اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله درباره نوشابه

دانلود مقاله درباره نوشابه

پژوهشگران كشور موفق به توليد افزودني شيرين كننده انواع نوشيدني ها و خوراكي با مزاياي ويژه نسبت به شربت هاي رايج شدند.

دكتر مهناز هاشمي روان، دانش آموخته دكتري تخصصي صنايع غذايي گرايش بيوتكنولوژي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات اظهار كرد: در اين راستا تحقيقات اين پروژه با استفاده از پساب هاي قندي صنايع غذايي به تهيه آنزيم گلوكز ايزومراز اقدام كرده و با استفاده از شربت گلوكزي، شربت فروكتوزي توليد شد.

وي افزود: اين شربت بسيار شيرين تر از شربت گلوكزي بوده و حتي افراد مبتلا به ديابت در حد تجويز پزشك مي توانند از آن استفاده كرده و در انواع نوشيدني ها و خوراكي ها به كار مي رود.

دكتر هاشمي روان خاطر نشان كرد: تمام كشورهاي پيشرفته از شربت فروكتوزي در صنايع غذايي خود به عنوان شيرين كننده استفاده مي كنند و حتي ماده مصرف شده در نوشابه هاي رژيمي (آسپارتام) در طولاني مدت خطراتي نظير ابتلا به سرطان، MS و آلزايمر را براي مصرف كنندگان به همراه دارد.

اين پژوهشگر زيست فناوري با اشاره به مشكلات موجود در بخش توليد آنزيم در داخل كشور، اظهار داشت: شربت گلوكزي هيدرول كه در صنعت نشاسته توليد شده و به عنوان پساب قندي كاربردي ندارد، با استفاده از عمليات مختلف تبديل به آنزيم گلوكز ايزومراز مي شود كه اين شربت 5/1 برابر از شكر شيرين تر است.

وي افزود: اين شربت در حال حاضر در مقياس آزمايشگاهي توليد شده و اميد است با تجهيز ماشين آلات لازم و دانش فني توليد آنزيم در كشور، نسبت به توليد صنعتي آن اقدام شود.

وي، خاطر نشان كرد: تاكنون باكتري هاي فعال از خارج از كشور تهيه مي شد در حالي كه با استفاده از عمليات موتاسيون، جهش و دستكاري ژنتيكي بدون هيچ گونه تغيير در طعم و مزه همان باكتري ها را تأمين كرده ايم.

شامل 27 صفحه فایل word قابل ویرایش



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
nooshabe_507876_5109.zip24.9k





دانلود مقاله نوشیدنی

دانلود مقاله نوشیدنی منظور از نوشیدنی، انواع مایعاتی است که مخصوص مصرف انسان تهیه می شود. ماده ی اصلی انواع نوشیدنی ها، معمولاً آب می باشد. البته آب خود یکی از مهم ترین مایعات نوشیدنی محسوب می گردد. انواع انواع نوشیدنی ها عبارتند از: آب که شامل آب لوله کشی شهری یا انواع آب های معدنی می شود که داخل بطری به فروش می رسند. آب میوه یا آب سبزیجات که یا به صورت تازه مصرف می شوند و یا از آنها کنسانتره تهیه می کنند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله درباره ویتامینD

دانلود مقاله درباره ویتامینD مطمئنا با نام ویتامین D آشنایی دارید و از بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان نیز مطالبی شنیده اید و  یا شاید تاکنون کودکان یا افراد بزرگسالی را دیده اید که پاهای هلالی شکل دارند ، دلیل آن چیست؟ آیا هلالی شدن پای افراد به سمت خارج یا داخل یک مسئله ژنتیکی است یا یک کمبود  تغذیه ای ؟ با توضیحاتی که در مورد ویتامینD داده خواهد شد این مساله روشن می شود. ویتامینD را کالسفیرول گویند که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون 	  روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال  پیش از میلاد کشت می شده  و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن ... م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان