تخفیف 10 درصدی به مناسبت عید کسب درآمد دائم فروش ویژه یونی سلس بلاگ یونی سلس سیستم تبادل لینک یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود تحقیق چای سبز و ترکیبات و خواص انتی اکسیدانی

دانلود تحقیق چای سبز و ترکیبات و خواص انتی اکسیدانی

برخی معتقدند سابقه ی مصرف چای به حدود 4000 سال قبل باز می گردد. از سرزمین چین و مردمان آن هم بعنوان اولین جایگاه چای نام برده می شود. در آن زمان علاوه بر چین در كشورهایی مثل ژاپن، كره، تایلند، ویتنام و هند مردم از چای استفاده می كردند.
مصرف چای به دو دلیل بود؛ یكی بعنوان یك نوشیدنی و دیگری برای مصارف دارو و درمانی.
مهمترین استفاده های درمانی چای شامل كنترل خونریزی، درمان و بهبود زخم ها، تنظیم دمای بدن، تنظیم قند خون و بهبود هضم غذا بود.
كتابی به نام Kissa Yojoki  ( كتاب چای) در سال 1191 نوشته شده كه در آن توضیح داده شده كه مصرف چای سبز چگونه می تواند اثرات مفیدی بر روی پنج عضو مهم بدن ازجمله قلب داشته باشد.  

نوشيدنی‌ها- چای نخستین بار در سال 1276 شمسی در ایران کشت شد و هم اکنون به عنوان نوشیدنی سنتی ایران جایگاه ویژه ای یافته است بطوری که 5/4 درصد از کل چای جهان در ایران مصرف می شود.

چایکاران ایران با جمعیتی حدود 60 هزار خانوار 35 هزار هکتار زمین زراعی در اختیار دارند که علا‌وه بر تولیدات آنان، در هر سال حدود 60 هزار تن چای خارجی وارد می شود .

 

 فهرست
پیشگفتار 6
تاریخچه چای7
افسانه چای8
پیشینه8
چای در ایران9
وطن اصلی چای9
مشخصات گیاه شناسی درخت چای9
ترکیب شیمیایی درخت چای10
اب و هوای مطلوب چای10
خاک مطلوب چای10
کود مورد استفاده11
ازدیاد درخت چای11
مطالبی در خصوص مصرف چای سبز13
خواص و انواع چای14
چای سیاه 14
چای سبز14
چای اولانگ 15
چای سفید15
انواع دیگر چای15
چای یخ 15
سبک انگلیسی15
بوبا15
چای کیسه ای16
چگونه چای دم کنیم16
دم کردن چای سیاه 16
دم کردن چای سبز16
دم کردن چای اولانک16
ترکیبات تشکیل دهنده چای17
فواید چای برای سلامتی بدن18
خواص اعجاب اور چای سبز19
مروری بر خواص چای سبز19
نحوه استفاده24
میزان مصرف روزانه24
روش نگه داری24
مواد متشکله برگ چای25
ترکیبات و خواص چای سیاه26
خواص چای سبز27
چگونه چای مرغوب بخریم27
خواص دم نوشها29
چای سبز طعمدار30
ویزگی های انتی اکسیدانی چای31
مزایای چای سبز31
روش استخراج چای سبز34
ویزگی های انتی اکسیدانی و چای39
رادیکال های ازاد40
مکانیسم های حفاظتی از انتی اکسیدان ها40
منابع انتی اکسیدان ها ی رزیمی42
فلانوئید های چای44
مزیت بهداشتی فلانوئید های چای45
جذب سطحی فلانوئید های چای47
اجزا و ترکیبات چای سبز48
اثرات سودمند ترکیبات چای سبز49
انالیز مواد شیمایی از طریق HPLC
مقدمه51
2مواد و روش ها52
1-2 ابزارها 52
 2-2 مواد شیمیایی و استاندارد ها 53
3-2 نمونه های چای سولاه54
4-2 استخراج نمونه54
3نتایج و مباحث55
2-3 اثر فاز متحرک 55
3-3 اثرحلال ها روی استخراج مواد شیمیایی چای 57
4-3 انتخاب طول موج 60
5-3 اثر دمای ستون 61
6-3 انالیز نمونه های چای65
4نتیجه گیری66
تعیین نفوذ نمونه و HPLC در چای سبز
ترکیب شیمیایی چای سبز67

 

شامل 89 اسلاید powerpoint


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 12,600 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 14,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
chai-sabz-ppt-pn_393669_5534.zip1.9 MB





نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar