فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها

مقدمه

بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد.

امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها (آنزيمها) به كار گرفته‌مي شوند، بطور قابل ملاحظه اي تهيه، غذا را از نظر توليد، نگهداري مواد خام و تغيير خواص تغذيه اي و كاربردي تحت تاثير قرار داده اند. در جدول 1-1 توليد جهاني و ارزش بعضي از فرآورده هاي بيوتكنولوژيكي در صنايع غذائي نشان داده شده است.

همچنين توسعه كمك فرآيندها و افزودنيها مانند آنزيمها، طعم دهنده ها، پلي ساكاريدها، پيگمانها و آنتي اكسيدآنها بهره برداري از مواد خام را بهبود بخشيده است.(13) كمك فرآيندها و يا به عبارت بهتر آنزيمها، تركيباتي هستند كه بطور وسيع و گسترده اي در توليد و فرآيند مواد غذائي بكار‌مي روند. از طرف ديگر با توجه به منابع آنزيمي يعني حيوانات، گياهان و ميكروارگانيسمها كاملاً مشخص است كه تهيه و استخراج آنزيمها از منابع حيواني و گياهي بدليل محدود بودن و پايين بودن ميزان آنزيم در اين منابع از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نمي باشد. بنابراين امروزه مهمترين منبع تهيه، آنزيمها ميكروارگانيسمها ‌مي باشند كه مي توان انواع مختلف آنزيم را از گونه هاي مختلف باكتريها، قارچها و مخمر ها تهيه نمود.

يكي از آنزيمهايي كه در صنايع غذائي از اهميت خاص برخوردار بوده و كاربرد وسيعي دارد، آنزيم آلفا – آميلاز است كه در صنايع نانوايي، نوشابه سازي، غذاي كودك و تهيه، انواع سيروپها بكار مي رود. اين آنزيم در سالهاي اخير در هيدروليز نشاسته و تهيه، گلوكز جانشين فرآيند اسيدي شده است اين آنزيم در صنايع ديگر مانند داروسازي و نساجي نيز كاربرد دارد. (31 ،30 ،26 ،2)

مقدمه    1
فصل 1: مروري بر خصوصيات آلفا آميلاز    3
1-1- مقدمه    3
1-1-1- آميلازها    3
1-1-2-منابع آميلازها    5
1-2 – طبيعت آلفا – آميلاز    6
1-2-1-خواص فيزيكي و شيميايي آلفا – آميلاز    8
1-2-1-1-وزن مولكولي    8
1-2-1-2- : پايداري و فعاليت    9
1-2-1-3 اثر PH  بر روي پايداري وفعاليت آنزيم:    11
1-2-1-4- اثر حرارت بروي پايداري و فعاليت آنزيم    13
1-2-1-5 اثر كلسيم    15
1-2-1-6 ساختمان مولكولي    16
1-2-2-كنتيك عمل آلفا – آميلاز    22
1-2-4-مكانيسم عمل آلفا آميلاز    28
1-2-5- action pattern آلفا-آميلاز    30
1-3- كاربرد صنعتي آلفا-آميلاز    32
فصل 2 :توليد آلفاآميلاز    36
2-1- مقدمه    36
2-2- انتخاب سوش    36
2-3- محيط كشت    38
2-3-1- اثر منبع كربن    38
2-3-2- اثر منبع نيتروژن    39
2-3-3- اثر نمك‌هاي معدني    41
2-4- هوادهي    42
فصل 3:توليد آميلاز توسط Bacillus subtilis PTCC 1204    44
3-1- هدف    44
3-2- مواد و روش‌ها    44
3-2-1- ميكروارگانيسم    44
3-2-2- محيط‌هاي كشت    44
3-2-3- روش كشت    46
3-2-4- نمونه‌برداري    46
3-2-5- اندازه‌گيري رشد    47
3-2-6- تعيين فعاليت نسبي آنزيم    47
3-2-6-1- روش يدويدور (Blue Value)    48
3-2-6-2- روش سوموگي نلسون    50
3-2-7- اندازه‌گيري پروتئين به روش Folin-Lowry    51
3-3- نتايج    53
3-3-1- تعيين سرعت اوليه    53
3-3-2- اثر درجه حرارت برروي فعاليت آنزيم    54
3-3-3- اثر PH برروي فعاليت آنزيم    55
3-3-4- اثر غلظت آنزيم برروي فعاليت آن    56
3-3-5- اثر غلظت سوبسترات برروي فعاليت آنزيم    57
3-3-6- اندازه‌گيري رشد    59
3-3-7- اثر افزايش گلوكز برروي منحني رشد    65
3-4- بحث و نتيجه‌گيري    66
فهرست منابع و مآخذ    71


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
anzyme-ghaza_332919_6073.zip2 MB





دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف

دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف درآمد ماهيانه دو تا سه ميليون تومان(از همين فردا شروع به کار کنيد!!)واژه ي ( بيکاري ) را براي هميشه از ذهنتان خارج کنيد !!آموزش گام به گام و تصويري تعمير انواع لامپ هاي کم مصرف به صورت فایل word و فیلم آموزشی با کيفيت بسيار بالا به زبان بسیار ساده پرفروش ترين و محبوبترين فايل در فروشگاه تخصصی اینترنتی یونی سلسفايل تصويري آموزش کامل و تضميني تعمير انواع لامپ کم مصرف با تصاوير گام به گام مراحل آموزش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

nikofile دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar