اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود کارآموزی كارخانه آرد زاودي بندرتركمن

دانلود کارآموزی كارخانه آرد زاودي بندرتركمن

كارخانه آرد زاودي در سال 1369 تاسيس شده است بخش اعظم فعاليت اين كارخانه مربوط به توليد آرد مي باشد كه با استفاده از دستگاههاي پيشرفته تبديل گندم به آرد صورت مي گيرد . محصولات توليدي اين كارخانه شامل آرد و سبوس مي باشد.
شايان ذكر است كارخانه آرد زاودي در شهرستان بندر تركمن خيابان جمهوري اسلامي ابتداي خيابان نامي واقع شده است.
3-2-غلات:
غلات شامل گندم ،جو، ذرت، برنج ارزان، سويا ، جاودار، يولاف، سور گوم مي باشد قسمت اعظم غلات توليد شده براي تامين غذاي انسان مصرف مي شود و مابقي به مصرف خوراك دام مي رسد. مصرف صنعتي غلات در مقايسه با مصرف تغذيه أي آن به مراتب كمتر است. مقدار مصرف غلات در هر منطقه أي متفاوت مي باشد كه مصرف غلات به عادات غذايي مردم و بخصوص به درآمد سرانه بستگي دارد يعني هر چه قدر درآمد سرانه (وضعيت مالي) بالاتر باشد مصرف غلات كمتر مي گردد. طبق هرم انرژي وزارت بهداشت و كشاورزي آمريكا 40 درصد انرژي دريافتي بدن از نان و فرآورده هاي غلات، محصولات خميري (مانند ماكاروني) و برنج تامين مي شود. غلات و (كربو هيدرات ها) در رژيم غذايي انسان نقش بسزايي دارند. (يك گرم كربو هيدرات چهار كيلو كالري انرژي توليد مي كند.) قسمت اعظم توليد غله مربوط به گندم است كه از آن آرد براي توليد نان و فرآورده هاي ديگر حاصل مي شود.

3-1-تاريخچه و معرفي كارخانه ي آرد زاودي1
3-2-غلات:1
3-2-1-گندم:1
3-2-2-مشخصات فيزيكي دانه گندم2
3-2-3-عوامل موثر در كيفيت گندم3
3-2-3-1-عوامل فيزيكي موثر در كيفيت گندم3
3-2-3-2-عوامل شيميايي موثر در كيفيت گندم:4
3-2-4-تركيبات گندم4
3-2-5-نگهداري گندم:7
3-2-6-كيفيت گندم هاي ايران:8
3-3-تكنولوژي آسياب گندم8
3-3-2-فن آوري آسياب كردن گندم و مراحل توليد آرد:9
3-3-2-1-تميز كردن گندم:9
3-3-2-2-مشروط كردن گندم :12
3-3-2-2-1-روش هاي مشروط كردن13
3-3-2-3-مراحل مختل فرآيند آسياب كردن15
3-3-2-3-1-سيستم آسياب هاي غلطكي15
3-3-2-4-نگهداري آرد گندم19
3-4-آرد گندم20
3-4-1-مواد افزودني به آرد20
3-4-2-استفاده از روشهاي فيزيكي براي اصلاح آرد22
3-4-3-عوامل موثر در كيفيت آرد23
3-5-تاسيسات و تجهيزات كارخانه آرد26
3-5-1-طراحي كارخانه آرد26
3-5-2-انبار كارخانه:30
3-5-2-1-تعريف انبار و نقش آن30
3-5-2-2-انواع انبار:30
3-5-2-3-انبار گندم:30
3-5-2-4-انبار آرد:33
3-7-نتيجه گيري39
3-8-جداول:40
3-9- منابع و ماخذ42

 

شامل 48 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ard-zavodi_406379_3030.zip208.1k





دانلود کارآموزی كارخانه زمزم گرگان

دانلود کارآموزی كارخانه زمزم گرگان شركت زمزم گرگان در تاريخ 26/4/1352 تاسيس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شركت‌ها به ثبت رسيده و در حال حاضر شركت زمزم گرگان يكي از شركت‌هاي گروه صنايع آشاميدني و تحت پوشش سازمان صنايع غذايي و آشاميدني بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي مي‌باشد.شركت زمزم گرگان در سال 1352 فعاليت خود را با يك خط توليد نوشابه‌هاي غير الكلي گازدار در ظروف شيشه أي 284 سي سي در گردش آغاز نموده و در حال حاضر ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود کارآموزی کارخانه روغن کشی صنعت شمال

دانلود کارآموزی کارخانه روغن کشی صنعت شمال واحدهاي روغن كشي بر اساس نزديكي -  ماده اوليه بخصوص تخم پنبه احداث مي‌شوند كه اين مناطق بيشتر در استانهاي مازندران، گيلان و خراسان مي‌باشند. يكي از اين واحدهاي روغن كشي كشور كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساري (در دوازده كيلومتر شهر ساري) مي‌باشد. اين كارخانه در سه شيفت كار مي‌كند و داراي سيستم بازيابي فاضلاب و تصفيه آب مي‌باشد كه پسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود کارآموزی شركت كشت و صنعت گرگان (شهره)

دانلود کارآموزی شركت كشت و صنعت گرگان (شهره) كلمه كنسروسازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ كردن مشتق شده است. به طور كلي، كنسروكردن در صنايع غذايي عبارت است از ايجاد شرايطي كه بتوان تحت آن شرايط محصول موردنظر را براي مدت‌هاي طولاني حفظ نمود. كنسرواسيون غذا با استفاده از گرما، تاريخچه نسبتاً كوتاهي دارد. در اواخر قرن 18، هنگام لشگركشي ناپلئون به روسيه، تعداد زيادي از سربازان فرانسه به علت مسموميت‌هاي غذايي تلف شدند و دولت فرانس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar