تخفیف فروش ویژه کسب درآمد دائم سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود تحقیق چای

دانلود تحقیق چای

چاي آشاميدني از برگهاي جوان و جوانه هاي نشكفتة بوتة چاي ساخته مي شود. نام لاتيني آن را شخصي به نام او.كونتس(O.kuntez) ، كامليا سي نن سيس (Camellia sinensis) گذاشته است. اين نوعي است كه جورهاي (Variety)  جداگانة فراوان دارد .
از زمان باستان دم كردة برگهاي خشك شدة بوتة چاي به مثابه يك نوشابه استفاده مي شده است. طبق مدارك كتبي موجود ، چاي نخستين بار در چين كشت و تهيه شده است ، ليكن احتمال دارد كه مردم قبيله هاي مختلف استانهاي شان، برمه، چين و سيام به پيروي از غريزه اي كه حتّي انسانهاي اوليه را به استفاده از گياهان آلكالوئيد دار وادار مي كرد ، نيز همزمان با چينيها چاي را به شكلهاي گوناگون مصرف نموده باشند .
براي عمل آوردن برگ چاي راههاي مختلفي وجود دارد امّا بيشتر تهية آن به طريق چاي سبز و چاي سياه است كه اولي به چاي تخمير نشده و دومي به چاي تخمير شده موسوم است . اصطلاح ( تخمير) كه در اين مورد به كار برده مي شود نادرست است . زيرا در تهيه چاي تخمير واقعي و كامل انجام نمي گيرد . قبيله هاي شان برگ چاي را بخار داده و نمك سود كرده چيزي مي سازند كه به نام لپت تي (Leppet tea) يا چاي شور و پرورده مشهور است كه آن را مانند سبزي مي خورند .
برگ چاي سرشار از آلكائيدي به نام كافئين است كه مقدار آن شايد 4 درصد مواد خشك برگهاي جوان را تشكيل بدهد و نيز از حيث مواد شيميايي ديگري كه پولي فنل (Polyphenol) ناميده مي شود غني است و مواد اخير ممكن است در حدود يك سوم مواد خشك برگهاي خيلي جوان باشد . در تهية چاي سياه اين مواد اكسيد و غليظ شده تشكيل تركيباتي مي دهند كه داراي خواص تانن است .
چاي در اصل به جهت تحريكي كه كافئين آن توليد مي كند آشاميده مي شود ، ولي پيش از اينكه اين اثر تحريكي مشهود گردد ، گرمي نوشابه چاي آرامش مي بخشد و نوشندگان چاي سياه به مزة طبخ و تندي و شدّت تأثيري كه پولي فنلهاي متراكم ، به چاي آشاميدني مي دهند ميل و ذوقي پيدا مي نمايند .

زادگاه بوتة چاي
زادگاه بوتة چاي در داخل و در پيرامون ناحية باد بزن شكلي است كه شامل برمة عليا ، جنوب شرقي چين و آنام در هندوچين است . از نظر تقسيم جغرافيايي دو محور عمدة انتشار چاي وجود دارد . يكي غربي شرقي ، از آسام به چين در امتداد خطي كه نزديك 29ْ عرض جغرافيايي است اين محور از وسط منطقه اي كه داراي طول جغرافيايي 98ْ شرقي است مي گذرد ، يعني جايي كه انتهاي شمال شرقي برمه به داخل فلات تبت كشيده مي شود ، از اين محل محور دوم انتشار چاي آغاز مي گردد كه مسير آن جنوبي شرقي است و در چين از وسط شهرستان  يان نان (Yun Nan) عبور كرده از پائين سلسله كوههاي آناميت (Anamite) تا به گوچين چين (Cochin-chin) امتداد مي يابد . اين منطقه شامل لائوس و تون گينگ  (Tonking) در مشرق و
 استانهاي: شان ، برمه و سيام در مغرب است . طول محور شرقي ، غربي آن 2430 كيلومتر و محور ديگرش 1321 كيلومتر است .

مقدمه
بخش اول: بوته چای،تولید چای و شیمی چای
فصل اول: بوته چای
زادگاه بوته چای
نام علمی بوته چای
جورها و آگروتیپها
ریشه بوته چای
رشد برگ
گل و تخم چای
فصل دوم: آب و هوا و تولید چای
توزیع مناطق چای
اثر آب و هوا در رشد چای
باران موسمی
فصل سوم: خاک های چای
خواص فیزیکی خاک چای
تاثر خاک در کیفیت چای
فصل چهارم
کاشت چای
هرس
چیدن برگ
تهیه چای
پلاس
تغییرات شیمیایی در حین پلاس
تغییرات فیزیکی مرحله پلاس
بنجی

درصد رطوبت برگ سبز
انواع پلاس
پلاس طبیعی
پلاس مصنوعی
تراف
نحوه پلاس در تراف
تونل پلاس
ماشین پلاس
مالش
دستگاه مالش
نحوه مالش برگ سبز
غربال برگ سبز
تنظیم برنامه کار مالش
اکسیداسیون
مدت زمان اکسیداسیون
گسترش گرما در اکسیداسیون
نحوه اکسیداسیون و رعایت اصول بهداشتی
مرحله خشک کنی
درجه حرارت و مدت زمان خشک کنی
حرارت خروجی دستگاه های خشک کن
انواع روشهای خشک کردن چای
درجه بندی چای خشک شده
رقم بندی چای
فصل پنجم: شیمی چای
شیمی چای
پولی فنلهای برگ چای
شیمی تخمیر چای
خواص نوشابه دم کرده چای
عطر چای

کافئین
بخش دوم:کشورهای چای خیز جهان
فصل ششم: چای درچین
گزارش توصیفی و تاریخی چای در چین
کشت چای چینی
چای سبز
چای های اولونگ
چای های معطر
چای قالبی و چای قرصی
رده بندی چای چینی
چای فرمز (تایوان)
فصل هفتم: چای ژاپن
چای ژاپن
محصول چای ژاپن
تهیه چای سبز
دوباره خشک کردن چای برای صدور
مراسم چای در ژاپن
فصل هشتم:چای در هند
آغاز چایکاری در هندوستان
نصب کارخانه چای
نیرو و ماشنها و وسایل
چایسازی در سیلان
صنعت چای در هندوستان
روش معمول در جنوب هندوستان
چای در اندونزی
فصل نهم : چای در ایران
بررسی وضعیت و چگونگی رواج کشت چای در ایران
پراکندگی جغرافیایی تولید محصول چای
بررسی محصول چای در گیلان

پراکندگی جغرافیایی
عرضه و تقاضای محصول چای
تعداد واحد ها و ظرفیت تولید
اقلام و مقادیر هزینه های تولید
قیمت تمام شده و فروش محصول چای
میزان مصرف
تقاضای بالقوه
واردات و صادرات
اشتغال آوری
موانع و مشکلات
پیشنهادات
چای به عنوان یک نشانه و نماد فرهنگی
فصل دهم: چای در کشورهای مختلف
روشهای معمول در اندونزی
چای در مالایا
چای در هندوچین
چای در ایالات شان
چای در پاپوآوگینه جدید و کوئیننرلند
چای رانچی
چای دهرادون
چای کانگرا
چای روسیه
چای ترکیه
فصل یازدهم: توسعه کشت چای
توسعه کشت چای در آفریقا
آب و هوای مناطق چای خیز آفریقا
روشهای کشت در آفریقا
چایسازی در آفریقا
بخش سوم:

فصل دوازدهم:چشیدن چای
مزه و عطر چای
مزه کردن چای
اصطلاحات گویای ظاهر چای
اصطلاحات گویای برگ دم شده
اصطلاحات گویای خواص نوشابه
اصطلاحات گویای خواص عمومی چای
اصطلاحات و علایم اختصاری انواع چای
فصل سیزدهم: محصولات جدید چای سبز
شامپو چای سبز
بستنی چای سبز
ماتچا چیست
شکلات چای سبز
هدف و فواید استفاده از قرص چای سبز
مزایای قرص چای سبز
آدامس چای سبز
صابون چای سبز
فواید صابون چای سبز
پودر چای سبز
سنت سرو چای سبز
قرص های چای سبز
چای سبز کیسه ای
منابع و ماخذ

 

شامل 220 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 15,300 تومان
(شامل 15% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 18,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
chai-pn_415183_6958.zip296.9k





نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar