اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله اشپزخانه

دانلود مقاله اشپزخانه

مواد لازم:
 1 عدد ( به تعداد نفرات)ماهي قزل آلا
2عدد گوجه فرنگي حلقه شده
1عدد ليموترش تازه حلقه شده
به مقدار لازم نمك
به مقدار لازم پودر زنجبيل
به مقدار لازم سير و شويد تازه
 طرز تهيه:
بهترين روش طبخ براي ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميزكردن داخل شكم آن را كمي سيرتازه بماليد و مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند.
 بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال بيرون بياوريد و با استفاده از برس آشپزخانه كمي روغن( حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.
 روي كاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد و بعد چند حلقه ليموترش و بعد ماهي را روي گوجه و ليموترش قرار دهيد و بعد دوباره ليموترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس كاغذ را محكم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد بگذاريد. در مدت نيم ساعت تا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود و عصاره گوجه و ليموترش به خورد ماهي مي رود و بسيار خوشمزه است.
نكات تغذيه اي :
نكته قابل توجه اينكه افراد با كلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده كنند. خوردن ليمو ترش تازه به همراه ماهي باعث افزايش جذب آهن آن در بدن مي شود زيرا ليمو ترش داراي ويتامين C است كه كمك كننده جذب آهن است.
              سوپ عدس و سير براي افراد ديابتي نوع (II)
 
مواد لازم:
225 گرم( حدود 1 ليوان)
عدس قرمز (شسته شود)
2 عدد ( ساطوري شده
پيا
2 حبه( ساطوري شده)
سير بزر
1 عدد( ساطوري شده
هويج
2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون خالص
5/1 ليتر
آب مرغ
2 قاشق سوپخوري
سركه
به مقدار لازم
 فلفل و نمك
براي تزئين
برگ كرفس
 طرز تهيه:
عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.
 اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.
 نكات تغذيه اي:
اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.
آزمایشگاه.... نخستین بار کلسترول ۲۱۶.... بیش از حداکثر .... تعجب.... علیرغم  رعایت نکات بهداشتی در طبخ و مصرف غذا....
کلسترول(cholestrol)چيست؟
کلسترول ماده ای است که در ساختمان ديواره سلولها و ساختمان بعضی هورمونهای بدن شرکت می کند و ماده ای ضروری برای بدن است ولی در ميزانهای بالا باعث صدمه رسيدن به رگهای خونی می شود.
ميزان کلسترول قابل قبول برای بدن چقدر است ؟
کلسترولی برای بدن قابل قبول و ايمن است که کمتر از ۲۰۰ ميلی گرم در دسی ليتر باشد کلسترول بين ۲۰۰ تا ۲۳۹ ميلی گرم در دسی ليتر زنگ خطر محسوب می شود و کلسترول بيش از ۲۴۰ ميلی گرم در دسی ليتر خطر ناک بوده و نيازمند درمان است.
 آيا کلسترول خوب هم داريم ؟
کلسترول بدن انواع مختلفی دارد که دو نوع اصلی آن کلسترولHDL يا کلسترول خوب و کلسترولLDL يا کلسترول بد است. تحقيقات نشان داده که مقادير بالای کلسترول خوب بيماری قلبی را کاهش می دهد و مقادير بالای کلسترول بد باعث بروز بيماری قلبی می شود. عواملی که خطر بيماری قلبی را زياد می کنند عموماٌ باعث افزايش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب می شوند.  

 

شامل 6 صفحه word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ashpazkhane_512864_5955.zip8.6k





دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون

دانلود مقاله ارزش غذایی و درمانی روغن زيتون روغن زیتون بخشی از نیاز های غذایی کشور ما را تأمین می کند که اگر از میوه ی سالم و با اصول صحیح استخراج و نگاهداری شود، علاوه بر خود کٿایی غذایی، در پیش گیری و درمان انواع بیماری ها و بالا بردن سلامت جامعه نیز مؤثر خواهد بود. زیتون از 3500 سال  پیش از میلاد کشت می شده  و از آن زمان، برگ و میوه ی زیتون به علت وجود ماده ی بسیار تلخی به نام اولئوروپین، برای ترمیم زخم و میوه ی آن پس از تلخی ز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

دانلود مقاله ارزش غذایی زیتون

دانلود مقاله ارزش غذایی زیتون هر 100 گرم قسمت خوراکی میوه ی زیتون به ‌طور متوسط مواد مغذی زیر را دارد:آب 60 گرم، چربی 20گرم، مواد قندی 100 گرم، پروتئین 1 گرم، املاح (کلسیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، مس، منگنز) 3/0 گرم و ویتامین‌های متعدد از جمله D, A و E. از نکات قابل توجه در ترکیبات زیتون مقدار کلسیم موجود در آن است که این میزان، بیش از کلسیم موجود در شیر گاو (122میلی گرم) می‌ باشد. به طور کلی 100 گرم قسمت خوراکی می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله واقع گرايي و تربيت

دانلود مقاله واقع گرايي و تربيت واقع گرايان طبيعي يا علمي ، جهان را مستقل از ذهن و زير سيطره قوانين طبيعي مي دانند و مي گويند وظيفه علم است كه به شناخت هستي طبيعي بپردازد . اما واقع گرايان عقلاني يا تعقلي معتقد به دو بعد جسم و روح در كل وجود انسان هستند . آنها انسان را با وجود جسماني – روحاني بودنش به صورت يك كل مورد توجه قرار مي دهند ؛ واقع گراي عقلاني غرض اصلي از تربيت را سعادت انسان مي پندارد ؛ هستي شناسي واقع گرايانكسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان

دانلود مقاله تعليم و تربيت

دانلود مقاله تعليم و تربيت هر نظام آموزشى و پرورشى بر اساس بينش و نگرش بنيانگذاران آن،‌ نسبت به حقيقت انسان و ابعاد وجودى وي، و نيز بر حسب هدف يا اهدافى كه از تعليم و تربيت،  در نظر مي‌گيرند و نيز بر اساس اعتقادى كه به كيفيت رشد و حركت انسان بسوى هدف مطلوب دارند بنا ميشود. و در واقع، اين بينشها و نگرشهاست كه مبانى تعليم و  تربيت هر نظامى را تشكيل ميدهد هرچند آگاهانه مورد توجّه واقع نشود يا مورد تصريح، قر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar