فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

تاریخچه استفاده از مواد منعقد کننده در تصفیه آب به منظور حذف کدورت بسیار طولانی است و به استفاده مصریان از آلوم در 2000 سال قبل از میلاد بر می گردد. در سال 1767 در انگلستان، مردم عادی جهت زلال سازی آبهای گل آلود از این ماده استفاده نمودند. در سال 1884 اولین امتیاز فرایند انعقاد به وسیله پر کلراید آهن در شرکت نئواورلئان به ثبت رسید و یکسال بعد دانشگاه Rutger نتایج اولین تحقیقات خود را در مورد آلوم بعنوان یک منعقد کننده انتشار داد.

به هم چسبیدن ذرات در گروهها و افزایش اندازه موثر و بنابراین سرعت ته نشینی، در بعضی مواقع امکان پذیر است. با وجود این، ذرات در گستره اندازه کلوئیدی دارای خصوصیاتی هستند که از به هم چسبیدن جلوگیری می کند. بارهای الکتریکی در سطح ذره می باشد. ترتیب مولکولی داخل بلورها، از دست دادن اتمها در اثر سایش سطوح و عوامل دیگر ممکن است باعث بوجود آمدن بار الکتریکی بر سطوح بشود. در اکثر آبهای سطحی، سطوح کلوئیدی بار منفی دارند. سوسپانسیونهای کلوئیدی که بطور طبیعی متراکم نمی شوند پایدار نامیده می شوند. مهمترین عامل پایداری سوسپانسیونهای کلوئیدی، نسبت سطح به حجم بالای ناشی از اندازه کوچک آنها می باشد.

انعقاد و لخته سازي فرايندهايي هستند كه در آن ذرات بسيار ريز (كدریت و رنگ) بصورت توده هايي به اندازه كافي درشت در مي آيند كه در نهايت حذف آنها به روش هاي مختلف (ته نشين) با فيلتراسيون و يا شناوري با سرعت معقولي انجام مي پذيرد. انعقاد و لخته سازي پديده هاي پيچيده اي هستند كه هنوز كاملاً شناخته نشده اند هر چند كه تئوري هايي در اين مورد وجود دارد[1].

كشتارگاه دام معمولاً در اكثر شهرهاي ايران وجود دارد كه عمل كشتار در آنها به صورت سنتي و غير اتوماتيك انجام مي شود. گوشت مرغ از عمده ترین منابع تامین کننده مواد پروتئینی برای انسان می باشد. ذبح و آماده سازی مرغ برای مصرف از طریق صنعتی می تواند از اتلاف ضایعاتی که بعنوان منابع پروتئینی و مکمل غذایی طیور و مرغ و ماهی می باشند، جلوگیری کند. آب در کشتارگاههای مرغ در موارد پر کنی طیور (دستگاه اسکالدر) و تولید بخار جهت سیستم پخت ضایعات و سیستم پخت و شستشوی لاشه حیوان و انجماد و برودت بکار می رود. مشخصات فاضلاب توليدي كشتارگاهها بر حسب ساده و پيچيده بودن آنها متفاوت مي باشد .

با توجه به مکانیزه بودن سیستم های بکار رفته در کشتارگاههای مرغ، میزان مصرف آب در حداقل مقدار خود در حدود 10 الی 15 لیتر برای هر قطعه مرغ با وزن 5/1 کیلوگرم برآورد شده است آب ناشی از شستشوی لاشه مرغ یکی از عمده ترین منابع فاضلاب این صنعت را تشکیل می دهد، اگر چه خون حیوان بطور عمده برای تولید مواد پروتئینی به سیستم پودر گوشت منتقل می گردد، ولی خون باقیمانده و مایعات داخل بدن حیوان منبع اصلی مواد آلاینده در فاضلاب کشتارگاه محسوب می گردد. پساب ناشی از سیستم پر کنی و پساب ناشی از شستشوی دستگاهها، بخصوص دستگاه پخت از منابع دیگر ورود مواد آلاینده به فاضلاب محسوب می شوند.

مطالعات انجام شده در مورد غلظت فاضلاب کشتارگاههای مدرن مرغ، فاضلابی حدود 3 برابر فاضلاب انسانی را نمایان می سازد. موضوع پسابهای صنعتی با توجه به تنوع آلاینده های تشکیل دهنده های آنها بعلت بهره گیری از هزاران ترکیب جدیدی که مورد استفاده قرار می دهند و مشکلاتی که دفع نادرست این پسابها ممکن است بوجود آورد از مدتها پیش مورد توجه بوده و قوانین بسیار سختی در حال حاضر در اکثر کشورهای صنعتی از نظر تخلیه پسابها به محیط به موارد اجراء در آمده است[1].
چکیده..1
مقدمه2
فصل اول: کلیات
1-1 اهمیت آب در زندگی انسان5
1-2 اهداف تصفيه فاضلاب6
1-3 مصارف مجدد فاضلاب6
1-3-1 مصارف کشاورزی فاضلاب7
1-3-2 فاضلاب در تغذیه مصنوعی سفره های آب زیرزمینی7
1-3-3 فاضلاب در پرورش آبزیان8
1-3-4 مصارف صنعتی فاضلاب8
1-3-5 فاضلاب در مصارف شهری8
1-4 روشهاي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي9
1-4-1 تصفيه فيزيكي9
1-4-1-1 آشغالگيري10
1-4-1-2 ته نشين كردن مواد معلق10
1-4-1-3 شناور سازي10
1-4-1-4 حوضهاي متعادل كننده يا يكنواخت ساز10
1-4-2 تصفيه شيميايي11
1-4-2-1 تنظیم PH فاضلاب ورودي قبل از تصفيه بيولوژيكي11
1-4-2-2 اكسيداسيون مواد آلي مقاوم11
1-4-2-3 گند زدايي11
1-4-2-4 انعقاد و لخته سازي12
1-4-2-5 جذب سطحي مواد آلي محلول و مقاوم12
1-4-3 تصفيه بيولوژيكي12
1-4-3-1 تصفيه هوازي13
1-4-3-1-1 سيستم لجن فعال13
1-4-3-1-2 صافي چكنده13
1-4-3-1-3 تماس دهنده هاي بيولوژيكي چرخان(RBC)13
1-4-3-2 تصفیه بي هوازي14
1-5مشخصه هاي كيفي فاضلاب14
1-5-1 مشخصه هاي فيزيكي14
1-5-1-1 كل مواد جامد(TS)14
1-5-1-2کل مواد جامد محلول (TDS)14
1-5-1-3 مواد جامد معلق(SS)15
1-5-2مشخصه هاي شيميايي15
1-5-2-1 ماده آلي15
1-5-2-2اکسیژن مورد نیاز بیولوژیکی(BOD) 15
1-5-2-3اكسيژن مورد نياز شيميايي COD16
1-5-2-4 گازها17
1-5-3مشخصه هاي بیولوژیکي17
فصل دوم: انعقاد
2-1 انعقاد19
2-2 مكانيسم انعقاد سازي20
2-2-1 انعقاد سازي ارتوسنتيك ( تحرك ذرات)20
2-2-2 انعقاد سازي الكتروسينتيك21
2-2-2-1نيروي الكترواستاتيكي (پتانسيل زتا)21
2-2-2-2 نيروي وان دروالس22
2-3 انعقاد سازي موفق با منعقد كننده هاي معدني22
2-4ويژگي هاي منعقد كننده ها22
2-5 متداولترین مواد منعقد كننده معدني22
2-5-1 آلومينيوم سولفات ( زاج سفيد) Al2(so4)3.18H20)‌)22
2-5-2 سديم آلومينات (Na2Al2O4)23
2-5-3 منعقد كننده هاي آهن23
2-5-3-1 فرو سولفات ( زاج سبز،FeSO4.7H2O )24
2-5-3-2 فريك سولفات (Fe2(SO4)3.7H20) :24
2-5-3-3 فريك كلريد(FeCl3.6H2O)25
2-5-4 منيزيم اكسيد(MgO)26
2-5-5پلی آلومینیوم کلراید26
2-6 كمك منعقد كننده ها26
2-6-1 سيليس فعال27
2-6-2 عوامل وزني و جذب کننده27
2-6-3 پلي الكتروليت ها27
2-7 تركيبات شيميايي مورد استفاده براي افزايش قليائيت28
2-8 لخته سازی28
فصل سوم: مروری بر کارهای انجام شده توسط دیگران
3-1 فرایند انعقاد/لخته سازی در تصفیه پساب کشتارگاه30
3-2 مقایسه منعقد کننده ها و کمک منعقد کننده ها 31
3-3 مشاهده میکروسکوپی کاهش ذرات در پساب کشتارگاه 34
3-4 کاربرد سیستم ترکیبی انعقاد و لجن فعال و اسمز معکوس 36
3-5 تصفیه بیولوژیکی پساب صنعت گوشت37
3-6 ارزیابی کارایی برکه های تثبیت در تصفیه پساب کشتارگاه دام39
3-7 بررسي مقايسه اي كارايي منعقد كننده ها40
3-8 بهينه سازي انعقاد و لخته سازي با استفاده از مواد منعقد کننده جايگزين41
فصل چهارم:شرح کارهای انجام شده
4-1 مشخصات کشتارگاه43
4-1-1 طرز عمل کشتارگاه44
4-1-2 بخش تبدیل ضایعات به پودر گوشت44
4-1-3بخش تبدیل خون به پودر خون45
4-1-4مصرف آب در کشتارگاه مرغ45
4-1-5 پساب کشتارگاه مرغ45
4-2 نحوه تهیه نمونه پساب خام46
4-3 مواد لازم و تجهیزات مورد نیاز47
4-4 خواص پساب خام47
4-4-1 روشهای اندازه گیری خواص پساب48
4-4-1-1 روش اندازه گیری PH48
4-4-1-2 روش اندازه گیری قلیائیت49
4-4-1-3 روش اندازه گیری کل جامدات( TS)49
4-4-1-4 روشاندازه گیری کل جامدات معلق ( TDS)50
4-4-1-5 روش اندازه گیری اکسیژن مورد نیاز شیمیاییCOD))50
4- 4-1-6 روش اندازه گیری کدورت52
4-5 شرح آزمایشات کلی52
4-5-1آزمایش تعیین دز بهینه ماده منعقد کننده54
4-5-2 آزمایش تعیین PHبهینه54
4-5-3آزمایش تعیین دور تند بهینه54
4-6 اندازه گیری خواص نمونه پس از آزمایش55
4-7آزمایش تعیین حجم زلال شده55
فصل پنجم: بیان نتایج و تجزیه وتحلیل نمودارها
5-1 نتایج آزمایشاتانعقاد، لخته سازی و تعیین دز بهینه57
5- 1- 1 نتایج فرایند انعقاد و تعیین دز بهینه با کمک سولفات آهن (3)57
5- 1- 2 نتایج فرایند انعقاد و تعیین دز بهینه با کمک کلرید فریک59
5- 1- 3 نتایج فرایند انعقاد و تعیین دز بهینه با کمک پلی آلومینیوم کلراید60
5- 1- 4 نتایج فرایند انعقاد با کمک آلوم61
5- 1- 5 نتایج فرایند انعقاد با کمک سولفات آهن(2)62
5-1-6 مقایسه مواد منعقد کننده63
5-2 نتایج آزمایشات تعیین PHبهینه64
5-2-1 تعیین PH بهینه سولفات آهن (3)64
5-2-2 تعیین PH بهینه کلرید فریک65
5-2-3 تعیین PHپلی آلومینیوم کلراید66
5-3 نتایج آزمایشات تعیین دور تند بهینه67
5 -4 تعیین درصد حجم زلال شده71
5 – 5 جدول نتایج بدست آمده75
 
فصل ششم: نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری:78
پیشنهادات:79
منابع و ماخذ
فهرست منابع فارسی80
فهرست منابع غیر فارسی81
خلاصه انگلیسی83

 

شامل 99 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 15,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
koshtargah-morgh-pn_388613_1569.zip11.7 MB





دانلود پاورپوینت شيرهاي طعم دار

دانلود پاورپوینت شيرهاي طعم دار در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعم‌دار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،وانیل، موز،تمشک، شیر آبجو،قهوه و ...در بازار مصرف وجود دارند که محبوب‌ترین آن‌ها شیر کاکائو است. شیر طعم‌دار به صورت کامل(پرچرب)یا بــــدون چربـــی تولیــــد می‌شود. اما طی دهه گذشته رشد تولید شیر طعم‌دار در دنیا غالبا" در بین انواع کم چرب و بدون چربی بوده است. شیرهای طعم دار غنی شده از مواد مغذی اند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود پاورپوینت آموزشی روان شناسی فیزیولوژیکی

دانلود پاورپوینت آموزشی روان شناسی فیزیولوژیکی •بخش عمده روان شناسی فیزیولوژیکی به بررسی عملکرد مغز اختصاص دارد. •مغز از قسمت های مجزایی تشکیل شده که هر کدام مسئول اعمال خاصی هستند. •وزن مغز نوزاد در هنگام تولد به طور طبیعی حدود 350 گرم است. (به کودکانی که وزن مغز آنها بطور چشمگیری کمتر از 350 گرم است ، میکروسفال می گویند.) •وزن مغز انسان بالغ حدود 1450-1350 گرم است. •افزایش وزن مغز در طی 4 سال اول زندگی انجام می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف

دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف درآمد ماهيانه دو تا سه ميليون تومان(از همين فردا شروع به کار کنيد!!)واژه ي ( بيکاري ) را براي هميشه از ذهنتان خارج کنيد !!آموزش گام به گام و تصويري تعمير انواع لامپ هاي کم مصرف به صورت فایل word و فیلم آموزشی با کيفيت بسيار بالا به زبان بسیار ساده پرفروش ترين و محبوبترين فايل در فروشگاه تخصصی اینترنتی یونی سلسفايل تصويري آموزش کامل و تضميني تعمير انواع لامپ کم مصرف با تصاوير گام به گام مراحل آموزش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar