تخفیف فروش ویژه کسب درآمد دائم سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و برگه میوه ها

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و برگه میوه ها

نگهداري مواد غذايي به طريقه ي خشك كردن يكي از قديمي ترين روش هاست. مردم قديم ميوه ها ، سبزيها ، گوشت و ماهي را در فصول پربار در گرماي خورشيد و يا كنار آتش و دود خشك مي كردند تا در فصول كميابي به مصرف برسانند. اكر چه بشر هزاران سال است كه مواد غذايي را بدين طريق خشك مي كرده ولي شروع اصلي كنسرو اسيون غذاها با خشك كردن مصنوعي مربوط به حدود 200 سال قبل است . اين عمل بدان معني است كه بجاي گرماي خورشيد از يك منبع حرارتي كوچكتر استفاده كنند تا خشك كردن در محيطي هاست. مردم قديم ميوه ها ، سبزيها ، گوشت و ماهي را در فصول پربار در گرماي خورشيد و يا كنار آتش و دود خشك مي كردند تا در فصول كميابي به مصرف برسانند. اكر چه بشر هزاران سال است كه مواد غذايي را بدين طريق خشك مي كرده ولي شروع اصلي كنسرو اسيون غذاها با خشك كردن مصنوعي مربوط به حدود 200 سال قبل است . اين عمل بدان معني است كه بجاي گرماي خورشيد از يك منبع حرارتي كوچكتر استفاده كنند تا خشك كردن در محيطي كوچكتر و با كنترل بيشتر انجام گيرد. بدين منظور در سال 1795 ميلادي اولين سيستم ( راژمان) خشك كن توسط دو نفر فرانسوي براي خشك كردن سبزيها ساخته شد. در اين سيستم از هواي گرم 41 درجه سانتيگراد استفاده مي شد.
خشك كردن حبوبات و غلات در مزارع پس از درو تا حدي كه قابل انبار بشوند عملي لازم و بسيار كم خرج است. با اينكه خشك كردن سبزيها و ميوه ها با گرماي خورشيد بسيار اقتصادي است ولي بعضي اوقات عوامل جوي از جمله بارندگي و رطوبت زياد يا بادهاي شديد بشر را اجبارا به خشك كردن مصنوعي وادار كرده است عوامل ديگري از قبيل آلودگي وجود گرد و خاك و حمله ي حشرات و پرندگان عمل خشك كردن طبيعي را مشكل مي سازد.

1-مقدمه
2-انواع سبزي
1-2 پياز و اقسام آن
2-2 موسير و اقسام آن
3-2 نعنا ع و اقسام آن
4-2 تره و اقسام آن
5-2 تره تيزك و اقسام آن
6-2 جعفري و اقسام آن
7-2 ريحان و اقسام آن
8-2 گشنيز و اقسام آن
 9-2 شنبليه و اقسام آن
3- روش توليد انواع سبز ي خشك
4- حداقل تجهيزات مورد نياز براي توليد پودر سير و پياز
5- توليد برگه ميوه جات
1-5 طبقه بندي ميوه ها
2-5 زرد آلو و برگه آن
3-5 هلو و برگه آن
6- روش توليد برگه ميوه
1-6 اصول آماده سازي
2-6 جداسازي
3-6 جدا سازي قسمتهاي زائد
4-6 لكه گيري
5-6 تجهيزات خرد كن
6-6 خشك كردن
7-6 گوگرد زني
8-6 بسته بندي محصول
7- آزمايشات و مواد و تجهيزات

 

شامل 32 صفحه فایل word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 5,525 تومان
(شامل 15% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 6,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
tolid-sabzi-va-bargeh-miveh_482888_5155.zip24.4k





دانلود مقاله تولید سرکه سیب

دانلود مقاله تولید سرکه سیب استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد .به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور :1=سیب عباسی 2= سیب شیخی 3= سیب علی موری 4= سیب گلشاهی 5= سیب گلاب6= سیب قاسم شاهی 7= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی در دو وا ریته زیر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,500 تومان 5,525 تومان 15% تخفیف

دانلود مقاله تولید کمپوست

دانلود مقاله تولید کمپوست هدف از توليد کمپوست، ايجاد يك محيط غذايي يكنواخت، حاوي خصوصيات لازم جهت رشد و نمو ميسليوم قارچ و عاري از هرگونه عوامل رقيب باكتريايي، ويروسي مي‌باشد. ميسليوم قارچ در انواع مختلفي از مواد گياهي و كودهاي حيواني، قادر به رشد و نمو مي‌باشد كه از تركيب متناسب اين گونه مواد با هم و گذراندن مراحل تجزيه و تخمير، تركيبي همگن بدست آمده كه مملو از حشرات و موجودات ذره‌بيني مي‌باشد. بسياري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان 5,100 تومان 15% تخفیف

دانلود تحقیق تولید گلاب

دانلود تحقیق تولید گلاب گلاب به حاصل تقطير گل هاي سرخ محمدي Rosa dama scenamiller تازه چيده شده و مخلوط آن با آب كه اساس اضافي آن از محلول ابكي جدا شده است اطلاق مي گردد. البته در ساير كشورها مثل تركيه، بلغارستان و فرانسه از گونه هاي ديگر گل سرخ براي تهيه گلاب استفاده مي شود. در حقيقت گلاب محصول سنتي ايران مي باشد كه برگرفته از گلهاي تازه محمدي مي باشد و در مورد آن همين بس كه متبرك به نام حضرت رسول (ص) مي باشد و نام آن ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان 6,800 تومان 15% تخفیف

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar