اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده
  1. 2 مقدمه : كيفيت ميكروبيال آب نوشيدني مي تواند تغيير كند همزمان با انتقال آن از گياه مورد آزمايش به همه شبكه ي توزيعي ، حاصلخيزي ميكروبيال به عوامل زير بستگي دارد : * زمان هاي عبور * شرايط سيستم *مواد تركيبي * دماي آب * باقيمانده غير آلوده * شرايط هيدروليك * ويژگيهاي نخستين فيزيكي ، شيميايي وميكروبيال آب تصفيه شده .

معنادار و عملي نيست تا براي يك شبكه آب نوشيدن باير جدا از همه ميكروارگانيسم ها تلاش كرد. هدف اصلي جدا كردن ارگانيسم هاي پاتوژن از آب فراهم شده و جلوگيري از آلودگي در طول تقسيم است. اين كار نياز به مديريت مؤثر عمل ، نگهداري و تميز كردن شبكه تقسيم دارد. مرحله مديريتي بايد شامل روش اختياري جهت به حداقل رساندن همه مواد غذايي ميكروبيال و تركيبات deposit . شكل در شبكه باشد. اين كار به ما كمك مي كند تا بي رنگ شدن ، مزه دار شدن و طعم دار شدن آب و ازياد ميكروارگانيسم ها جلوگيري كنيم. اهميت سلامت ميكروارگانيسم ها در حال رشد در سيستم هاي لوله اي فراهم شده در اين فصل مورد بحث قرار مي گيرند.

شامل 15 صفحه فایل word قابل ویرایش



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
avarez_507918_3760.zip15k





دانلود مقاله کمپوت سیب

دانلود مقاله کمپوت سیب کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله مواد پخت سمنو در قدیم

دانلود مقاله مواد پخت سمنو در قدیم چنانكه ميدانيد سمنو يكي از هفت خوردني است كه در سفره هفت سين بايد چيده شود ولي پختن سمنو هفت سين آئين و تشريفات خاص ندارد. براي پختن سمنو يك ديگ مسين و يك پاروَك، لازم است. 1 – پاروَك- پاروي چوبي كوچكي است براي بهم زدن سمنو در ديگ بكار مي رود اين پارو را با دو دست مي‌گيرند بطوريكه يك دست در بالاي آن و دست ديگر در ميانه دسته آن باشد. براي پختن سمنو ديگ مسين را بر روي اجاقي كه از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود مقاله درباره نان

دانلود مقاله درباره نان   نان به عنوان يكي از مهمترين منابع تغذيه اي مردم كشور ، نقش بسزايي در تامين انرژي ، پروتئين و املاح ضروري بدن دارد و به همين جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد بنحوي كه با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود 50% پروتئين ، 60% تيامين و نياسين ، حدود 40% كلسيم و حدود 80% آهن مورد نياز بدن يك فرد بزرگسال تامين مي گردد .   تاریخچه نان نا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان