اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله مواد پخت سمنو در قدیم

دانلود مقاله مواد پخت سمنو در قدیم

چنانكه ميدانيد سمنو يكي از هفت خوردني است كه در سفره هفت سين بايد چيده شود ولي پختن سمنو هفت سين آئين و تشريفات خاص ندارد.

براي پختن سمنو يك ديگ مسين و يك پاروَك، لازم است.

1 پاروَك- پاروي چوبي كوچكي است براي بهم زدن سمنو در ديگ بكار مي رود اين پارو را با دو دست مي‌گيرند بطوريكه يك دست در بالاي آن و دست ديگر در ميانه دسته آن باشد.

براي پختن سمنو ديگ مسين را بر روي اجاقي كه از دو ديوار ساخته شده مي گذارند . اين ديوارها از خشت يا آجر است كه با گل پوشانيده شده است.

موادي‌كه براي پختن سمنو بكار مي رود.

1 آب باران نيسان براي بدست آوردن آب باران نيسان (باراني كه از دهم خرداد ماه تا آخر خرداد ماه مي بارد) پس از اينكه مدتي باران آمد و گرد و خاك هوا و آلودگي آب ناودانها تمام شد ظرف پاكي را در زير ناودان مي گذارند تا آب بام در آن گرد آيد اگر باران زود بند آيد و ظرف پر نشود و آب باندازه كافي بدست نيايد ناچار صبر مي كنند تا باران نيسان ديگري ببارد.

شامل 7 صفحه فایل word قابل ویرایش



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
samanoo_507895_4788.zip6.3k





دانلود مقاله درباره نان

دانلود مقاله درباره نان   نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد .   تاریخچه نان نا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله درباره نوشابه

دانلود مقاله درباره نوشابه پژوهشگران كشور موفق به توليد افزودني شيرين كننده انواع نوشيدني ها و خوراكي با مزاياي ويژه نسبت به شربت هاي رايج شدند. دكتر مهناز هاشمي روان، دانش آموخته دكتري تخصصي صنايع غذايي گرايش بيوتكنولوژي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات اظهار كرد: در اين راستا تحقيقات اين پروژه با استفاده از پساب هاي قندي صنايع غذايي به تهيه آنزيم گلوكز ايزومراز اقدام كرده و با استفاده از شربت گلوكزي، شربت فروكتوزي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله نوشیدنی

دانلود مقاله نوشیدنی منظور از نوشیدنی، انواع مایعاتی است که مخصوص مصرف انسان تهیه می شود. ماده ی اصلی انواع نوشیدنی ها، معمولاً آب می باشد. البته آب خود یکی از مهم ترین مایعات نوشیدنی محسوب می گردد. انواع انواع نوشیدنی ها عبارتند از: آب که شامل آب لوله کشی شهری یا انواع آب های معدنی می شود که داخل بطری به فروش می رسند. آب میوه یا آب سبزیجات که یا به صورت تازه مصرف می شوند و یا از آنها کنسانتره تهیه می کنند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان