فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود تحقیق خواص و کاربرد انگور ها

دانلود تحقیق خواص و کاربرد انگور ها

انگور یکی از مهمترین میوه هایی است که از زمانهای بسیار قدیم مورد استفاده بشر قرارگرفته است بطور کلی دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد.عده ای ازآگاهان  معتقدند که انگور حتی پیش از پیدایش غلات،مورد استفاده بشر قرار گرفته است،انگور بطور وحشی و به مقدار فراوان در جنگلها وجود داشته و انسانهای نخستین از برگ و میوه آن بهره می جستند . عده ای دیگردیرینگی انگور را در حدود 6تا7 هزار سال تخمین می زنند.

برطبق روایات موجود،حضرت نوح(ع) نخستین کسی بود که به پرورش انگور پرداخت.

انگور سرشار از ویتامین و املاح معدنی و ترکیبات شفابخش دیگر است و به همین جهت است که مصرف انگور را برای درمان انواع بیماری ها مانند کم خونی، مسمومیت، سوء تغذیه و یبوست تجویز می کنند . انگور احسان طبیعت و میوه ای بهشتی است که در قران مجید نیز از آن چندین بار صحبت به میان آمده است که در زیر به آنها اشاره می گردد.

سوره مبارکه بقره – ترجمه آیه شریفه 266

 اوست خدایی که از آسمان باران بباراند تا هر نبات بدان برویانیم و سبزه ها را از زمین بیرون آریم، در آن سبزه ها دانه هایی که بر روی هم چیده شده پدید آریم و از نخل خرما خوشه هایی به هم پیوسته و باغهای انگور و زیتون و انار که برخی شبیه و برخی نامشابه به هم است خلق کنیم شما در آن باغ ها هنگامیکه میوه آن پدید آید و به چشم برسد با تعقل بنگرید که در آن قدرت خدا برای اهل ایمان هویدا است.

سوره مبارکه نحل ـ ترجمه آیه شریفه 67

در نگاره های موزاییکهای مصری که به 3500 سال پیش از میلاد تعلق داشته و به دوران سلطه فنیقی ها وآشوریها برمصر مربوط می شوند می توان چگونگی کاشت و پرورش تاک را بطور کامل مشاهده کرد.در دوران سلطنت هامورابی پادشاه بابل (1758-1686قبال از میلاد)تاکستانهای فراوانی در منطقه ای پهناور بین رودخانه های دجله و فرات وجود داشته است که بطور مصنوعی آبیاری می شده اند و بر طبق نظریه مورخین ،شخصی بنام سایبولید[1] بذر انگور های کاشته را از منطقه ای نامعلوم به جنوب آرارات وشرق دجله (تقریبا منطقه آذربایجان وکردستان)آورد

1-sayboled

1-1- تاریخچه
1-2- حجم تولید انگور
1-2-1- هسته انگور
1-2-2- مصارف تفاله
1-2-3- هسته انگور و روغن حاصل از آن
1-3- آنتي اكسيدان ها
1-3-1- آنتی اکسیدانها: اکسیر حیات یا افیون رسانه ها
1-3-2- آنتی اکسیدانها
1-3-3- طبقه بندي
1-3-4- آنتي اكسيدانهاي سنتزي
1-1-3-4- بوتيليتد هيدروكسي آنيزول (BHA)
2-1-3-4- اثرات سوء BHA
1-3-5- بوتيليتد هيدروكسي تولوئن (BHT)
1-1-3-5- اثرات سوء BHT
1-3-6- ترت بوتيل هيدروكينون (TBHQ)
1-1-3-6- اثرات سوء TBHQ
1-3-7- گالات ها  و اسيد گاليك  
1-1-3-7- اثرات سوء گالات ها
1-3-8- آنتي اكسيدانهاي طبيعي (شکل 3-1)
1-1-3-8- آنتي اكسيدانهاي گياهي
2-1-3-8- توكوفرول ها
3-1-3-8- كاروتن ها
4-1-3-8- اسيدهاي فنولي
5-1-3-8- فلاونوئيد ها
6-1-3-8- ترپنوئيدها
7-1-3-8- اسيد آسكوربيك
1-3-9- آنتی اکسیدان با منبع میکروبی
1-3-10- ساير آنتي اكسيدانهاي طبيعي
1-4- ارزيابي توانايي آنتي اكسيدان ها
1-1-4- نگهداري در شرايط انبار
2-1-4- روش اكسيژن فعال  
3-1-4- تجزيه حرارتي تفاضلي
1-5- ارزيابي ظرفيت آنتي اكسيداني
1-1-5- بررسي خاصيت آنتي راديكالي بوسيله روش DPPH
1-1-1-5 شناسایی رادیکالهای آزاد
2-1-5- بررسي خاصيت آنتي راديكالي بوسيله روشABTS
1-6- ارزيابي قدرت احياء‌ كنندگي
1-7- ارزيابي مقاومت حرارتي
1-8- کاربرد آنتی اکسیدانهای مختلف
1-1-8- خواص پرواکسیدانی ویتامین C
2-1-8- نقش آنتی اکسیدانی ویتامین C
3-1-8- ویتامین C و سرطان
4-1-8- ویتامین C و بیماریهای رگهای خونی
5-1-8- ویتامین C و کاتاراکت
6-1-8- ویتامین C و سایر بیماریها
7-1-8- منابع غذایی در ویتامین C
1-9- ویتامین E (توکوفرولها)
1-1-9- آیا ویتامین E  برای انسان ضروری است؟
2-1-9- نقش آنتی اکسیدانی ویتامین E
3-1-9- ویتامین E  به عنوان یک آنتی اکسیدان مهم
1-10- خاصيت ضد ميكروبي
1-11- فعالیت ضد ویروسی فلاونوئیدها
2-1-مروری بر پژوهش هاي پيشين
3-1- مواد شیمیایی
3-2- وسایل مصرفی
3-3- تجهیزات
3-4- تهیه و آماده سازی ماده اولیه
4-4- انتخاب سیستم حلال
3-5-1- انتخاب سیستم حلال به روش اشنایدر
3-6- استخراج عصاره با سیستم حلالها از هسته انگور
3-7- اندازه گیری قدرت احیاء کنندگی آهن
3-8- به دام انداختن رادیکالهای آزاد با استفاده از روش DPPH
4-2- قدرت احیاء کنندگی آهن عصاره های هسته انگور
4-3- بررسی فعالیت به دام انداختن رادیکال های آزاد DPPH
منابع

 

شامل 66 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
angor-va-khavas-pn_393134_2780.zip202.5k





دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف

دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف درآمد ماهيانه دو تا سه ميليون تومان(از همين فردا شروع به کار کنيد!!)واژه ي ( بيکاري ) را براي هميشه از ذهنتان خارج کنيد !!آموزش گام به گام و تصويري تعمير انواع لامپ هاي کم مصرف به صورت فایل word و فیلم آموزشی با کيفيت بسيار بالا به زبان بسیار ساده پرفروش ترين و محبوبترين فايل در فروشگاه تخصصی اینترنتی یونی سلسفايل تصويري آموزش کامل و تضميني تعمير انواع لامپ کم مصرف با تصاوير گام به گام مراحل آموزش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

nikofile دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar