اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود تحقیق چغندرقند

دانلود تحقیق چغندرقند

چغندر قند از گونه بتاولگاريس بوده و گياهي دوساله مي‌باشد، اين گياه سال اول غده تشكيل داده، سال دوم توليد بند، گل و بذر مي‌نمايد. از نظر ظاهري، چغندر قند رسيده آماده مصرف در كارخانه مخروطي شكل مي‌باشد كه ريشه آن باريك است. ريشه تا 5/1 متر نيز ممكن است طولش باشد كه به آن دم چغندر قند مي‌گويند.

قسمت فوقاني آن را تنه مي‌گويند. از قسمت انتهايي دم كه قطري حدود يك سانتيمتر دارد را قطع نموده و جزء ضايعات محسوب مي‌شود. سطح خارجي شيارهايي با ريشه‌هاي ضعيف دارد كه مقدارش بستگي به رقم انتخابي چغندر دارد. قسمت بالاي تنه كه ريشه جانبي ندارد را گردن گويند و قسمتي كه روي آن تاج برگ قرار دارد را سر چغندر قند مي‌گويند.

چغندر قند در سال اول كاشت پس از 240-170 روز برداشت شده و پس از جداسازي برگ و سر به كارخانه حمل شده و نسبت قطر غده به طول غده بستگي به وضعيت مزرعه و آبياري آن دارد. اگر آب كافي به مزرعه برسد اين نسبت بيشتر مي‌شود.

بيشترين مقدار ساكارز در تنه مي‌باشد. اگر در تنه عيار 90/17% باشد در سر چغندر قند حدود 5/14% است و در قسمت دم نيز ميزان عيار بيشتر كاهش مي‌يابد.

چغندر قند همانند ساير گياهان از تعداد زيادي سلول تشكيل شده وبافت سلولي اصلي چغندر قند شامل سلول‌هاي ذخيره‌اي است كه به آن سلول‌هاي پارانشيمي اطلاق مي‌شود. در يك سانتيمتر مكعب از اين بافت حدود 150 ميليون سلول پارانشيم وجود دارد كه مركز تجمع عصاره قندي هستند.

هر سلول پارانشيمي از يك جدار سلولزي كه سلول را احاطه كرده است تشكيل شده است. عصاره قندي كه در واكوئل تجمع يافته، داراي غشاء بيولوژيكي به نام پروتوپلاست است كه براي خروج اين عصاره بايد ابتدا اين غشاء از حالت نيمه تراوا به تراوا تبديل شود. لايه بعدي سيتوپلاسم نام دارد كه قسمتهاي مختلف سلولي در آن جاي دارد، غشاء ديگر بيولوژيكي كه روي سيتوپلاسم است پلاسمالما نام دارد كه نيمه تراوا است و  مواد را از خارج به داخل وارد مي‌كند (آب، Na ، K... ) و مولكولهاي كوچكتر را خارج مي‌كند ولي به ساكارز اجازه خروج نمي‌دهد و براي خروج بايد تراوا گردد. اما لايه سلولزي قابليت تراوايي دارد بنابراين سه عامل محدود كننده عبور ساكارز وجود دارد كه براي عمليات استخراج بايد تراوا گردند.

مقدمه و تاريخچه1
فصل اول4
1-1 چغندر قند4
2-1 مراكز كشت چغندر قند و نيشكر در جهان6
3-1 چغندرقند در ايران7
فصل دوم10
1-2 برداشت، نگهداري و تحويل چغندر قند10
2-2 تحويل و تخليه13
3-2 تخليه چغندر14
4-2 تخليه مكانيكي14
5-2 تخليه هيدروليكي15
6-2 تخليه با آب يا تخليه هيدروليكي16
7-2 روش تخليه خشك16
فصل سوم18
آزمايشات صورت گرفته در كارخانه چغندرقند18
1-3 تحويل چغندر قند18
2-3 تهيه خمير چغندر:19
3-3 استحصال شربت يا عصاره‌گيري21
4-3 شربت خام و  عصاره چغندر25
5-3 تفاله آبدار و تفاله پرس شده28
6-3 آب ديفوزيون و آب پرس31
7-3 شربت ديفوژيون32
8-3 تصفيه شربت32
9-3 شربت رقيق40
10-3 شربت غليظ45
11-3 پخت‌ها50
12-3 پس‌آبها، آب نوچ و استاندارد ليكورها51
13-3 شكر خام چغندر54
14-3 شكر خام نيشكر56
15-3 شكر سفيد56
16-3 ملاس چغندر59
17-3 ملاس نيشكر60
فصل چهارم62
1-4 مصرف چغندر در كارخانه62
2-4 شستشوي چغندر، خلال كردن وتوزين آن62
3-4 جداسازي سنگ‌ريزه و دم چغندر67
4-4 انتقال چغندر از چغندرشويي به مخزن ذخيره67
5-4 خرد كردن يا خلال كردن چغندر68
6-4 آسياب خلال با صفحه متحرك (برش كامل)69
7-4 آسياب خلال توربيني با برش كامل70
فصل پنجم72
حمل چغندر به كارخانه72
1-5 نمونه‌برداري72
2-5 عيارسنج74
3-5 روش نگهداري چغندر قند77
4-5 رسيده بودن چغندر قند از نظر فيزيولوژيكي78
5-5  مراحل تميز كردن و شستشوي چغندر قند79
6-5 ديفوزيون81
منابع85

 

 

شامل 90 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
choghondar-ghand-pn_392014_1434.zip1.4 MB





نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar