فروش ویژه و ارزان بیش از 10 هزار فایل دانشجویی فروش ویژه کسب درآمد دائم سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد .

گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس دیرینه دارد ، ولی حرفه ای حساس ، پر مخاطره و آسیب پذیر است .

در طی قرون متمادی انسان به روش های ابتدایی و سنتی از شیر دام های اهلی ، فرآورده های مختلف تهیه می کرده است و سپس به تدریج روند بهینه سازی صنعت شیر متناسب با نیاز انسان شهر نشین ، تکامل و پیشرفت نموده تا این که در حال حاضر در میان صنایع غذایی جهان ، صنعت شیر و فرآورده های آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است به طوریکه اساس اقتصادی بسیاری از کشورها بر این صنعت استوار است ، در کشور ما نیز به ویژه در بخش خصوصی تمایل و علاقه ی زیادی در جهت سرمایه گذاری در این صنعت مشاهده می گردد و زمینه ی فعالیت در این رشته نیز بسیار فراوان و مستعد می باشد .

شیر با ارزش ترین ماده ی غذایی است که تمام مواد لازم را برای رشد و ادامه ی زندگی بشر دارد البته به شرطی که از گاو سالم و با رعایت نکات بهداشتی تهیه شود و پس از طی مراحل مختلف بدون عیب و نقص در اختیار مردم قرار گرفته باشد . هر عملی که در شیر صورت می گردد باید چنان باشد که تغییری در خواص ارزنده ی شیر خام حاصل نگردد .

این موضوع که شیر خام بهتر است یا شیر حرارت دیده ، از بدو تاسیس کارخانه های شیر پاستوریزه مطرح بوده است . طرفداران شیر خام ادعا می کردند که با حرارت دادن آن بعضی از خواص شیر خام از بین می رود یا صدمه می بیند و در نتیجه ارزش غذایی آن پایین می آید . دلیل موضوع را جدا شدن آلبومین ، قهوه ای شدن قند شیر ، غیر قابل حل شدن مقداری از نمک های کلسیم ، تخریب آنزیم ها و قسمتی از ویتامین ها و تغییر در بو و مزه ی شیر می دانستند ، اما این ادعاها با به کار بردن اصول صحیح پاستوریزاسیون باطل شد .

شیری که در کارخانه پاستوریزه می شود بهتر از شیر خام است زیرا مواد موجود در شیر خام را دارد ولی عاری از عوامل بیماری زاست ( البته شیر خام ممتاز گواهی شده مستثنی خواهد بود ) . به طور کلی ، در کارخانه ی شیر پاستوریزه دو نوع مصرف یا دو نوع استفاده را برای شیر در نظر می گیرند . : یکی ، تهیه ی شیر نوشیدنی و دیگری تبدیل شیر به کره ، پنیر و سایر محصولات .

تقریباً حدود 85 درصد کل تولید شیر جهان در مقیاس صنعتی تحت فرآیند قرار می گیرد . مقدار تحویل شیر به کارخانجات در نقاط مختلف دنیا بسیار متفاوت می باشد . در اروپای غربی ، آمریکا و ژاپن بین 90 تا 98 درصد و در بعضی از کشورهای آسیایی این مقدار 10 تا 25 درصد را شامل می شود . در ایران این مقدار در محدوده ی 25 تا 30 درصد قرار دارد

اهداف اصلی از فرآوری شیر ، علاوه بر تولید و در دسترس قرار دادن محصول بهداشتی برای مصرف کننده ، تولید فرآورده هایی نظیر : کره ، پنیر ، پودر شیر خشک و غیره برای تبادلات تجاری است .

تولید شیر در ایران : اولین نژاد دام های شیری در زمان جنگ جهانی دوم در سال 1319 (ه . ش ) از فرانسه خریداری و تحویل موسسه ی حیدر آباد گردید و حدود 10 سال بعد برای احداث اولین دامداری های صنعتی اقداماتی انجام شد .

در سال 1333 طرح تاسیس کارخانه ی شیر تهران با همکاری موسسه ی یونیسف آماده گردید و در سال 1336 این کارخانه با ظرفیت 45 تن در روز آماده ی بهره برداری شد .

در سال های 1339 تا 1341 سه واحد دیگر در تبریز ، رشت و آبادان تاسیس گردید و در سال های 1342 تا 1346 شش واحد دیگر در شهر های اصفهان ، شیراز ، مشهد ، ساری ،

اهواز و کرمانشاه راه اندازی شد . در دی ماه سال 1347 بر اساس مصوبه ی مجلس وقت شرکت سهامی صنایع شیر ایران تشکیل گردید . هم اکنون این شرکت با زیر پوشش داشتن 14 کارخانه در شهرهای مختلف مهم ترین تشکیلات تولید کننده ی فرآوری شیر در ایران می باشند .

مصرف شیر و فرآورده های لبنی :

اگر چنان چه اعداد به دست آمده از میزان تولید شیر را به جمعیت ایران تقسیم کنیم به این نتیجه می رسیم که تولید سرانه در حدود 95 کیلوگرم در سال است در این رقم مسئله ی ضایعات نادیده گرفته شده . به منظور محاسبه ی مصرف سرانه می بایست علاوه بر داشتن ضایعات تولید داخلی ، واردات مواد شیری را نیز در نظر بگیریم ، در گذشته کشور وارد کننده ی شیر خشک ، پنیر و کره و برخی محصولات دیگر بوده است ولی در چند سال اخیر فقط واردات پنیر و در درجه ی دوم کره تداوم داشته است . بنابراین اگر میزان محصولات وارداتی را با ضریب های معین تبدیل به شیر کنیم و بعد به جمعیت کشور تقسیم کنیم ، به این نتیجه می رسیم که مصرف سرانه ی سالانه ی هر ایرانی در حدود 91 کیلوگرم شیر در سال می شود .

فصل اول : کلیات
1-1تعریف ،ویژگی ها و مشخصات محصول
1-1-1    نحوه ی بسته بندی و ظروف بسته بندی
2-1- نشانه گذاری
3-1- مصارف عمده ی محصول
4-1- ارائه ی دیدگاه های کلی در مورد قیمت و بازار فروش
5-1- قیمت فروش
فصل دوم : بررسی های فنی
 1-2 ارزیابی روشهای مختلف تولید
1-1-2- تشریح فرایند منتخب
2-2 بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
1-2-2 کنترل کیفیت فرآیند
2-2-2 کنترل کیفیت مواد اولیه
3-2-2 کنترل کیفیت محصول
3-2 تعیین محدود ظرفیت تولید
1-3-2 مشخصه ی عملکرد واحد
4-2 بررسی و ارزیابی مواد اولیه
5-2 بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
1-5-2 موازنه ی جرم و انرژی
6-2 بررسی تاسیسات عمومی
7-2 بررسی نیروی انسانی ( پرسنل مورد نیاز )
8-2 زمین و زیربنا
1-8-2 ساخت سالن تولید
2-8-2 مساحت انبارها
3-8-2 مساحت تاسیسات و تعمیرگاه ها
4-8-2 مساحت ساختمان های اداری ، رفاهی و خدماتی
فصل سوم : محاسبات اقتصادی
1-3 بررسی کل سرمایه ی مورد نیاز
2-3 بررسی هزینه های سالیانه
3-3 بررسی قیمت تمام شده برای هر واحد محصول
4-3 بررسی قیمت فروش برای هر واحد محصول
5-3 تعیین نقطه ی سر به سر کارخانه

 

شامل 65 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 7,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
proje-shir-tarahi_388303_5561.zip117.6k





دانلود پاورپوینت بررسي و مدلسازي راكتورهاي Hollow fiber

دانلود پاورپوینت بررسي و مدلسازي راكتورهاي Hollow fiber ثابت نگهداشتن عناصر کاتالیستی درون یک راکتور HF توسط روشهای زیر حاصل         می گردد:      - محبوس نمودن فیزیکی آنزیمهای محلول یا مواد معلق سلولی در قسمت پوسته یا حفره راکتور.      - ثابت نگهداشتن آنزیمها توسط اتصالات فیزیکی یا شیمییایی به غشاءی HF در فصل اول: انواع غشاءهاي مورد استفاده جهت جداسازي در رآكتورها ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود پروژه مالی شرکت شیر قوچان

دانلود پروژه مالی شرکت شیر قوچان شير به عنوان يك ماده غذايي ارزشمند نخستين و كاملترين غذاي نوزاد انسان و حيوان را تشكيل مي دهد و در تمام طول دوران رشد عنصري حياتي در جيره غذايي و الگوي تغذيه محسوب مي شود . مواد غذايي مختلفي كه مورد استفاده بشر قرار مي گيرند عمدتاً به عنوان ماده غذايي آفريده نشده اند بلكه يك قسمت از يك موجود جاندار و يا زنده بوده يا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتياجات ديگري از قبيل ازدياد نسل و تغذيه زمستاني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود پایان نامه مفاهیم شبکه در سيستم عامل UNIX

دانلود پایان نامه مفاهیم شبکه در سيستم عامل  UNIX تاريخچه طولاني يونيكس كه مي توان گفت بخشي از آن خوب و بخشي از آن بد مي باشد , مطالعه اي است در پشتكار و استقامت, تغييرات ناگهاني در جهت توسعه نرم افزار, و جشن پيروزي تكنولوژي خوب بر روش برخورد هرج و مرج طلبانه اي كه بعضي اوقات صنعت كامپيوتر با محصولات خوب پيش مي گيرد . به دهه 1960 برمي گرديم , هنگامي كه پيشرفت و توسعه كامپيوتر حوزه كاري تعداد اندكي شركتهاي پيشگام در صنعت و دانشگاههاي پيشرو بود . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

فروش ویژه و ارزان بیش از 10 هزار فایل دانشجویی

فروش ویژه و ارزان بیش از 10 هزار فایل دانشجویی با سلام و عرض ادب فروشگاه یونی سلس بیش از 10 هزار تا از فایلهای دانشجویی (مقاله ، پایان نامه ، تحقیق و ...) پر فروش خود را به صورت طبقه بندی و دسته بندی شده با نازلترین قیمت به فروش می رساند این فایل ها در تلگرام آپلود شده و به صورت آنی برای شما در تلگرام خودتان ارسال شده و دیگر نیازی به پرداخت هزینه پست و هارد های اکسترنال نیست . بهترین گزینه برای راه اندازی فروشگاه های خرید آنلاین فایل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

فروش ویژه آرشیو دانشجویی به همراه آموزش و هدیه رایگان

فروش ویژه آرشیو دانشجویی به همراه آموزش و هدیه رایگان  با سلام و عرض ادبقابل توجه آموزشگاه ها ، ادارات ، کافی نت ها ، تایپ و تکثیری ها و فروشگاه های اینترنتیفروشگاه یونی سلس در راستای خدمت رسانی و همکاری با ارگان ها و فروشگاه های محترم300 گیگابایت از محصولات ویژه خود را در قالب یک هارد اکسترنال به شرح ذیل عرضه میکند .برای خرید میتوانید از ایمیل و یا شماره تماس استفاده کنیداز طریق تلگرام نیز میتوانید اقدام به گفتگو نماییدTel : 09371323900Email : unisel ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar