اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . تمامی مطالب داخل سایت فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از بکار بردن مستقیم این مطالب خودداری فرمایید ، فروشگاه یونی سلس هیچ گونه مسئولیتی در قبال سو استفاده از مطالب آموزشی موجود ندارد ........

دانلود مقاله پيام هاي تغذيه اي در مورد مصرف ماهي

دانلود مقاله پيام هاي تغذيه اي در مورد مصرف ماهي

مصرف ماهي سبب کاهش کلسترول و تري گليسريد خون و جلوگيري از بيماري هاي قلبي عروقي و برخي از سرطان ها مي شود.
ماهي داراي خواص ضد التهابي بوده و موجب درمان التهاب, کاهش سردردهاي ميگرني و کاهش دردهاي عضلاني, مي شود .
مصرف ماهي و روغن ماهي براي بيماران ديابتي مفيد است زيرا قند خون را افزايش نمي دهد.
مصرف ماهي و روغن ماهي سبب افزايش ظرفيت ذهني مي شود و اثرات سودمندي در پيشگيري از آلزايمر و تخفيف علائم آنها دارد.
مصرف ماهي موجب بهبود اشتها, خواب راحت و کمک به ترميم حافظه کوتاه مدت در بيماران مبتلا به آلزايمر مي شود.
ماهي و روغن ماهي در پيشگيري و کمک به درمان بيماري هاي التهابي مفاصل مانند روماتيسم ، آرتريت روماتوئيد و آرتروز نقش مهمي دارند.
مصرف ماهي در زنان باردار موجب رشد نرمال جنين و نوزاد, افزايش وزن نوزاد در زمان تولد, تنظيم طول دوران بارداري و کاهش تولد نوزاد نارس مي شود.
ماهي تنها غذاي گوشتي است که خوردن زياد آن ضرري ندارد.
حضرت رسول (ع) مي فرمايند مصرف ماهي تازه بدن را پاکسازي مي کند .
ميگو داراي اسيدهاي چرب غيراشباع و سودمند مي باشد که ميزان کلسترول خوب ( C – HDL ) خون را بالا مي برد.
قوطي هاي کنسرو ماهي بايد قبل از مصرف به مدت 15 دقيقه جوشانيده شود .
از خريد قوطي هاي کنسرو باد کرده يا قوطي هايي که علامت و مشخصات توليد کننده, شماره پروانه, ساخت و تاريخ انقضا ندارند خودداري کنيد .
مصرف ماهي و روغن ماهي موجب کاهش علائم برخي از بيماري هاي رواني مانند شيزوفرني مي شود .
کمبود اسيدهاي چرب ضروري (امگا3) موجب افسردگي, جنون, از دست دادن حافظه و مشکلات بنيايي مي شود. ماهي و آبزيان از نظر اين نوع اسيدهاي چرب ضروري (امگا-3) غني هستند .
مصرف ماهي موجب رشد بهتر, هوش بيشتر, سلامت و طول عمر مي شود.
ماهي موجب پيشگيري از بيماري هاي گواتر, پوسيدگي دندانها, افزايش فشار خون و
بيماري هاي قلبي - عروقي مي شود.
گوشت ماهي اثرات معجزه آسائي در درمان بيماري هايي مانند روماتيسم, ذات الريه, بيماري هاي پوستي و تنفسي مانند برونشيت و آسم, سردردهاي ميگرني, بيماري هاي کليوي دارد.
مصرف ماهي هاي چرب (خال مخالي,شاه ماهي, اوزون برون, فيل ماهي, کفال, کپور, تن, آزاد و ......) داراي اسيدهاي چرب مفيد براي سلامتي انسان مي باشند.
ماهي غذاي سلامتي است. مصرف ماهي در زنان باردار موجب ارتقاء ضريب هوشي و رشد سيستم عصبي نوزادان مي شود.
ماهي و آبزيان به علت داشتن سلنيوم بالا موجب کاهش بروز سرطان مي شوند .
طبق توصيه محققان علم تغذيه مصرف دو بار ماهي در هفته مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي را 50 تا 70 درصد کاهش دهد.
 
 
معجزه امگا - 3
گوشت ماهی حاوی مقداری چربی است که نام آن « امگا-3 » می باشد. چربی امگا – 3 در گوشت قرمز وجود ندارد. این چربی که از نوع غیر اشباع می باشد برخلاف سایر چربیها برای بدن زیان ندارد بلکه فایده های فراوانی داشته و به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها ازجمله موارد ذیل کمک می کند.
- بیماری تصلب شرائین و افزایش فشار خون: چربی امگا – 3 در رگها رسوب نمی کند و موجب تنگ شدن رگها نمی گردد، همچنین پیشرفت بیماری را در مبتلایان کاهش می دهد.

 

شامل 5 صفحه word


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
payam-haye-taghziyei-dar-morede-mahi_512909_2081.zip9.5k





دانلود مقاله پنیر

دانلود مقاله پنیر پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. اغلب، برای ترش کردن شیر از پنیر مایه استفاده می کنند. ولی گاهی سرکه یا آبلیمو هم به کار می رود. پنیر مایه، آنزیمی است که در قدیم از بافت داخلی شکم گوساله بدست می آمد. امروزه ماده ی جایگزین آن در آزمایشگاه تهیه می شود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذا یی

دانلود مقاله بسته بندی مواد غذا یی بسته بندی عبارت است از هنر وعلم اماده سازی مواد غذایی برای انبار کردن ،ودر نها یت فروش . بسته بندی باید تا حد امکان ساده و ارزا ن باشد ضمن اینکه اهداف اولیه بسته بندی یعنی خاصیت حفاظتی و جذابیت رانیز دارا باشد . با عنایت به این که مواد بسته بندی توسط ماشین های مختلف فرایند می شوند بنابراین خواص دیگری نیز باید داشته باشند که عبارتند از : نرمش ، قابلیت پذیرش چاپ ، قابلیت استفاده در ماشین های لفاف ، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,500 تومان

دانلود مقاله بخش عمده زندگی و تلاش روزانه ی ما برای تهبه غذاست

دانلود مقاله بخش عمده زندگی و تلاش روزانه ی ما برای تهبه غذاست غذا چیست ؟هر ماده جامد یا مایع که پس از ورود به بدن بتواند علاوه بر گرسنگی نیازهای بدن را تامین کندمواد غذایی بر اساس بیشترین و مهمترین نوع ماده مغذی به 6گروه تقسیم می شوند:1-نان وغلات که بیشترین غذای انسان را تامین می کنند و ماده مغذی آنها مواد قندی و نشاسته ای می باشد (برای حرکت )2-گروه میوه ها :دارای آبو املاح و ویتامین ها (محافظت و شادابی)3-کروه سبزی ها :آبو املاح و ویتامین ها (محافظت و شادابی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

دانلود مقاله اشپزخانه

دانلود مقاله اشپزخانه مواد لازم: 1 عدد ( به تعداد نفرات)ماهي قزل آلا2عدد گوجه فرنگي حلقه شده 1عدد ليموترش تازه حلقه شده به مقدار لازم نمكبه مقدار لازم پودر زنجبيلبه مقدار لازم سير و شويد تازه  طرز تهيه:بهترين روش طبخ براي ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميزكردن داخل شكم آن را كمي سيرتازه بماليد و مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده و بگذاريد يك ساعت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 500 تومان

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

فروشگاه تخصصی دانشجویی یونی سلس فروشگاه فایل استوری

تبادل لینک

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar