اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله درباره عسل

دانلود مقاله درباره عسل

عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر پر ارزش است که از قرنها پیش به عنوان عالیترین و مقوی ترین غذاها شناخته شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو در دمان اکثر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است .

ماده اصلی آن شهد گلها و گیاهان مطر و شفابخش است که توسط زنبور داران عسل پس از مکیدن ، تغلیظ و تغییر شکل دادن ساخته شده و به عنوان یک غذای خوشمزه و کامل در دسترس انسان قرار می گیرد .
عسل یکی از هدیه های ارزنده و پرارزش طبیعت می باشد که در قرآن کریم از آن به عنوان فیه شفا للناس ( شفای مردم در آن است ) یاد می کند و پیامبر گرامی صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و ائمه معصومین علیه‌السلام نیز در زمان حیات خویش بنا به روایات و احادیث متعدد ازآن استفاده می نمودند و خواص شفا بخش آن را در درمان انواع بیماریها یاد آور شده اند . اگر چه در زمان آنها علمی به نام تغذیه وجود نداشته ولی با بینایی کامل خواص غذاها و داروها از جمله عسل را بیان نموده و
مردم را ذر این زمینه آگاه کرده اند .

شامل 14 صفحه فایل word قابل ویرایش



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
asal_507923_7361.zip166.2k





دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده

دانلود مقاله به حداقل رساندن عوامل بالقوه براي تغييرات در كيفيت ميكروبيال آب تصفيه شده 2 مقدمه : كيفيت ميكروبيال آب نوشيدني مي تواند تغيير كند همزمان با انتقال آن از گياه مورد آزمايش به همه شبكه ي توزيعي ، حاصلخيزي ميكروبيال به عوامل زير بستگي دارد : * زمان هاي عبور * شرايط سيستم *مواد تركيبي * دماي آب * باقيمانده غير آلوده * شرايط هيدروليك * ويژگيهاي نخستين فيزيكي ، شيميايي وميكروبيال آب تصفيه شده . معنادار و عملي نيست تا براي يك شبكه آب نوشيدن باير جدا از همه ميكروارگانيسم ها تل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان