و بذر علفهاي هرز گرد مثل ماشك و سياه تخمه را از بقيه دانه ها جدا مي كند. بعد از اين مرحله توسط بالابرها گندمها به قسمت بوجاري خشك رفته تا در اين قسمت مقداري از مواد خارجي جداسازي شود. سپس گندمها وارد دستگاه نم زن شده تا در مراحل بعدي، درجه شكنندگي پوسته گندم را كاهش دهند و در نتيجه پوسته بخوبي جدا شود. آنگاه توسط بالابرها وارد سيلوي گندم شسته مي شوند و مدتي را در اين سيلو باقي مي مانند تا رطوبت بخوبي در تمامي نقاط گندم نفوذ نمايد و سپس وارد دستگاه پوست گير شده و در فرايند پوست گيري ، دانه هاي غلات يا قسمتي از اندوسپرم يا اجزاي اصلي آن نبايد صدمه ببيند. و بعد وارد دستگاه بوجاري شسته يك و دو شده تا مواد زائد ديگري كه وجود دارند جداسازي شوند. آنگاه گندم ها وارد والس (دستگاه آسياب ) مي شوند تا عمل آسياب كردن انجام شود و عمل آسياب با الك در ارتباط مي باشد. يعني در حين اينكه گندمها آسياب مي شوند از طرفي وارد الكها شده و عمل الك شدن انجام مي شود و دوباره ذرات درشتتر وارد والس شده و عمل آسياب و الك كردن ادامه مي يابد تا به آرد مورد نظر دست پيدا كنند. بعد از تهيه آرد ، در داخل كيسه ها بسته بندي مي كنند و با توجه به سفارشات ، كيسه هاي آرد توزيع مي شوند.

   قبل از اينكه آرد بدست مصرف كننده برسد بايد آزمايشاتي از قبيل رطوبت ، خاكستر ، تعيين گلوتن مرطوب آرد، PH و غيره روي آن انجام مي شود.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
karkhane-ard_332492_5695.zip595.1k





نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar