اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله درباره عسل

دانلود مقاله درباره عسل

عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر پر ارزش است که از قرنها پیش به عنوان عالیترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو در دمان اکثر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است .

ماده اصلی آن شهد گلها و گیاهان مطر و شفابخش است که توسط زنبور داران عسل پس از مکیدن ، تغلیظ و تغییر شکل دادن ساخته شده و به عنوان یک غذای خوشمزه و کامل در دسترس انسان قرار می گیرد .
عسل یکی از هدیه های ارزنده و پرارزش طبیعت می باشد که در قرآن کریم از آن به عنوان فیه شفا للناس ( شفای مردم در آن است ) یاد می کند و پیامبر گرامی صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و ائمه معصومین علیه‌السلام نیز در زمان حیات خویش بنا به روایات و احادیث متعدد ازآن استفاده می نمودند و خواص شفا بخش آن را در درمان انواع بیماریها یاد آور شده اند . اگر چه در زمان آنها علمی به نام تغذیه وجود نداشته ولی با بینایی کامل خواص غذاها و داروها از جمله عسل را بیان نموده و
مردم را ذر این زمینه آگاه کرده اند .

شامل 14 صفحه فایل word قابل ویرایش



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
asal_507923_7361.zip166.2k





دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده 2 مقدمه : كيفيت ميكروبيال آب نوشيدني مي تواند تغيير كند همزمان با انتقال آن از گياه مورد آزمايش به همه شبكه ي توزيعي ، حاصلخيزي ميكروبيال به عوامل زير بستگي دارد : * زمان هاي عبور * شرايط سيستم *مواد تركيبي * دماي آب * باقيمانده غير آلوده * شرايط هيدروليك * ويژگيهاي نخستين فيزيكي ، شيميايي وميكروبيال آب تصفيه شده . معنادار و عملي نيست تا براي يك شبكه آب نوشيدن باير جدا از همه ميكروارگانيسم ها تل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان